7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

Flemming – behandling af traumer, stress og sorg

Flemming

er neurocoach og har både en 4-års psykoterapeut-uddannelse indenfor Neuro Lingvistisk Psykologi fra Dansk NLP Institut og en 1-årig coachuddannelse. Han er derudover uddannet markedsøkonom og har både en diplomuddannelse i ledelse og en 2-årig, terapeutisk uddannelse fra ID Academy i Silkeborg.. Flemming har desuden mange års erhvervserfaring fra det private erhvervsliv, bl.a. som salgschef og marketingchef. Det er denne brede erfaring, der giver ham en god basis for behandling af stress, angst og depression.

Psyke og krop hænger uløseligt sammen. Psyken påvirker kroppen og kroppen påvirker psyken i en forunderlig vekselvirkning. Vi kender allesammen til, hvordan tanker kan få os til at rødme eller give os svedige håndflader. Og den modsatte vej hvordan en rask gåtur i naturen på få øjeblikke kan skifte vores sindsstemning.
Videnskaben har for længst fået øjnene op for, hvor omfattende og kraftfulde disse interaktioner er, og der forskes intenst i, hvad det er der sker og hvordan.
Og det er netop den nyeste viden indenfor dette felt, vi omsætter i praksis, når vi har kunder i behandling for traumer, stress og sorg. Vi ser gang på gang, at netop når krop og psyke arbejder sammen i behandling af traumer, stress og sorg, flytter vores kunder sig ekstremt hurtigt og effektivt.

Citat:

Watch your thoughts; they become words.
Watch your words; they become actions.
Watch your actions; they become habits.
Watch your habits; they become character.
Watch your character; it becomes your destiny”

– Lao-Tze

Flemming

behandling af traumer, stress og sorg

Feedback

”Tak, Flemming for et meget positivt coaching forløb gennem jer, med dig som min coach.
Jeg rettede henvendelse til jer efter en periode med voldsomme nedture. Depression, massivt stress og angstanfald. Det hele oveni hinanden kombineret med et maget lavt selvværd. Den mest voldsomme personlige krise jeg har haft i mit 55 år lange liv. Jeg har gået til psykolog tidligere og syntes at kende mine dæmoner. Men de plagede stadig og rigtig meget er gået galt det sidste års tid for mig.
Efter grundigt at have studeret jeres hjemmesiden besluttede jeg i oktober at rette henvendelse til jer.
Allerede efter den første indledende samtale opnåede jeg en forbedring. Jeg blev bestyrket i troen på, at I kunne hjælpe mig. Og alene det, var meget beroligende.
Herefter gik vi i gang med skype sessions og den egentlige coaching. Jeg fik redskaber og meditationslydfiler, der omhandlede de emner vi talte om under coachingen. Jeg tog metoderne til mig og gennemlyttede lydfilerne om morgenen, i bilen, om eftermiddagen og om aftenen. Og det hjalp. På meget kort tid opnåede jeg at bevæge mig fra 0 på tilfredshedsskalaen og helt op på 90. Og det er fortsat og jeg bruger metoderne når jeg støder på modstand i mit liv. Jeg har været helt oppe på 100 % nu. Og det endda selv om mange af de ydre faktorer fortsat er uafklarede og svære. Men jeg har lært at se mig selv og mine problemer gennem helt andre briller.
Jeg vil gerne takke for et meget vellykket coachingforløb. Og vi har jo ny session til januar. Bare en kort opfølgning. Det glæder jeg mig til.
Mange tak for jeres professionelle håndtering af mig.

Feedback fra Joachim

Joachim (navnet er ændret) henvendte sig, fordi han led af jalousi i et omfang, der truede med at ødelægge hans parforhold. Vi havde 2 sessioner på i alt 10,75 timer.

Efter endt forløb fik jeg nedenstående feedback fra ham:

“Selve oplevelsen af, selv at kunne påvirke hver eneste tanke og følelse, og samtidig hver gang cementere den nye sti og hvor godt den føles, er helt vild.
Det har givet mig rigtig meget i mit følelsesliv og min relation til andre mennesker!.

Jeg vil også informere om, at jeg føler mig rykket frem i min samlede process, så jeg nu føler jeg næsten helt i mål. Vil sige jeg ligger på 90 %, hvor de sidste 10 % er ting, jeg skal arbejde med, med Cecilie (navnet er ændret) i et parforløb. Alle mine redskaber bliver brugt dagligt, og hver dag roser jeg mig selv for, at følge den sti, jeg har grundlagt med hjælp fra jer!.

Jeg er rigtig glad for forløbet og rigtig taknemmelig for hjælpen og redskaberne, som har givet mig virkelig meget. Føler mig som et meget forbedret Jeg!”

Joachim løftede sig på vores 2 sessioner fra 25% til 80% af sit mål. På den internationale WHO5-trivselsskala løftede han sig sig i processen fra 60 til 84. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit. Læs mere om WHO-skalaen på de sidste 3 sider af http://interactivepdf.uniflip.com/2/11265/304375/pub/

Louise (navnet er ændret) fik jeg flg. feedback fra:

“Mange tak, for et skønt forløb og en super indsats fra din side.
Jeg er nu helt afklaret med mine traumer og min fortid, og jeg har fået så mange positive ting ind i mit liv, og har taget de beslutninger som jeg havde brug for, for at komme positivt videre med mit liv.

Jeg vil varmt anbefale dig til andre, og takke dig for et fantastisk forløb.

Mange tak, for et skønt forløb og en super indsats fra din side.

Jeg vender tilbage hvis jeg på et tidspunkt får brug for lydfiler omkring en anden problematik. Jeg kan se hvor powerfulde de er. Jeg nyder lyden af din stemme.

Ps. Jeg elsker mig selv ubetinget 100%, tak Flemming!!!!”

Louise løftede sig på de 2 sessioner fra 0% til 100% af sit mål. På den internationale WHO5-trivselsskala løftede hun sig sig i processen fra 48 til 100. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit. Læs mere om WHO-skalaen på de sidste 3 sider af http://interactivepdf.uniflip.com/2/11265/304375/pub/

FRA FRYGT TIL SELVTILLID PÅ 4 SESSIONER

Lucas på 14 år (navnet er ændret) henvendte sig til os, fordi han følte, at han ikke længere kunne yde det samme i skolen og på håndboldbanen.
Hans forældre var året før blevet skilt, og samtidig var der, pga. den megen tale i medierne om terror, også opstået en frygt for terror i ham, der ofte ødelagde nattesøvnen.

Lucas løftede sig i processen (bestående af 4 sessioner på i alt 12 timer) med en god arbejdsindsats fra 50% til 100% af sit mål om selvværd og tryghed .

Han sendte et par måneder efter forløbet nedenstående feedback:
“Jeg har været rigtig glad for mit forløb, da det har hjulpet mig til at præstere på håndboldbanen og i skolen igen.
Jeg har generelt fået meget mere selvtillid og tro på mig selv, og er nu 101% i mål ;)”

På den internationale WHO5-trivselsskala løftede han sig sig i processen fra 72 til 100. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit. Læs mere om WHO-skalaen på de sidste 3 sider af http://interactivepdf.uniflip.com/2/11265/304375/pub

Anders (navnet er ændret) fik jeg flg. feedback fra:

“Mine første kærestesorger kom i en alder af 27 år. Jeg fik min første “rigtige” kæreste i en alder af 26 år, havde
det rigtig godt i et års tid, men det sidste halve år begyndte det at gå ned af bakke, da min kæreste først kyssede med en fra hendes studie og efterfølgende blev ved med at have kontakt til ham med den undskyldning at de var klassekammerater. Det endte selvfølgelig
med at jeg gjorde det forbi og havde det godt med mit valg. Men en måneds tid efter bruddet gik der noget i stykker inden i. Jeg kunne slet ikke forstå hvad det skete inden i mig hoved, da alt gik godt, lige færdiguddannet, fået det perfekte job, gode venner,
en god familie osv. Men noget var galt, kunne ikke hænge sammen og var så angst for at miste alt det der gik så godt, da jeg ikke kunne styre det der skete inde i mit hoved . Jeg Googlede kærestesorger og fik fat i neurocoaching, hvorefter jeg ringede og havde
en lang god konstruktiv snak, hvor de også lavede en lille test. Allerede fra den samtale kunne jeg mærke at bunden var ramt, og jeg kunne få de værktøjer jeg havde brug for at komme op igen. Jeg kontaktede min chef forklarede situationen, hun var forstående
og gav mig frie tøjler til forløbet. Jeg havde første samtale med Flemming og fik en række opgaver i at beskrive mine udfordringer igennem livet som forberedelse til den “store” session. Alle mine samtaler udover den store samtale foregik over Skype, så jeg
kunne gøre det fra arbejde, og stadig passe mit job. Jeg valgte dog , at den store samtale skulle være et fysisk fremmøde. Den foregik hos Flemming i en landligt idyl, og det var der jeg for alvor kunne mærke at det var det rette sted jeg havde fundet. Sessionen
fløj afsted og jeg var nærmest i trance, hvor jeg rejste rundt i min egen tidslinje og “behandlede” de problemstillinger det lå til grund for min voldsomme reaktion. En vigtig afklaring jeg fik var forskellen på min selvtillid og mit selvværd, det var netop
min høje selvtillid der gjorde mig blind for at min kæreste havde smadret mit selvværd. Men øvelserne til den store session gav mig en række værktøjer til at bearbejde mit selvværd. Den første øvelsen i arbejdet med min tidslinje var også den øvelse der efterfølgende
har været mest værdifuld. Forløbet giver netop en række forskellige værktøjer, ikke alle virkede for mig, men de par stykker der gjorde har bygget mit selvværd op, så selvtillid og selvværd går hånd i hånd. Det har ikke kun betydet en bearbejdning af kærestesorgerne
men også givet mig værktøjer til de andre udfordringer jeg møder fordi de ting der ligger til grund for mine udfordringer, er “gravet op” med roden i samarbejde med Flemming. Jeg kan kun anbefale andre i lignende situation at gøre det samme.

Mvh Anders

JEG BLEV MØDT SOM AKTØR FREMFOR OFFER

Maibritt (navnet er ændret) henvendte sig pga. angst, stress og depression. På 3 sessioner ( 12,75 timer) løftede hun sig fra 25 til 100% af sit mål. På den internationale WHO5-trivselsskala løftede hun sig sig i processen fra 32 til 72. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit.

 

Her Maibritts egen feedback 2 måneder efter sidste session: 

Hen over sommeren besluttede jeg mig for at give mig selv et neuro-coaching forløb. Der var nogle ting i mit liv, jeg trængte til at få ryddet op i, nogle ting jeg bøvlede med. Ting i min måde at tænke på og mestre udfordringer på, som gjorde mig utilfreds med mig selv. Mine tanker var domineret af ikke at være god nok, og det optog min opmærksomhed. Gjorde mig bange for at fejle.

Jeg havde gennem en årrække været velbehandlet med antidepressiv medicin, og var trappet ud af denne. En af mine udfordringer nu var frygt for at havne i depression igen. I forløbet har jeg især arbejdet med mit selvværd og jeg har blandt andet fået fokus på, om jeg prioriterer efter egne eller andres forventninger. Det er nu to måneder siden jeg afsluttede forløbet.

 

Noget af det første der slog mig var, at Flemming i sit møde med mig havde en ubesværet tiltro til, at jeg kunne klare dette her til ug, og at resultatet nok skulle komme. Det var meget virkningsfuldt, at blive mødt som aktør og ikke offer – altså der var ikke så meget opmærksomhed på, hvordan jeg havde det og hvorfor, men på hvad jeg kunne gøre ved det. En befrielse. Det drejede sig heldigvis heller ikke blot om at ændre negative tanker til positive. Jeg blev derimod guidet til at anerkende signalerne fra min underbevidsthed, og danne mere konstruktive og positive overbevisninger om mig selv og min omverden. De få coaching-sessioner jeg havde, blev brugt til at udvikle mine helt personlige redskaber, som jeg stadig har og altid vil kunne tage frem og bruge, når der opstår en udfordring. Derudover fik jeg lydfiler, indtalt personligt til mig, som jeg stadig bruger jævnligt.

Min oplevelse er, at det der gør den store forskel, er den energi man selv lægger i træningen. Flemming opbyggede i samarbejde med mig, både et stillads omkring arbejdet og et konkret indhold for træningen. Jeg fik en række forskellige øvelser og redskaber, som jeg skulle arbejde med hver dag. Arbejdet med at få det hele til at virke var mit eget. For mig tog det mange timers arbejde – timer jeg dog oplevede som en fornøjelse. Jeg kunne glæde mig til at komme hjem fra arbejde, og koncentrere mig om træningen eller lytte til lydfilerne.

Her to måneder efter afslutning, har det generelt gjort mig mere glad og givet mig et bedre selvværd. Derudover sover jeg mærkbart bedre hver nat – og hvis jeg vågner i løbet af natten, kan jeg hurtigt falde i søvn igen, ved at bruge nogle af mine redskaber.

 

Jeg bruger stadig redskaberne næsten hver dag og jeg har eksperimenteret med at lave mine egne lydfiler. Det har været rigtig sjovt og lærerrigt. Alt i alt – et indsigtsgivende og udviklende forløb for mig, så jeg nu tror langt mere på mit eget værd, slapper mere af i andres selskab, og bedre kan koncentrere mig om de ting jeg er involveret i. Jeg har fået en vidunderlig ro indeni. Der er selvfølgelig stadig dage, hvor episoder rammer og tager energien. Forskellen er, at nu kan jeg gøre noget aktivt ved det. Jeg ved jeg har nogle effektive redskaber, som jeg til enhver tid kan tage frem. Både til at agere aktivt og til at slå bremsen i.

DK - 8543 Hornslet/Århus |(+45) 7027 6100 | mail@neurocoaching.dk
angst

VIL DU VÆRE KLOGERE PÅ DIN HJERNE?

Så tilmeld dig vores artikler. Så får du ganske gratis den nyeste viden samt mentalteknikker, du kan bruge i hverdagen .

Dine data bliver ikke delt med andre - og du kan altid framelde dig igen.

 

KOMMENDE ARTIKLER

 

DECEMBER: Virker Woodoo på dig?

 

 

(Husk at bekræfte din tilmeldning  i din mailboks )

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!