7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

Jesper fra Neurocoaching

Hvordan hjælper Jesper fra Neurocoaching dig i gang?

Jesper

har været ved Dansk Center for Neurocoaching siden starten og tager sig af de indledende samtaler, uanset om dit problem er stress, angst, vrede, sorg, depression eller et af de andre områder fra venstre kolonne.

Jesper er uddannet Practitioner i Neuro Lingvistisk Psykologi fra Dansk NLP Institut. Han er desuden uddannet Markedsføringsøkonom og har mange års erfaring fra det private erhvervsliv, som bl.a. butikschef og marketingsansvarlig. Derfra kommer hans interesse for mennesker og hans ønske om at hjælpe andre med at skabe en forandring.

Jesper er typisk den første, du kommer i kontakt med, når du ringer ind. Han besvarer dine spørgsmål og guider dig de rigtige steder hen på hjemmesiden, hvis du søger specifikke informationer.  Og skulle du have meget tekniske, neuropsykologiske spørgsmål sørger han for, at du bliver kontaktet af specialisten på området.

“Det er helt klart den mest spændende branche, jeg har prøvet at være i. Og det er dejligt at vide, at vi kan hjælpe selv dem,  hvor det traditionelle behandlingssystem. har givet op” fortæller Jesper fra Neurocoaching og fortsætter “Min vigtigste opgave er at lave en forventningsafstemning, så ingen tror, at de kommer sovende til deres forandring. Neurocoaching er ikke en magisk pille, men et træningsprogram, der kræver den samme indsats og indstilling, som når vi f.eks. vil lære at køre bil eller vil lære et nyt sprog.”

Jesper fortsætter: “Når det så er sagt, giver vores biologiske tilgang en helt anden enkelthed end ved traditionel psykologi. Når du ved, hvordan hjernen fysisk fungerer, kan du udnytte den viden til at tage kontrollen. Traditionel psykologi ser mere hjernen som en “Black box” – Neurocoaching er meget mere konkret.”

 

Hvordan får du fat i Jesper fra Neurocoaching?

Du kan få fat i Jesper alle hverdage fra 9-17 på 7027 6100. Selvom vi typisk er to til at tage telefonerne, kan der være run på – og så bare  send en mail på mail@neurocoaching.dk. Jesper eller en af os andre ringer så tilbage hurtigst muligt.

 

” Slut fred med din fortid, så den ikke ødelægger din fremtid “

 

Dette er et af mine absolutte yndlingscitater. Jesper fra Neurocoaching

Århus - Hornslet - Herning - Haderslev |(+45) 7027 6100 | mail@neurocoaching.dk
angst

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så tilmeld dig vores artikler. Så får du ganske gratis den nyeste viden om hjernen samt mentalteknikker, du kan bruge i hverdagen .

Dine data bliver ikke delt med andre - og du kan altid framelde dig igen.

 

KOMMENDE ARTIKLER

Maj: Hvorfor søvnen er livsvigtig - del 2

Juni: Hvordan du sikrer din livsvigtige søvn - del 3

(Husk at bekræfte din tilmeldning  i din mailboks )

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!