7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

Michael Kjærsgaard

Michael Kjærsgaard

er internationalt certificeret underviser (trainer) i Neuro Lingvistisk Psykologi under både ABNLP, ANLP, HNLP og PSiNLP. Trainer er den næsthøjeste position indenfor international NLP.
Michael Kjærsgaard har desuden en 5 års uddannelse som psykoterapeut og supervisor i NLP-psykologi fra Dansk NLP Institut og en tillægsuddannelse som eksamineret Master Tr. Coach fra Nordisk NLP Akademi.

Derudover har Michael en 2-års uddannelse som Master Hypnoterapeut fra Hypnoseskolen samt en internationalt certificeret træneruddannelse indenfor hypnoterapi fra England/USA (The Positive School of Intrinsic Hypnotherapy) med ret til at uddanne og certificere hypnoterapeuter. Michael kan derfor – hvis det ønskes – kombinere neurocoaching med hypnoterapi.

 

Michael Kjærsgaard - Hypnose

 

Endelig er han uddannet cand.scient.pol. med speciale i kommunikation fra Århus universitet og HD i Ledelse med speciale i motivationspsykologi – ligeledes fra Århus Universitet.

Michael Kjærsgaard er i dag blandt Danmarks førende specialister indenfor hjernens plasticitet, dvs. hvordan hjernen fysisk lærer og forandrer sig – og hvordan vi kan bruge den viden til at skabe konkret og hurtig forandring i hjernen.

Michael Kjærsgaard
Hans forskning er centreret om at omdanne den nyeste viden fra bl.a. neurovidenskaberne, evolutionsbiologien, cellebiologien, neuropsykologien og metalingvistikken (kroppens ubevidste signaler) til helt konkrete metoder, der kan anvendes af os alle til at få bevidst kontrol over vores tanker, følelser og adfærd.

Udover at hjælpe de mennesker, der ikke har kunnet hjælpes af den traditionelle psykologi og psykiatri, bistår Michael også både virksomheder, offentlige organisationer og sportsudøvere med at optimere deres præstationer og udnytte deres potentiale.

Han har været flittigt brugt af medierne, bl.a. af TV2, DR1 og Kanal 4. Derudover af de fleste landsdækkende radiokanaler og aviser.

”Min fornemste opgave som neurocoach er at få dig i mål så hurtigt og så effektivt som muligt. Uanset hvor stort du ser dit problem, så har du faktisk allerede alle de ressourcer, du har brug for – du bruger dem bare forkert. Det får vi lavet om på.”

DK - 8543 Hornslet/Århus |(+45) 7027 6100 | mail@neurocoaching.dk
angst

VIL DU VÆRE KLOGERE PÅ DIN HJERNE?

Så tilmeld dig vores artikler. Så får du ganske gratis den nyeste viden samt mentalteknikker, du kan bruge i hverdagen .

Dine data bliver ikke delt med andre - og du kan altid framelde dig igen.

 

KOMMENDE ARTIKLER

 

DECEMBER: Virker Woodoo på dig?

 

 

(Husk at bekræfte din tilmeldning  i din mailboks )

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!