7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

Neurocoach Birgitte

Vil du vide mere om vores Neurocoach Birgitte?

Vores Neurocoach Birgitte

har en 4-års psykoterapeut-uddannelse indenfor Neuro Lingvistisk Psykologi fra Dansk NLP Institut.  Samtidig er hun Exam. Master Tr. Coach fra Nordisk NLP Akademi og uddannet Cand.ling.merc. fra Århus Universitet. Endelig er hun uddannet i anvendt neuropsykologi her ved Dansk Center for Neurocoaching.

Birgitte har udover sin uddannelse som Neurocoach mange års erfaring inden for ledelse. Hun har været tilknyttet Dansk Center for Neurocoaching siden starten. Birgitte hjælper primært private kunder – både børn og voksne.

Som led i sin hjælp til at fjerne bl.a. traumer, sorg og angst hos vores kunder lærer Birgitte dem at få de forskellige dele af hjernen til at kommunikere bedre med hinanden.

FEEDBACKS FRA KUNDER

Jeg har her fået lov at gengive nogle af de feedbacks, som jeg har fået af mine kunder.

Her er 12-årige Kristines feedback (navnet er ændret) om forløbet med vores Neurocoach Birgitte:

“Hej kære Birgitte.

Ville lige skrive det til dig i forhold til det med at skrive om hvordan mit forløb har været.

Start: Jeg er en pige på 12 år og har været igennem et fantastisk forløb.

Mit forløb har været rigtig godt. Jeg startede her i efteråret, og i starten var der noget inden i mig, der blev ved med at sige, at det var fantasi det hele. Men så sagde Birgitte (hende der hjalp mig), at jeg skulle sige “at så var den jo også fantasi” og derefter holdt den op med at sige det.

I starten var jeg rent faktisk lidt doven, hvis man kan sige det sådan. Jeg øvede mig i hvertfald ikke helt nok, men så talte mine forældre og jeg sammen og indgik den aftale, der hed, at jeg træner 1 time om eftermiddagen og 30 minutter om aftenen, hver dag. Og det vil jeg sige at det var rigtig godt, jeg gjorde det, for det har gjort, at jeg holdt det ved lige, og min krop/underbevidsthed udviklede sig hurtigere.

Jeg havde søvnproblemer, og det jeg fortalte jer her oppe var mere et godt tip, men jeg havde egentlig en slags angst om aftenen, når jeg skulle sove og havde svært ved det. Jeg blev rigtig bange og ked af det og begyndte at tænke negativt, og så begyndte jeg med det her neurocoaching (vi havde prøvet en masse ting før, som ikke havde hjulpet) og det hjalp rigtigt hurtigt, min familie og jeg kunne se udvikling rigtigt hurtigt (fordi jeg holdt det ved lige).

Jeg har så efterfølgende haft nogle rigtigt små problemer (og det har man jo altid i min alder), men det var så dejligt nu selv at kunne løse dem, og det var nogle problemer som lige pludselig kom og så kunne jeg få dem løst, hvis jeg bare trænede lidt med min neurocoaching.
I dag efter lidt over et halvt år siden er der ingenting, jeg falder i søvn med det samme og tænker positivt, DET ER SÅ FANTASTISK og jeg er så glad og taknemmelig!

Et godt råd ville nok være at man skal huske at give det tid og huske at behandle og træne det hele tiden. “Hellere for meget end for lidt” har jeg altid fået af vide.

Jeg er rigtig glad for den hjælp jeg har fået og det er helt fantastisk.”

Kristine løftede sig på de 5 sessioner (15,25 timer) fra 10% til 99% af sit mål. På den internationale WHO5-trivselsskala løftede hun sig sig i processen fra 52 til 96. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit. Læs mere om WHO-skalaen på de sidste 3 sider af http://interactivepdf.uniflip.com/2/11265/304375/pub/

Her er Jens feedback (navnet er ændret) efter at være blevet hjulpet af sin Neurocoach Birgitte:

Hej Birgitte

“Mit neurocoachingforløb har været en rigtig positiv oplevelse. Jeg er blevet præsenteret for en lang række gode værktøjer, der efter en masse øvelse og træning virkelig har flyttet noget og bidraget til at tage fat om nogle problemstillinger jeg har tumlet med længe”.

 

Her er Tanjas feedback (navnet er ændret) om forløbet med vores Neurocoach Birgitte

Hej Birgitte,

Feedback:
“Jeg henvendte mig til Neurocoaching , fordi jeg var meget trist og følte, at jeg ikke havde kontrol over noget, selvom alle altid har en opfattelse af, at jeg har styr på tingene. Jeg var meget genert, og der skulle ikke særlig meget til at gøre mig ked af det eller usikker. Jeg var alt for afhængig af anerkendelse udefra for at føle mig god nok.
Jeg ved nu, jeg er god, som jeg er uden at få det bekræftet af andre, og jeg har fået større tro på mine egne evner. Jeg har fået alle de her redskaber til at styrke glæde og positivitet. Deraf har jeg også fået større overskud i hverdagen.
Dermed ikke sagt, at jeg ikke mere bliver ked af det. Det er jo naturligt. Men med brug af mine redskaber og positiv indstilling får jeg hurtigere mig selv “op på hesten” igen.
Det fedeste ved neurocoaching er, at jeg har lært mig selv bedre at kende og har fået lagt låg på fortiden, i hvert fald den del, som påvirkede mig negativt. Jeg har opdaget, hvor meget jeg selv er i stand til at gøre for at være den bedste version af mig selv og få den hverdag, som jeg ønsker. Jeg er blevet behandlet super godt og har været rigtig glad for forløbet. Det kan klart anbefales! ”

Endnu en feedback:

Hej Birgitte.

For mig har mit samarbejde med min Neurocoach Birgitte gjort den forskel, at det har ændret mit ”nervesystem”. Det kræver en uddybning:

Jeg har tidligere gjort brug af selvudvikling både fagligt og personligt via terapi, kurser, coaching og litteratur. Det har alt sammen gjort godt. Det har gjort mig klogere på følelser og baggrunde herfor. Sorg er blevet taget hånd på meget kærlig vis og forståelse og omsorg fra andre og til mig selv er givet i al det svære.

Men noget føltes som om, at det ikke kunne ændres. Det var bare mig. ”Sådan er jeg”, tænkte jeg. Også selvom det var uhensigtsmæssigt. Fx det at være temperamentsfuld – eller stærkt passioneret, som jeg bedre kunne lide at kalde det.

Neurocoaching kan gøre en forskel her. Fordi viden om god kommunikation falder fuldstændig til jorden, hvis ”proppen af låget” springer af i ophidselse. Så kommer alle gode intentioner om ligeværdig kommunikation til kort – for den følelsesmæssige reaktion er for stærk. Den er som en eksplosion. Også selvom det objektivt er den andens skyld – og denne person eller situation, der startede så fører temperamentsudbrud ikke til god og ligeværdig kommunikation!

Koden til at knække dén nød, som den følelsesmæssige reaktion var, kunne jeg ikke finde. Jeg ville gerne. Jeg vidste som sagt alt om kommunikation teoretisk. Jeg blev bare ramt – primitivt – af mine følelser og dertilhørende reaktioner. De overtog så at sige. Neurocoaching kan præcis gøre en forskel her. Fordi ”nervebanerne” bliver ”kodet om”. Og det har været den kode, som har knækket nøden og gjort den ikke bare tankemæssige og forståelsesmæssige forskel – men også den følelsesmæssige og handlingsmæssige forskel.

Ydermere har mit eget personlige arbejde gjort en forskel i mine relationer. Jeg har simpelthen fået et bedre parforhold, fordi jeg bliver mødt anderledes. Så det føles som om min partner også har udviklet sig, men vedkommende har ikke gået i terapi eller coaching. Det er udelukkende resultatet af mit arbejde – mine ændringer. Så når bare én gør noget andet, sker der noget andet i parforholdet end før.

Kort sagt har jeg fået redskaber, der gør en reel forskel. Ikke bare på det tanke- og forståelsesmæssige niveau, men også på det følelsesmæssige og dermed handlingsmæssige niveau.

“Livet drejer sig ikke om, hvor hårdt du bliver ramt. Livet drejer sig om, hvor hårdt du kan tåle at blive ramt – og det er det, vi hjælper dig med.”

 

Feedback fra moderen til 15-årige Sofie (navnet er ændret) efter sessionerne med Sofies Neurocoach Birgitte. Sofie led af lavt selvværd og angst:

“Kære Birgitte

Ja, hun kom meget stolt og fortalte det (at hun havde afsluttet forløbet) – og ja; det har været fantastisk dejligt at “følge hendes rejse fra sidelinjen”. Se hvor langt hun er kommet og hvordan hun igen blomstrer og er “min dejlige og sjove” Sofie?

Jeg er så glad for den dag da jeg faldt over jeres annonce for tænk hvilken lang og svær rejse vi ellers ville have været på? Jeg fortæller om jeres helt fantastiske resultater til alle jeg kan komme til; for det I gør er bare så godt.

 

Mange tusind tak?”

Martin (navnet er ændret) sendte flg. feedback efter forløbet med sin Neurocoach Birgitte:
“Arbejder på normal tid igen. Jeg har det rigtig godt med mig selv. Føler grundlæggende, at jeg er blevet mere positivt bevidst om hvem jeg er.
Af og til må der lige fokuseres lidt ekstra, fordi jeg selv er overrasket over, at ubehaget er væk i givne situationer, hvor det plejer at være styrende.

Tak for alt.”

Martin løftede sig på de 4 sessioner (11 timer) fra 0% til 85% af sit mål. På den internationale WHO5-trivselsskala løftede hun sig sig i processen fra 52 til 76. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit. Læs mere om WHO-skalaen på de sidste 3 sider af http://interactivepdf.uniflip.com/2/11265/304375/pub/

Karina (navnet er ændret) sendte flg. beskrivelse af forløbet med sin Neurocoach Birgitte
“Du spurgte om jeg ville skrive et par ord om mit forløb hos jer osv. Og nøj hvor er det svært at koge ned til nogle få linier. For jeg har virkelig fået rigtig mange gode ting med mig.

Men hvis jeg skal beskrive mit forløb kort: Efter mit forløb hos Birgitte har jeg virkelig genfundet glæden ved liver igen. Et redskab som virkelig har givet mig en indre ro er at søge til mit sikre sted. Derudover har redskabet med boost knappen også virket godt for mig. Det har i visse situationer givet mig styrke, hvis jeg har følt, at negative personer er for tæt på mig.
Knus Karina”

Karina løftede sig på de 2 sessioner (9,75 timer) fra 0% til 82% af sit mål (holder pt. pause pga. arbejdspres). På den internationale WHO5-trivselsskala løftede hun sig sig i processen fra 24 til 72. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit. Læs mere om WHO-skalaen på de sidste 3 sider af http://interactivepdf.uniflip.com/2/11265/304375/pub/

Mette (navnet er ændret) sendte flg. beskrivelse af forløbet med vores Neurocoach Birgitte:


Hejsa Birgitte

Det her brev bliver forhåbentligt det sidste brev, forstået på den måde, at jeg tror jeg er blevet det stærkere, så jeg kan ”klare” mig selv, smiler.

Jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte, fordi der er så meget positiv at skrive om dig, og hele mit forløb. Det var helt tilfældigt at jeg læste om jer på nettet. Jeg kunne ikke få en tid ved en psykolog, så derfor søgte jeg alternativer. Jeg læste om jer, og ringede. Faktisk spurgte jeg efter en anden, da jeg ringede, men du ringede tilbage, og det er jeg bare rigtig glad for at du gjorde, for jeg følte straks en tryghed og nærværd i dit selskab. Din indstilling til mig, at jeg ikke er en patient som er syg, men en kunde der har brug for redskaber til at tænke anderledes, gjorde virkelig en stor forskel, for tanken om at jeg havde en psykisk sygdom, gjorde mig virkelig bange.

Mit første møde med dig, var virkelig helt vild. Jeg forventet ikke at komme op til dig, og du var så forberedt. Jeg følte virkelig at du havde læst på lektierne, hvilke gjorde at jeg ikke skulle bruge tiden på at forklare på ny, du kunne huske alt hvad vi havde snakket om, det gjorde mig virkelig tryg.

Alle de redskaber du har givet mig, alt det feedback du har givet på mine dagbøger, det kæmpe arbejde du har lagt i mig, kan jeg kun være dyb taknemlig for. Du har svaret på mine mail, næsten dag og nat. Jeg har haft ringet til dig en enkel gang, og du var der for mig med det samme. Jeg kan kun varmt anbefale dig til alle, og jeg vil være dig evig taknemlig.

Jeg har aldrig følt mig mindre værd, følt mig forkert, eller et dårligt menneske i dit selskab.

Hvor er jeg bare glad for at det var dig der ringede til mig den dag.

Tusind tak for alt det du har gjort for mig, du viste mig den ”nye sti”

Århus - Hornslet - Herning - Haderslev |(+45) 7027 6100 | mail@neurocoaching.dk
angst

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så tilmeld dig vores artikler. Så får du ganske gratis den nyeste viden om hjernen samt mentalteknikker, du kan bruge i hverdagen .

Dine data bliver ikke delt med andre - og du kan altid framelde dig igen.

 

KOMMENDE ARTIKLER

Maj: Hvorfor søvnen er livsvigtig - del 2

Juni: Hvordan du sikrer din livsvigtige søvn - del 3

(Husk at bekræfte din tilmeldning  i din mailboks )

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!