7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

Neurocoach Michael Kjærsgaard

er internationalt certificeret underviser (trainer) i Neuro Lingvistisk Psykologi under både ABNLP, ANLP, HNLP og PSiNLP. Trainer er den næsthøjeste position indenfor international NLP.
Michael Kjærsgaard har desuden en 5 års uddannelse som psykoterapeut og supervisor i NLP-psykologi fra Dansk NLP Institut og en tillægsuddannelse som eksamineret Master Tr. Coach fra Nordisk NLP Akademi.

Derudover har Michael en 2-års uddannelse som Master Hypnoterapeut fra Hypnoseskolen samt en internationalt certificeret træneruddannelse indenfor hypnoterapi fra England/USA (The Positive School of Intrinsic Hypnotherapy) med ret til at uddanne og certificere hypnoterapeuter. Michael kan derfor – hvis det ønskes – kombinere Neurocoaching med hypnoterapi.

 

Neurocoach Michael Kjærsgaard

 

Endelig er han uddannet cand.scient.pol. med speciale i kommunikation fra Århus universitet og HD i Ledelse med speciale i motivationspsykologi – ligeledes fra Århus Universitet.

Neurocoach Michael Kjærsgaard er i dag blandt Danmarks førende specialister indenfor hjernens plasticitet, dvs. hvordan hjernen fysisk lærer og forandrer sig – og hvordan vi kan bruge den viden til at skabe konkret og hurtig forandring i hjernen.

 

Neurocoaching gør det enkelt

Eric Kandel fik 2000 fik Nobelprisen for sit arbejde med de biologiske mekanismer under hjernens evne til at forandre sig. Og han skriver i sine erindringer, at han valgte biologien fremfor psykoterapien, fordi biologien er meget mere konkret. Det kunne jeg nikke genkendende til. Meget af den traditionelle psykologi består af meget filosofiske og fluffy teorier om “sindet”.  Og det rammer rigtigt nogle gange og helt skævt andre gange. Her er biologien meget mere konkret. Lærer du mekanismerne, som hjernen og evolutionen arbejder efter, kan du udnytte dem til at tage kontrollen over dine følelser og dit humør. Specielt de teknikker, vi har udviklet, hvor du lærer at lytte, forstå og handle på de signaler, som dele af hjernen sender dig i form af angst, stress, vrede, smerte osv. er fascinerende.”

Michael Kjærsgaard
Hans forskning er centreret om at omdanne den nyeste viden fra bl.a. neurovidenskaberne, evolutionsbiologien, cellebiologien, neuropsykologien og metalingvistikken (kroppens ubevidste signaler) til helt konkrete metoder, der kan anvendes af os alle til at få bevidst kontrol over vores tanker, følelser og adfærd.

Udover sammen med sine kolleger at hjælpe de mennesker, der ikke har kunnet hjælpes af den traditionelle psykologi og psykiatri, bistår Michael også både virksomheder, offentlige organisationer og sportsudøvere med at optimere deres præstationer og udnytte deres potentiale.

Han har været flittigt brugt af medierne, bl.a. af TV2, DR1 og Kanal 4. Derudover af de fleste landsdækkende radiokanaler og aviser.

”Min fornemste opgave som Neurocoach er at få dig i mål så hurtigt og så effektivt som muligt. Uanset hvor stort du ser dit problem, så har du faktisk allerede alle de ressourcer, du har brug for – du bruger dem bare forkert. Det får vi lavet om på.”

 

Har du spørgsmål til Neurocoach Michael Kjærsgaard

kan du altid sende ham en mail på mk@neurocoaching.dk.

 

Teknikkerne sikrer kontrol

“Min hjerne er hverken værre eller bedre end alle andres. Så der sker også løbende misforståelser mellem de forskellige dele af min hjerne – og jeg udsættes også for stressfaktorer udefra lige som alle andre. Men med Neurocoaching-redskaberne kan jeg – ligesom vores kunder – lynhurtigt genskabe den sunde ligevægtsstilstand i hjernen.  Det er de teknikker, vi gerne vil udbrede.” fortæller Neurocoach Michael Kjærsgaard.

Og han fortsætter “Det er ganske simpelt en falliterklæring, at vi i Danmark årligt bruger 55 mia. på mental usundhed – og at der så stadig iflg. Psykiatrifonden er 1,4 mio. danskere med større eller mindre psykiske problemer. Det er ikke et spørgsmål om flere penge – det er et spørgsmål om at tænke nyt. Og her er løsningen i mine øjne den moderne, biologiske psykologi, som Neurocoaching er en del af. “

Århus - Hornslet - Herning - Haderslev |(+45) 7027 6100 | mail@neurocoaching.dk
angst

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så tilmeld dig vores artikler. Så får du ganske gratis den nyeste viden om hjernen samt mentalteknikker, du kan bruge i hverdagen .

Dine data bliver ikke delt med andre - og du kan altid framelde dig igen.

 

KOMMENDE ARTIKLER

Maj: Hvorfor søvnen er livsvigtig - del 2

Juni: Hvordan du sikrer din livsvigtige søvn - del 3

(Husk at bekræfte din tilmeldning  i din mailboks )

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!