7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

Om os – Neurocoaching og anvendt neuropsykologi

om os

Michael

Pia

jesper

KVALITETSSIKRING

Det er vigtigt for os, at du som kunde får en god oplevelse – og at du får den forandring, du søger. Derfor gør vi meget ud af vores kvalitetssikring. Her er nogle af vores tiltag:

DER ER ALTID 2 AF OS INDOVER DIN CASE
Ligesom på mange sygehuse, er der i starten altid 2 af os inde over din case, så vi er sikre på ikke at overse noget. Du betaler ikke ekstra for det – det er indeholdt i prisen.

FASTE SKABELONER OG RUTINER
Neurocoaching er en træning af hjernen. For at være sikre på, at du får de samme resultater, uanset hvem af os, du vælger, har vi derfor standardiserede procedurer. Det, at vi alle er specialuddannede med minimum 4 års uddannelse i psykoterapi og coaching, gør at vi samtidig kan tilpasse os netop dine behov.

UGEMØDER
For at sikre ensartethed, holder vi internt ugentlige møder, hvor vi bl.a. deler den nyeste forskning på området.

LØBENDE SUPERVISION
Som i andre professionelle sundhedsorganisationer modtager vi alle løbende supervision af en uddannet supervisor. Mindst 4 gange om året sker supervisionen endda eksternt.

VI SAMARBEJDER MED ET KVALITETSSIKRINGSINSTITUT
For at sikre, at vi er oppe på tæerne både i vores forskning og i forhold til dig som kunde, har vi et kvalitetssikringsinstitut til at kigge os over nakken. Tapfreelance, som instituttet hedder, checker bl.a. at vores data er korrekte.

Neurocoaching er en gren indenfor anvendt neuropsykologi, dvs. læren om, hvordan vi alle med vores tanker, følelser og adfærd kan påvirke kemien i vores hjerne og skabe nye og mere hensigtsmæssige, elektriske mønstre i vores nervesystem.

om-os

Som du kan se, har vi vidt forskellige baggrunde, både erhvervsmæssigt og uddannelsesmæssigt. Men fælles for os er, at vi alle har rod i neuro lingvistisk psykologi, en meget praktisk orienteret og fleksibel retning indenfor psykologien, der blev grundlagt i starten af 1970’erne. Neurocoaching er dog meget mere funderet i naturvidenskaben – primært cellebiologien, evolutionsbiologien og neuropsykologien, herunder anvendt neuropsykologi.

Vores ensartede metoder, vores løbende koordinering, vores fokus på anvendt neuropsykologi og vores fælles baggrund sikrer, at du opnår de samme, målbare resultater, uanset hvem du vælger.

Neurocoaching har også mere fokus på at give dig som kunde helt konkret viden og helt konkrete redskaber, du selv kan bruge. Det sker ud fra devisen “Giver du en mand en fisk, har han mad nok til resten af dagen – lærer du en mand at fiske, har han mad nok til resten af livet”. Den ligeværdighed, det giver, er også grunden til at vi kalder vores kunder for kunder og ikke for hverken klienter eller patienter.

Vi holder til på Rosenholm Gods i udkanten af Århus – kun et stenkast fra det smukke Rosenholm Slot. Vores lokaler indeholdt i gamle dage den motor, der forsynede slottet med strøm. I 2011 blev lokalerne dog renoveret og ombygget – dog stadig med respekt for den gamle stil. Rosenholm Slot er nok mest kendt for julekalenderen “Jul på Slottet”, men har også de senere år været rammen om flere TV-udsendelser. En gåtur i slotsparken rundt om den gamle voldgrav og slotssøen er et besøg værd.

anvendt neuropsykologi

Vi har desuden kontorer i både det nordlige Århus og i Herning.

De fleste sessioner sker dog efterhånden over tlf. eller skype, da de har vist sig at have samme effekt som de personlige møder – i visse tilfælde endda en større effekt.

DK - 8543 Hornslet/Århus |(+45) 7027 6100 | mail@neurocoaching.dk
angst

VIL DU VÆRE KLOGERE PÅ DIN HJERNE?

Så tilmeld dig vores artikler. Så får du ganske gratis den nyeste viden samt mentalteknikker, du kan bruge i hverdagen .

Dine data bliver ikke delt med andre - og du kan altid framelde dig igen.

 

KOMMENDE ARTIKLER

 

DECEMBER: Virker Woodoo på dig?

 

 

(Husk at bekræfte din tilmeldning  i din mailboks )

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!