7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

Pia – behandling af angst, stress og depression

Pia

har en 4 årig psykoterapeut-uddannelse indenfor NLP fra Nordisk NLP Akademi, en 3 årig terapeutisk uddannelse fra IFUAM (Institut for misbrugsuddannelse) og en 1 årig terapeutisk uddannelse fra ACT. Pia har derudover mange års erfaring indenfor det sociale område, med sagsbehandling, vejledning og konsulent arbejde, men har i mange år arbejdet som psykoterapeut.

Det er den brede erfaring og uddannelse jeg bruger i arbejdet med behandling af stress, angst og depression.

FEEDBACKS FRA KUNDER

Jeg har her fået lov at gengive nogle af de feedbacks, som jeg har fået af mine kunder.

Mikkels Feedback ; 
Mikkel (navnet er ændret) henvendte sig med bl.a. træthed, sygdomsangst og angsten for at miste (jalousi). I stedet for at lade os distrahere af symptomerne, gik vi sammen direkte efter årsagerne, hvoraf den vigtigste viste sig at være et forvrænget selvbillede.  På kun 3 sessioner (13,75 timer incl. 1 time afsat til 1 års opfølgning) lykkedes det derfor Mikkel med en målrettet indsats at flytte sig fra 50 til 100% af sit mål om at føle sig god nok uanset hvad. 
 
Her Mikkels egen feedback:

“Min historie… 

Jeg kontaktede Dansk Center for Neurocoaching af flere grunde. Jeg har igennem det meste af mit liv haft dårligt selvværd. Jeg har tit haft følelsen af ikke at være god nok. 
Pia og Michael har sammen hjulpet mig med at få styr på mine følelser. 
Istedet for “almindelig” behandling som fx. hos en psykolog, gav behandlingen med neurocoaching mig noget konkret. 
Istedet for at snakke problemerne igennem, så fik jeg nogle værktøjer, som kan hjælpe. 
Jeg er blevet meget bedre til at vende mine tanker fra negative til positive. Jeg kan generelt styre mine tanker  og mit temperament bedre. 
Det gør at mine følelser er mere stabile istedet for at køre op og ned hele dagen. “

For mig er der masser af kraft i gode citater. Så jeg vil gerne dele mine favoritcitater med dig her på siden. Overvej, hvad de giver dig =)

“If you can dream it, you can do it”
Walt Disney

 

“Det er ikke problemet, der er problemet. Det er hvordan vi forholder os til det det, der er problemet”
Virginia Satir

 

“Ingen kan skade mig uden min tilladelse”
Mahatma Gandhi

 

“I am not what happened to me, I am what I choose to become”
Carl G. Jung
Henriks Feedback : 
Henrik henvendte sig med humørsvingninger og en jalousi, der var ved at ødelægge ægteskabet – og der viste sig også at ligge et forkert selvbillede under. Samtidig lærte Henrik en række kommunikationsteknikker, så han og konen (som egentlig elskede hinanden højt) ikke mere behøvede tale forbi hinanden. Så på 6 sessioner (17,25 timer incl. 1 time afsat til 1 års opfølgning) flyttede Henrik sig med sin træning fra 10 til 95% af sit mål om at føle sig god nok uanset hvad. På den internationale WHO5-trivselsskala flyttede han sig fra 20 til 80 (Skalaen går fra 0-100, hvor depressionsgrænsen er ved 35 og det danske gennemsnit i trivsel er på 68). Læs mere om WHO-skalaen her:
 
 
Her Henriks egen feedback.  (Skal i kursiv på siden)
UDEN PIA HAVDE DET NOK SET SORT UD
“Når man skal finde løsninger på ting, så kan internettet sommetider være til stor hjælp, og dette var netop sådan et tilfælde.
Helt nede i kulkælderen, ægteskabet tæt på opløsning, intet, som ville lykkes….. Jeg havde, ifølge min læge, brug for psykologhjælp, men med flere måneders ventetid måtte der ske noget andet.
I første omgang blev det terapi, som vel var okay, men alligevel ikke svaret på mine bønner.
 
Jeg måtte ty til Google, og fandt frem til Dansk Center For Neurocoaching. Det så anderledes ud end hvad jeg ellers havde kendskab til, mere ”fart over feltet” og handlingsorienteret, hvilket en samtale også fastslog at være tilfældet.
 
Jeg fik lavet en aftale med Pia, coach hos førnævnte, og havde en (lang) personlig samtale, hvor problemer blev pin-pointet, og en slagplan blev lagt.
Hele forløbet var lige dele coaching og min egen indsats på hjemmefronten, hvilket passede mig storartet. Der stilles store krav til ens egen arbejdsindsats, men resultaterne afspejler det også senere.
 
I starten havde jeg nok en følelse af at det var lidt hokus-pokus agtigt, men inden længe gav tingene mening – og hvis man ellers overholder sin del af aftalen, så kommer resultaterne hurtigt.
 
Jeg skal ikke skilles, der er styr på humøret og alle de andre ting…. og jeg kan, uden at lyve, sige at uden Pia havde det nok set sort ud.
Når dette er sagt, så stopper det ikke efter sidste session, for man skal til stadighed holde sine ting vedlige, og jeg ved personligt, hvor vigtigt det er at følge op og blive ved at holde fokus.”
DK - 8543 Hornslet/Århus |(+45) 7027 6100 | mail@neurocoaching.dk
angst

VIL DU VÆRE KLOGERE PÅ DIN HJERNE?

Så tilmeld dig vores artikler. Så får du ganske gratis den nyeste viden samt mentalteknikker, du kan bruge i hverdagen .

Dine data bliver ikke delt med andre - og du kan altid framelde dig igen.

 

KOMMENDE ARTIKLER

 

DECEMBER: Virker Woodoo på dig?

 

 

(Husk at bekræfte din tilmeldning  i din mailboks )

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!