FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

BRUG HJERNEN BEDRE…

Fjern stress, angst og depression ved at bruge hjernen anderledes…

Vi har i Danmark den myte, at angst, depression og en lang række andre tilstande er sygdomme – og at forandring tager tid. Som neurocoach Michael Kjærsgaard har demonstreret i praksis på både DR1 og på Kanal 4, skyldes problemerne oftest bare, at vi bruger vores hjerne forkert. Vi giver dig redskaberne, så du kan skabe ekstreme ændringer i dig selv på få timer. Læs, hvordan det rent praktisk foregår

Vi giver dig kontrollen med din hjerne tilbage.

De seneste 25 års celle- og hjerneforskning har vendt helt op og ned på vores syn på både hjernen, vores nervesystem og på, hvordan vi som organisme er bygget op (se mere her). Tilstande som angst, stress og sorg (og afledt depression) har for eksempel vist sig at være grundlæggende nyttige beskyttelsestilstande, der bare er kommet ud af kontrol. Og her lærer vi dig at tage kontrollen tilbage.

Neurocoaching er en gren indenfor anvendt neuropsykologi, dvs. samspillet mellem de fysiske hjerneprocesser og vores tanker, følelser og adfærd. Ingen forældede eller luftige psykologiske modeller, men derimod en praktisk anvendelse af de seneste 25 års enorme fremskridt (primært i USA) indenfor hjerne-, celle- og evolutionsforskningen.

dokumentation

Praktisk

om-os

referencer

gratis-test

presse

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!