FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

BRUG HJERNEN BEDRE

Som vi har demonstreret på bl.a. DR1 og Kanal 4, skyldes angst, stress, depression og en lang række andre folkelidelser en fejlkommunikation mellem forskellige hjernecentre. Eller på godt dansk: Vi bruger vores hjerne forkert.

Men som vi også har dokumenteret gennem vores forskning, kan vi også alle på få sessioner træne hjernen op, så de forskellige dele af vores nervesystem lærer at arbejde i samme retning i stedet for at bekæmpe hinanden. Læs, hvordan det rent lavpraktisk foregår….. Læs mere 

Forstå dine uønskede følelser
på 5 minutter

Vi har i mange år fejlagtigt betragtet følelser som f.eks. stress, angst, vrede, sorg og ulykkelig kærlighed som noget sygt og farligt. Noget farligt, der hurtigst muligt skulle undertrykkes med ofte endnu farligere medicin.

Men de sidste 25 års revolution indenfor cellebiologien og evolutionsbiologien har vist, at vi har taget godt og grundigt fejl. Vores følelser er ikke noget sygt eller farligt, men derimod en kommunikation mellem forskellige dele af vores nervesystem (1) – og ofte en meget væsentlig kommunikation fra dele af vores nervesystem, som faktisk kun vil os det godt! Og ved at forsøge at dræbe budbringeren, er vi faktisk kommet til at blokere for en løsning af vores reelle problem. Lidt ligesom hvis du er direktør i en virksomhed, og du så straffer din medarbejder for at forstyrre dig. Og mens du gør det…. Læs mere her

HURTIGT

BILLIGT

SIMPELT

DOKUMENTERET

LIVSVARIGT

Læs om, hvordan du kommer videre

Vil du have kontrollen tilbage?

De seneste 25 års celle- og hjerneforskning har vendt helt op og ned på vores syn på både hjernen, vores nervesystem og på, hvordan vi som organisme er bygget op . Tilstande som angst, sorg, temperament, stress og depression har for eksempel vist sig alle at være nyttige beskyttelsestilstande, der bare er kommet ud af kontrol. Og her lærer vi dig at tage kontrollen over din hjerne og din krop tilbage.

Neurocoaching er en gren indenfor anvendt neuropsykologi, dvs. samspillet mellem vores fysiske hjerneprocesser og vores tanker, følelser og adfærd. Ingen forældede, psykologiske teorier, men derimod en praktisk anvendelse af de seneste 25 års enorme fremskridt indenfor hjerne-, celle- og evolutionsforskningen. For de områder anviser helt nye løsninger indenfor bl.a. behandling af stress, angst og depression. Læs mere om videnskaben bag neurocoaching ved at klikke her.

neurocoaching-insiderviden

dokumentation

Praktisk

referencer

gratis-test

presse

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

KOMMENDE ARTIKLER

December: Gennembrud i behandlingen af spiseforstyrrelser

Januar: Hvorfor forældrene er nøglen til løsningen, hvis barnet har angst

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!