FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Ole

Ole er uddannet NLP-psykoterapeut og NLP-supervisor fra Dansk NLP Institut. Han er desuden internationalt certificeret træner i neuroligvistisk psykologi under både ANLP og ABNLP samt ICF-certificeret coach…..

Vil du vide mere om vores Klinisk Neurocoach Ole?

Ole

Ole er uddannet NLP-psykoterapeut og NLP-supervisor fra Dansk NLP Institut. Han er desuden internationalt certificeret træner i neuroligvistisk psykologi under både ANLP og ABNLP samt ICF-certificeret coach.
 

Ved siden af sin erfaring som terapeut og coach har Ole mere end 20 års ledelseserfaring fra undervisningssektoren og er certificeret indenfor de førende personlighedstypemodeller, MBTI, Belbin og 4MAT. 

DERFOR HAR JEG VALGT NEUROCOACHING

Jeg tilbyder Neurocoaching, fordi det virker, det er nemt at forklare, og fordi der er en logisk sammenhæng imellem din indsats og effekten.

 

Din krop og din hjerne er uløseligt forbundet

Viden er placeret i hjernen.
Hvis du vil øge din viden, må du læse, studere, undersøge, stille spørgsmål, undre dig og være kritisk. Alle disse ting er arbejde, især for hjernen. Og det er sundt og udviklende at være indsigtsfuld, at læse og at være kritisk, hele livet. Samtidig er det en uhyre vigtig del af løsningen på rigtig mange af de problemer, vi moderne mennesker oplever.

Færdighederne udføres af din krop.
Hvis du vil mestre nye færdigheder, skal du træne. For når du træner, er sammenhængen uhyre simpel: Jo mere du træner, jo dygtigere bliver du. Alle kender talemåden; ”Øvelse gør mester”. Ikke alene er det sandt – Neurocoaching viser også, at der ligger enorme ressourcer gemt hos alle os moderne mennesker – også hos dig. Mit arbejde er at give dig din frihed tilbage til at vælge at handle. Jeg har en dyb tillid til at handling, forstået som at gøre noget, altid virker. Altid!

Jeg er din rejseleder. Det er dig der rejser i livet.
Jeg arbejder med at hjælpe mennesker som dig, der ønsker at skabe en forandring i deres liv. Familielivet, arbejdslivet, fritidslivet. Din indsats er arbejde, træning og nysgerrighed. Og hvis du er ærlig over for dig selv i vores fortrolige arbejde, så virker det endnu bedre. Jeg elsker at være rejseleder når der skal arbejdes med kroppen og sindet. Jeg ved også, at du skal tage et stort personligt ansvar når du skal din bruge din krop og dit sind på din personlige rejse i livet.

Du kommer til at arbejde med det, som du har indflydelse på. Og du skal lære at acceptere det, som du alligevel ikke har indflydelse på. Så kan du i stedet bruge din energi på at være – og blive – dig selv.

 

Jeg hjælper dig med at lave ingenting, slå rod og fordybe dig, hvis det er det, du vil.

Jeg hjælper dig med at være dynamisk, skabende og indflydelsesrig, hvis det er det du vil.

 

Frihed til at tage ansvaret tilbage

Til gengæld vil Neurocoaching give dig ansvaret for din livskvalitet tilbage. Belønningen er, at du bliver både klogere og stærkere.

Og det er bare den indstilling, du også skal tage med dig ind i Neurocoaching-processen

Valget er dit – jeg er bare rejselederen.

Feedback fra Martin : 


JEG KAN NU FORTSÆTTE LIVET….

Martin flyttede sig på 5 sessioner (+ en forsession) fra 30% til 100% om at stole på sig selv uanset hvad. Allerede på 1. session flyttede han sig fra 30% til 80%!

Alt i alt tog processen 19,5 timer incl. referater, lydfilerog 1 års opfølgning, der sikrer den livsvarige effekt. 

Martin rykkede sig i processen også fra 52 til 92 på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68. Dukan læse mere om WHO 5-skalaen på de sidste 3 sider af flg. link:

https://flipflashpages.uniflip.com/2/11265/378341/pub/html5.html#page/20

Her er Martins egen feedback.:

EN VARM VELKOMST
“Jeg har haft fornøjelsen af Dansk Center for Neurocoaching i forbindelse med min angstbehandling.

Jeg fik en varm velkomst af Jesper for nogle måneder siden, da jeg ringede omkring min udfordring vedrørende angst. Han tog sig tiden til at hjælpe mig grundigt igennem indledningen til deres proces.

Jeg fik derefter af Olenogle rigtigt gode værktøjer til livet, og jeg kom af med størstedelen af min angst på kort tid igennem punktlighed og arbejdet med mig selv.

JEG VIL SELV LÆSE VIDERE
Jeg elsker den måde, de har kombineret værktøjer og teknikker, man selv kan bruge.

Og jeg har fundet ind til den flamme, hvor jeg selv har lyst til at læse og studere NLP til videre brug i samme retning.

Jeg føler, at jeg nu kan fortsætte livet der, hvor jeg slap det sidst. Der, hvor jeg efterlever min egen vision om at skabe en verden, hvor de færreste lever et uopfyldt liv.

Jeg er lykkelig over at have valgt Neurocoaching. Det er en effektiv træning og behandling. Og jeg føler, at jeg har lært mig selv bedre at kende.

JEG VIL ANBEFALE NEUROCOACHING
“Ole har været en formidabel hjælp på vejen dertil livet uden angst. Det er en helt fantastisk støtte, man har i ham generelt. Jeg er glad for, at Ole var mit valg.”


Jeg vil anbefale Neurocoaching til enhver med smag for at gøre det selv, når det kommer til at overkomme livets udfordringer med stress, angst og depression.”

Hilsen,

Martin Ladegaard Andersen

LÆS ROBERTS FEEDBACK

”Med Neurocoaching havde jeg fundet noget, hvor jeg selv kunne gøre noget – altså handle, som jeg jo er vant til. ”   Robert

Læs om, hvordan Robert på 3 uger med Neurocoaching bevægede sig fra depression og selvmordstanker til en trivsel over det danske gennemsnit .

Læs Roberst historie ved at klikke her.  

STRESS, ANGST, DEPRESSION, SELVBILLEDE

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!