FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Ole

Ole er uddannet NLP-psykoterapeut og NLP-supervisor fra Dansk NLP Institut. Han er desuden internationalt certificeret træner i neuroligvistisk psykologi under både ANLP og ABNLP samt ICF-certificeret coach…..

Vil du vide mere om vores kliniske Neurocoach Ole?

Ole

Ole er uddannet Klinisk Neurocoach. Han er desuden psykoterapeut og supervisor fra Dansk NLP Institut. Endelig er han certificeret træner i neuroligvistisk psykologi under både ANLP og ABNLP samt ICF-certificeret coach.

Ved siden af sin erfaring som terapeut og coach har Ole mere end 20 års ledelseserfaring fra undervisningssektoren og er certificeret indenfor de førende personlighedstypemodeller, MBTI, Belbin og 4MAT. 

DERFOR HAR JEG VALGT NEUROCOACHING

Jeg tilbyder Neurocoaching, fordi det virker, det er nemt at forklare, og fordi der er en logisk sammenhæng imellem din indsats og effekten.

 

Din krop og din hjerne er uløseligt forbundet

Viden er placeret i hjernen.
Hvis du vil øge din viden, må du læse, studere, undersøge, stille spørgsmål, undre dig og være kritisk. Alle disse ting er arbejde, især for hjernen. Og det er sundt og udviklende at være indsigtsfuld, at læse og at være kritisk, hele livet. Samtidig er det en uhyre vigtig del af løsningen på rigtig mange af de problemer, vi moderne mennesker oplever.

Færdighederne udføres af din krop.
Hvis du vil mestre nye færdigheder, skal du træne. For når du træner, er sammenhængen uhyre simpel: Jo mere du træner, jo dygtigere bliver du. Alle kender talemåden; ”Øvelse gør mester”. Ikke alene er det sandt – Neurocoaching viser også, at der ligger enorme ressourcer gemt hos alle os moderne mennesker – også hos dig. Mit arbejde er at give dig din frihed tilbage til at vælge at handle. Jeg har en dyb tillid til at handling, forstået som at gøre noget, altid virker. Altid!

Jeg er din rejseleder. Det er dig der rejser i livet.
Jeg arbejder med at hjælpe mennesker som dig, der ønsker at skabe en forandring i deres liv. Familielivet, arbejdslivet, fritidslivet. Din indsats er arbejde, træning og nysgerrighed. Og hvis du er ærlig over for dig selv i vores fortrolige arbejde, så virker det endnu bedre. Jeg elsker at være rejseleder når der skal arbejdes med kroppen og sindet. Jeg ved også, at du skal tage et stort personligt ansvar når du skal din bruge din krop og dit sind på din personlige rejse i livet.

Du kommer til at arbejde med det, som du har indflydelse på. Og du skal lære at acceptere det, som du alligevel ikke har indflydelse på. Så kan du i stedet bruge din energi på at være – og blive – dig selv.

 

Jeg hjælper dig med at lave ingenting, slå rod og fordybe dig, hvis det er det, du vil.

Jeg hjælper dig med at være dynamisk, skabende og indflydelsesrig, hvis det er det du vil.

 

Frihed til at tage ansvaret tilbage

Til gengæld vil Neurocoaching give dig ansvaret for din livskvalitet tilbage. Belønningen er, at du bliver både klogere og stærkere.

Og det er bare den indstilling, du også skal tage med dig ind i Neurocoaching-processen

Valget er dit – jeg er bare rejselederen.

Heidis historie:

EN LIVSOMVÆLTENDE REJSE

Heidi ville gerne have hjælp ift. sit temperament og sin følelse af mindreværd:

Heidi flyttede sig på 5 sessioner (+ en forsession), i alt 16 timer, fra 0% til 90% af sit mål om at elske sig selv, uanset hvad. Allerede på 1. session løftede hun sig fra 0% til 75%.

Forløbet tog 16 timer (6 sessioner) inkl. 1 års opfølgning

Hun flyttede sig i processen fra 44 til hele 84 på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68.

Du kan læse mere om WHO 5-skalaen her: https://flipflashpages.uniflip.com/2/11265/378341/pub/html5.html#page/20

 

Her Heidis egen feedback:

VREDEN VISTE SIG AT VÆRE MIN FORNEMSTE STYRKE
”Da jeg startede ved Dansk Center for Neurocoaching i august 2021 var jeg lige kommet ud af at kærlighedsforhold der – ligesom mange af mine andre tidligere forhold – var præget af mange låste konflikter og utydelig kommunikation.

I slutningen af forholdet blev jeg tiltagende vred og temperamentsfuld, og da forholdet gik forbi, vidste jeg med det samme, at jeg skulle gøre noget drastisk i håndteringen af min vrede – og i forhold til mine tanke-, følelses- og adfærdsmønstre i det hele taget. Vreden har fyldt meget i hele mit liv, periodevis er den kommet tydeligt til udtryk, andre gange er den blevet gemt langt væk og har ligget i dybet og ulmet.

JEG FANDT MIT HENGEMTE MOD FREM
Da jeg kom i kontakt med Ole fra Dansk Center for Neurocoaching havde jeg ingen idé om, hvilken livsomvæltende rejse jeg begav mig ud på, Men med den

rette førerulv i front fandt jeg hurtigt mit hengemte mod til at springe ud i det uden at pakke noget ind. Jeg har tidligere været i terapi hos psykolog og psykoterapeut mod stress, depression og angst. Og jeg tænkte, at den kraftige reaktion, jeg havde i mit seneste kærlighedsforhold, nok var udtryk for, at der ikke var ryddet helt op i min fortid.

Min antagelse var helt rigtig, og sammen med Ole fik jeg ”omprogrammeret” mit sind: Ryddet op i fortidens traumer, erstattet de negative overbevisninger med positive, dannet et positivt selvbillede og en fremtid fyldt med muligheder.

Sammen dannede vi redskaber der bl.a. er med til, at jeg nu er i stand til at sortere i, hvad der får lov til at komme ind, og hvad, der må blive uden for mig. Og jeg fik hjælp til at styrke mit selvværd, så jeg kan være den, jeg er, uafhængigt af andres anerkendelse og accept.

 

JEG KAN NU ELSKE MIG SELV UANSET HVAD
Det vigtigste for mig er, at jeg har opnået at være 90 % i mål med at elske mig selv uanset hvad, og at jeg nu stoler på mig selv og min proces. Så jeg med min fortsatte intensive mentaltræning vil nå de 100 %.

Jeg har ikke længere indre uro, hvilket vil sige at mit nervesystem ikke længere er i alarmberedskab. Og jeg har heller ikke tankemylder. Før var min krop kortisolforgiftet (kortisol er et stresshormon) og nu er den i indre balance. Nu føler jeg, at verden er et spændende og trygt sted at være, og at jeg er fri til at gøre lige præcis det, der er det bedste for mig. Jeg har opnået en vigtig bevidsthed om, at min indre glæde og mit selvværd ikke kan styrkes udefra, uanset i hvor høj grad jeg eller andre prøver, men kun kan blomstre ved at jeg tager selvkærlige valg. Den vigtigste ressource jeg fandt inde i mig selv, var min vrede. Endelig står det fuldstændig klart, at den vrede, som jeg troede var min værste fjende, faktisk er min fornemste styrke. Min vrede gør mig opmærksom på, når jeg overtilpasser mig – og den hjælper mig til at træffe valg ud fra mine kerneværdier, samtidig med, at den hjælper mig med at sætte grænser.

 

NU ER JEG SELV SKABEREN AF DET LIV, JEG GERNE VIL HAVE
Det stærkeste i Neurocoaching-processen var, at min fordom ”Man kan ikke styre eller ændre sine tanker” blev erstattet af det faktum at ”Mine negative, indre billeder er en illusion”.

Det var sådan en stærk og rørende oplevelse for mig, at jeg selv kunne ændre på mine indre billeder, tanker og fysiske fornemmelser. Sådan at jeg nu selv er skaberen af det liv, jeg gerne vil have. Et liv fyldt med fremtidsdrømme om kærlighed og karriere, der pludseligt kommer op til overfladen. Og i det hele taget et liv hvor det, der altid guider mig på rette vej, er mit indre farverige kompas.

Jeg vil på det allervarmeste anbefale terapi hos Dansk Center for Neurocoaching til alle, da jeg selv står med en følelse af, at det virkelig er det hele værd! Og jeg vil gerne takke min coach Ole for det fantastiske arbejde han gør for mange mennesker og ikke mindst for mig. Jeg er virkelig taknemmelig for den indsigt og styrke, jeg er blevet udstyret med.”

Feedback fra Martin : 


JEG KAN NU FORTSÆTTE LIVET….

Martin flyttede sig på 5 sessioner (+ en forsession) fra 30% til 100% om at stole på sig selv uanset hvad. Allerede på 1. session flyttede han sig fra 30% til 80%!

Alt i alt tog processen 19,5 timer incl. referater, lydfilerog 1 års opfølgning, der sikrer den livsvarige effekt. 

Martin rykkede sig i processen også fra 52 til 92 på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68. Dukan læse mere om WHO 5-skalaen på de sidste 3 sider af flg. link:

https://flipflashpages.uniflip.com/2/11265/378341/pub/html5.html#page/20

Her er Martins egen feedback.:

EN VARM VELKOMST
“Jeg har haft fornøjelsen af Dansk Center for Neurocoaching i forbindelse med min angstbehandling.

Jeg fik en varm velkomst af Jesper for nogle måneder siden, da jeg ringede omkring min udfordring vedrørende angst. Han tog sig tiden til at hjælpe mig grundigt igennem indledningen til deres proces.

Jeg fik derefter af Olenogle rigtigt gode værktøjer til livet, og jeg kom af med størstedelen af min angst på kort tid igennem punktlighed og arbejdet med mig selv.

JEG VIL SELV LÆSE VIDERE
Jeg elsker den måde, de har kombineret værktøjer og teknikker, man selv kan bruge.

Og jeg har fundet ind til den flamme, hvor jeg selv har lyst til at læse og studere NLP til videre brug i samme retning.

Jeg føler, at jeg nu kan fortsætte livet der, hvor jeg slap det sidst. Der, hvor jeg efterlever min egen vision om at skabe en verden, hvor de færreste lever et uopfyldt liv.

Jeg er lykkelig over at have valgt Neurocoaching. Det er en effektiv træning og behandling. Og jeg føler, at jeg har lært mig selv bedre at kende.

JEG VIL ANBEFALE NEUROCOACHING
“Ole har været en formidabel hjælp på vejen dertil livet uden angst. Det er en helt fantastisk støtte, man har i ham generelt. Jeg er glad for, at Ole var mit valg.”


Jeg vil anbefale Neurocoaching til enhver med smag for at gøre det selv, når det kommer til at overkomme livets udfordringer med stress, angst og depression.”

Hilsen,

Martin Ladegaard Andersen

LÆS ROBERTS FEEDBACK

”Med Neurocoaching havde jeg fundet noget, hvor jeg selv kunne gøre noget – altså handle, som jeg jo er vant til. ”   Robert

Læs om, hvordan Robert på 3 uger med Neurocoaching bevægede sig fra depression og selvmordstanker til en trivsel over det danske gennemsnit .

Læs Roberst historie ved at klikke her.  

STRESS, ANGST, DEPRESSION, SELVBILLEDE

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!