7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

Dokumentation fra DCN 2017

Rapport fra TAPFREELANCE 2017

DOKUMENTATION

RAPPORTEN – KORT
TAPFREELANCE, som er specialiseret i kvalitetssikring og kvalitetsledelse, bekræfter i en ny 2017-rapport de målbare resultater, der er opnået med neurocoaching i Danmark i perioden 2013-2016.

Uddrag fra rapportens konklusion:
“Overordnet har valideringsundersøgelsen vist, at man kan have tillid til de data, som Dansk Center for Neurocoaching fremlægger. Der er fundet mindre afvigelser, men disse påvirker kun observationerne i meget lille grad. Samtlige adspurgte klienter har bekræftet tallene. “

LÆS RAPPORTEN HER

Documentation from DCN 2017 - in English

HVOR MEGET KOMMER KUNDERNE I MÅL?
Hvis du søger hjælp, er det allervigtigste for dig naturligvis at komme i mål. Men psykiske mål kan efter vores mening hurtigt blive lidt “fluffy”. Derfor er det for os naturligt at måle din fremgang, så du sort på hvidt kan se, hvad du har fået for pengene.

For alle 7 undersøgte problemstillinger (se nedenfor) har den gennemsnitlige neurocoaching-kunde løftet sig fra 23% til 67% af sit mål allerede på 1. session.
Efter sidste session har den gennemsnitlige kunde ligget på 89% af sit mål. Der er ved neurocoaching altid tale om “tunge” mål på identitetsniveau. Det sikrer nemlig, at processen giver resultater i flest mulige områder af dit liv.

Det gennemsnitlige antal timer og sessioner har i undersøgelsen ligget på 12,5 timer fordelt på 3,9 sessioner (samt en mindre forsession, som dog også er indeholdt i de 12,5 timer).

Resultater indenfor de enkelte problemstillinger

dokumentation

*”Tunge mål” er mål på identitetsniveau, som vedrører den grundlæggende selvopfattelse. I modsætning til “små” mål på adfærdsniveau som f.eks. rygestop, stoppe med at bide negle etc.

HVORDAN GÅR DET MED KUNDERNES GENERELLE TRIVSEL?
En ting er at komme i mål med det, der betyder noget for dig. Men påvirker det så også din generelle trivsel? Det har vi målt med den såkaldte WHO5-skala.
WHO5-skalaen er et internationalt mål for trivsel, udviklet af Verdenssundhedsorganisationen under FN. Den går fra 0 til 100 – og jo højere dit WHO5-tal er, jo bedre har du det. Det danske gennemsnit ligger på 68. Ligger du på under 50, skal du have kigget på dine problemer. Og ligger du på under 35, er der stor risiko for, at du har depression eller lider af stressbelastning.
Du kan læse mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Du kan også udfylde din egen WHO5 her. De 5 tal (der går fra 0-5) skal du så lægge sammen og gange med 4, så har du dit eget WHO5-tal.

dokumentation

For alle problemstillinger i undersøgelsen har den gennemsnitlige neurocoaching-kunde løftet sig fra 34 til 74 på den internationale WHO5-skala. Dvs. fra under depressionsgrænsen til pænt over det danske gennemsnit.

 

dokumentation

DK - 8543 Hornslet/Århus |(+45) 7027 6100 | mail@neurocoaching.dk
angst

VIL DU VÆRE KLOGERE PÅ DIN HJERNE?

Så tilmeld dig vores artikler. Så får du ganske gratis den nyeste viden samt mentalteknikker, du kan bruge i hverdagen .

Dine data bliver ikke delt med andre - og du kan altid framelde dig igen.

 

KOMMENDE ARTIKLER

 

DECEMBER: Virker Woodoo på dig?

 

 

(Husk at bekræfte din tilmeldning  i din mailboks )

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!