7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

MANGLENDE MOTIVATION

Vi motiveres af 3 ting: Vores basale behov, vores værdier og de mennesker, vi arbejder sammen med, dvs. lærere og medstuderende. Hvis vi ikke kan motivere os selv, er det typisk fordi vi ikke har skabt en mental kobling mellem vores værdier og det vi gerne vil i gang med. Ofte kan der ligge dybere ting under som f.eks. selvværd eller stress, hvor vi så kombinerer med f.eks. stressbehandling.

Case:

Fra sløv til topmotiveret på 30 minutter

Allan (navnet er ændret) var lige startet som selvstændig konsulent, men kunne ikke få taget sig sammen til at ringe rundt til potentielle kunder. Hver gang han tænkte på opgaven, dannede han en visuel hjernefil af sin hjemmearbejdsplads. Billedet var gråt, kedeligt og sugede enhver motivation ud af ham. Jeg gik derfor ind og ændrede filen til at være lys og venlig. Og da Allans yndlingsdrik var varm kakaomælk satte jeg også et stor kop, lækker kakaomælk ind i filen. Jeg kunne også have tilføjet noget musik og en god følelse, men billedet var allerede stærkt nok – og samme dag kom han i gang med at ringe rundt.

 

Case:

Fra 20 to the 60% motivation in 20 minutes

Tim (the name is changed) var projektleder i byggebranchen. Mænd he had i et stykke tid been totalt demotiveret og glædede SIG the whole day the på kommer man Hjem og low sidde own byggeprojekt, a new garage.

Tim had egentlig always been glad for sit work, and it was fuldt of challenges, mænd the mentale sammenkobling between his values and his work was in et tidspunkt Roget i Svinget. Vi genetablerede forbindelsen, og after 20 minutes var motivationen steget from 20 to the 60%

Århus - Hornslet - Herning - Haderslev |(+45) 7027 6100 | mail@neurocoaching.dk
angst

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så tilmeld dig vores artikler. Så får du ganske gratis den nyeste viden om hjernen samt mentalteknikker, du kan bruge i hverdagen .

Dine data bliver ikke delt med andre - og du kan altid framelde dig igen.

 

KOMMENDE ARTIKLER

 

September:  Hør business developer Thomas Mønsted holde foredrag om sine erfaringer med Neurocoaching.

 

Oktober: "Særligt sensitiv".... er det en reel diagnose eller bare smart markedsføring?

 

November: Følger du fluestrategien og menneskestrategien

(Husk at bekræfte din tilmeldning  i din mailboks )

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!