FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

KONTAKT

Hovedkontor

Vi holder til på Rosenholm Gods i udkanten af Århus. Kun et stenkast fra det smukke Rosenholm Slot, der er kendt fra en række TV-programmer, bl.a. DRs julekalender “Jul på Slottet”.

 

Andre kontorer

Århus

Haderslev

Ålborg

Roskilde

 

Teams / Facetime

Vores målinger viser at sessioner på Teams eller Facetime er lige så effektive som ved personligt fremmøde. Ved angst og stress  er online-sessioner endda MERE effektive. Så ni ud af ti sessioner kører i dag over Teams eller Facetime.

 

Kontaktinformation

Vi besvarer dine spørgsmål indenfor 24 timer. Du er også velkommen til at kontakte os direkte på

70276100

 

Vi sidder ved telefonen alle hverdage 9-14 – og vi skal nok hjælpe dig videre.

Du kan også sende os en mail på mail@neurocoaching.dk.

 

Kontakt

Kontakt

7 + 7 =

HVIS DU VIL SENDE EN MAIL…

BEMÆRK: Der er pt. problemer med denne funktion, som vores IT-leverandør arbejder på at løse. Så hvis du vil sende personfølsomme oplysninger, så ring 7027 6100 eller skriv på mail@neurocoaching.dk. Så sender vi dig en mail, som du kan svare på krypteret.
 
 
Vi går op i din sikkerhed.
 
Hvis du derfor ønsker at sende os en mail, anbefaler vi, at du sender den via ovenstående kontaktformular. Din egen computer og selve forbindelsen er dit ansvar, men så snart den lander hos os, er den beskyttet af Microsofts sikkerhedssystem.
 
Er du ikke klient endnu, men ønsker at sende os materiale med personfølsomme oplysninger, så ring 7027 6100. Så får du et kodet link til en mappe på vores server, hvor du kan uploade dit word-dokument. For en sikkerheds skyld lige kontakt os, når du har uploadet filen.
 
Hvis du allerede er klient, kan du frit uploade materiale til din personlige mappe på vores sikrede server ved at klikke på den blå klient-login-knap på forsiden af hjemmesiden.

GRATIS PRØVESESSION

Du har måske allerede forgæves prøvet anden behandling. Og du sidder derfor tilbage med en sund skepsis. Og en ting er jo at læse om det det – en anden ting er at prøve det. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis demonstration. Så behøver du ikke længere være i tvivl.
 
MENU