FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

KONTAKT

Hovedkontor

Vi holder til på Rosenholm Gods i udkanten af Århus. Kun et stenkast fra det smukke og Rosenholm Slot, der er kendt fra en række TV-programmer, bl.a. DRs julekalender.

 

Andre kontorer

Århus

Herning

Haderslev

Frederikssund

Roskilde

 

Skype / Facetime / Telefon

Vores målinger viser at skype/facetime er lige så effektivt som personligt fremmøde – ved angst og stress endda MERE effektivt. Så over 80% af alle vores sessioner kører på skype, facetime eller telefon.

 

Kontakt information

Dine spørgsmål besvarer vi inden for 24 timer. Ellers er du velkommen til at kontakte os direkte på

70276100

 

Ring til Jesper på 70276100 (hverdage 9-14) 

Han hjælper dig videre…

 

Telefontid:
Man-fre 9-14

Til absolutte nødstilfælde: 4095 5012.

Email : mail@neurocoaching.dk

Du skal som kunde være opmærksom på, at vores forskellige terapeuter typisk afholder sessioner på andre adresser! Derfor venligst vær opmærksom på mødeadressen i den aftalemail, du får!

Kontakt

Kontakt

15 + 13 =

HVIS DU VIL SENDE EN MAIL

Vi går op i din sikkerhed. 
 
Hvis du derfor ønsker at sende os en mail, anbefaler vi, at du sender det via nedenstårende link. Din egen computer og selve forbindelsen er dit ansvar, men så snart den lander hos os, er den beskyttet af Microsofts sikkerhedssystem.
 
 
Er du ikke kunde endnu, men ønsker at sende os materiale med personfølsomme oplysninger, så ring 7027 6100. Så får du et kodet link til en mappe på vores server, hvor du kan uploade et word-dokument. For en sikkerheds skyld lige kontakt os, når du har uploadet filen.
 
Hvis du allerede er kunde, kan du uploade materiale til din personlige mappe ved at klikke på den blå kunde-login-knap på forsiden af hjemmesiden

GRATIS PRØVESESSION

Du har måske allerede forgæves prøvet anden behandling. Og du sidder derfor tilbage med en sund skepsis. Og en ting er jo at læse om det det – en anden ting er at prøve det. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis demonstration. Så behøver du ikke længere være i tvivl.

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!