FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Generthed

Dansk Center for Neurocoaching

GENERTHED 

Er du ikke den udadvendte type, kan det hurtigt gå galt. For vores samfund favoriserer de udadvendte – og tager du ikke initiativer risikerer du at ende i ensomhed og depression. Tilbageholdenhed betragtes fejlagtigt af mange som et personlighedstræk, vi ikke kan gøre noget ved. Men det er lodret forkert.

Generthed kan ændres og fjernes

Enten har vi kopieret trækket fra nogen – typisk en af vores forældre – eller vi har problemer med vores selvbillede.  Uanset hvad kan det ændres på få sessioner. Og resultatet kommer omgående. For andre – også det modsatte køn – reagerer ikke på, hvem du er, men på, hvilke signaler, du sender ud. Og så snart du lærer de signaler, så kommer du fra dag 1 ind i en god og selvforstærkende cirkel.


generthed

Case:

Fra 0 til 50% udadvendthed på 2 uger

Matthias (navnet er ændret) havde i hele sit arbejdsliv stort set kun sagt goddag og farvel til først sine studiekammerater og derefter sine kolleger. Han ville egentlig gerne kontakten, men havde også en række indvendinger overfor sig selv, hvorfor han skulle holde sig for sig selv.

Allerførst fik jeg ham til at overtage de vigtigste hjernefiler fra den mest udadvendte, han kendte.

Ved ændring af personlighedstræk er det dog udover mentaløvelser også vigtigt at blive skubbet ud af sin komfortzone. For først når man har overskredet grænsen, kan man se, at den slet ikke var der.  Så jeg hev ham simpelthen ud i byen, og med sit nye kropssprog skete det hverken værre eller bedre end, at han allerede første aften mødte en sød pige, som han sluttede aftenen af med.

MENU