FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

strategisk ledelse

Dansk Center for Neurocoaching

strategisk ledelse

Dansk Center for Neurocoaching

STRATEGISK LEDELSE 

Nogle gange går vi og væver i lang tid. Vi laver +/- lister, som alligevel ikke afklarer tingene. Vi kan ikke bestemme os, fordi der er gode argumenter for alle alternativer. Nogle gange gør det, at vi slet ikke træffer noget valg – hvad der kan være lige så slemt som at træffe det forkerte valg.

strategisk ledelse

Case:

Iværksætteren, der skulle vælge

Poul (navnet er ændret) kontaktede mig, fordi han var træt af, hvordan hans firma kørte. Rent økonomisk gik det fint, men han var en rigtig iværksætter, så han ville gerne have tid til de nye projekter, han løbende fandt på. Han havde defineret 3 alternative strategier, men han kunne simpelthen ikke bestemme sig, fordi de alle pillede ved noget, der var vigtigt for ham.

Ifølge NLP-psykologi afgøres vores valg af, hvad der er vigtigt for os. Så jeg gik sammen med Poul i gang med at kortlægge og prioritere hans værdier. Jeg gik derefter ind og udfordrede prioriteringen, og så viste det sig, at visse ting måske ikke var så vigtige for Poul, som han måske først havde troet.

Vi gik derefter ind og så på de tre alternativer og gav dem point efter hvor meget de tilfredsstillede de ting, der var vigtige for Poul.

Der viste sig en klar vinder, og da jeg en måned efter talte med Poul, havde han allerede sat den nye strategi i søen og var mere glad for sit arbejde end han havde været længe

MENU