7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

 

Om os Neurocoaches

KVALITETSSIKRING

Det er vigtigt for os, at du som kunde får en god oplevelse – og at du får den forandring, du søger. Derfor gør vi meget ud af vores kvalitetssikring. Her er nogle af vores tiltag:

DER ER ALTID 2 AF OS INDOVER DIN CASE
Ligesom på mange sygehuse, er der i starten altid 2 af os inde over din case, så vi er sikre på ikke at overse noget. Du betaler ikke ekstra for det – det er indeholdt i prisen.

FASTE SKABELONER OG RUTINER
Neurocoaching er en træning af hjernen. For at være sikre på, at du får de samme resultater, uanset hvem af os, du vælger, har vi derfor standardiserede procedurer. Det, at vi alle er specialuddannede med minimum 4 års uddannelse i psykoterapi og coaching, gør at vi samtidig kan tilpasse os netop dine behov.

UGEMØDER
For at sikre ensartethed, holder vi internt ugentlige møder, hvor vi bl.a. deler den nyeste forskning på området.

LØBENDE SUPERVISION
Som i andre professionelle sundhedsorganisationer modtager vi alle løbende supervision af en uddannet supervisor. Mindst 4 gange om året sker supervisionen endda eksternt.

VI SAMARBEJDER MED ET KVALITETSSIKRINGSINSTITUT
For at sikre, at vi er oppe på tæerne både i vores forskning og i forhold til dig som kunde, har vi et kvalitetssikringsinstitut til at kigge os over nakken. Tapfreelance, som instituttet hedder, checker bl.a. at vores data er korrekte.

FIRMAETS HISTORIE

Den neuropsykologiske retning Neurocoaching blev  i 2011 grundlagt af Michael Kjærsgaard, der undrede sig over, at de sidste 30 års revolution i hjerne-, celle- og evolutionsbiologien slet ikke blev udnyttet – og stadig ikke bliver udnyttet  – i hverken psykologien eller psykiatrien i Danmark.  

 
Han udviklede på basis af denne biologiske forskning (læs mere HER) et lavpraktisk træningssystem, hvor du lærer at tage kontrol med de ikke-sproglige dele af hjernen, der styrer dine følelser. 
 

Vi udvikler løbende programmet – og vi bruger rigtigt mange kræfter både på vores egen forskning og på at følge med i den internationale forskning . Vi har nemlig kun ét princip: “Alt hvad der virker, er godt”.

 
Siden 2013 har vi konstant været fuldt booket, og i Dansk Center for Neurocoaching er vi nu 6 personer med en årlig kapacitet  på 200 – 250 kundeforløb. 
 
Vi kan pg.a den meget specialisede uddannelse desværre kun vokse med en Neurocoach om året. Vi er dog alle i firmaet, fordi vi  brænder for det, vi laver – og fordi vi brænder for at gøre en forskel. En passion, vi meget gerne deler med dig.

Om os Neurocoaches

 

Neurocoaching er en gren indenfor anvendt neuropsykologi, dvs. læren om, hvordan vi alle med vores tanker, følelser og adfærd kan påvirke kemien i vores hjerne og skabe nye og mere hensigtsmæssige, elektriske mønstre i vores nervesystem. Her kan du læse mere om Neurocoaching og om os Neurocoaches.

Om os Neurocoaches

Som du kan se, har vi vidt forskellige baggrunde, både erhvervsmæssigt og uddannelsesmæssigt. Men fælles for alle os Neurocoaches er, at vi alle har rod i neuro lingvistisk psykologi, en meget praktisk orienteret og fleksibel retning indenfor psykologien, der blev grundlagt i starten af 1970’erne. Neurocoaching er dog meget mere funderet i naturvidenskaben – primært cellebiologien, evolutionsbiologien og neuropsykologien, herunder anvendt neuropsykologi. Den biologiske tilgang gør arbejdet meget enklere – både når det drejer sig om os Neurocoaches og når det drejer sig om dig. Hvis du har lyst til at læse mere om Neurocoaching og om os Neurocoaches generelt, så bliv her på siden. Hvis du vil vide mere om hver enkelt af os Neurocoaches, så klik på de enkelte links.

ENSARTETHED

Vores ensartede metoder, vores løbende koordinering, vores fokus på anvendt neuropsykologi og vores fælles baggrund sikrer, at du opnår de samme, målbare resultater, uanset hvem du vælger.

Neurocoaching har også mere fokus på at give dig som kunde helt konkret viden og helt konkrete redskaber, du selv kan bruge. Det sker ud fra devisen “Giver du en mand en fisk, har han mad nok til resten af dagen – lærer du en mand at fiske, har han mad nok til resten af livet”. Den ligeværdighed, det giver, er også grunden til at vi kalder vores kunder for kunder og ikke for hverken klienter eller patienter.

HVOR HOLDER VI TIL?

Vi holder til på Rosenholm Gods i udkanten af Århus – kun et stenkast fra det smukke Rosenholm Slot. Vores lokaler indeholdt i gamle dage den motor, der forsynede slottet med strøm. I 2011 blev lokalerne dog renoveret og ombygget – dog stadig med respekt for den gamle stil. Rosenholm Slot er nok mest kendt for julekalenderen “Jul på Slottet”, men har også de senere år været rammen om flere TV-udsendelser. En gåtur i slotsparken rundt om den gamle voldgrav og slotssøen er et besøg værd.

anvendt neuropsykologi

Vi har desuden kontorer i både det nordlige Århus, Herning og Haderslev.

De fleste sessioner sker dog efterhånden over tlf. eller skype, da de har vist sig at have samme effekt som de personlige møder – i visse tilfælde endda en større effekt.

VIL DU VIDE MERE OM OS NEUROCOACHES …

eller om Neurocoaching generelt, så er du velkommen til at ringe ind til os på 70 27 61 00.

Du kan også læse om vores Neurocoach uddannelse her.

Århus - Hornslet - Herning - Haderslev |(+45) 7027 6100 | mail@neurocoaching.dk
angst

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

KOMMENDE ARTIKLER

November: Følger du fluestrategien og menneskestrategien

December: Jeppe blev opgivet af 4 psykologer - se hvad han så gjorde..

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!