7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

SPISEFORSTYRRELSER

Spiseforstyrrelser som både bulimi, anorexi og overspisning anses desværre ofte for sygdomme i sig selv. Men forsøges de behandlet som sygdomme i sig selv, er de nærmest uløselige, og de berørte kan i værste fald være selvmordstruede. Spisevægringerne er nemlig bare symptomer på dybereliggende problemer, der har rod langt tidligere i livet, typisk i 0-7-års-alderen. Indenfor Neurocoaching ignorerer vi derfor i første omgang symptomerne og identificerer i stedet de dybereliggende problemer. Og når vi løsner op for dem, opløses spiseforstyrrelserne stort set af sig selv.

spiseforstyrrelser

OVERSPISNING

Alt misbrug er enten flugt, trøst eller belønning. Vi hjælper dig derfor med at rydde ud i de ting, du prøver at flygte fra, eller som giver dig behov for at trøste dig selv. Og vi hjælper dig med at finde en bedre måde at belønne dig selv.

Vi giver dig også lavpraktiske redskaber til at reducere din vægt. Og som neurocoaches holder vi dig op på de ting, vi aftaler.

Her en feedback fra en forælder til en 12-årig pige med spisevægring:

Dansk Center for Neurocoaching behandling af vores datters spiseforstyrrelse viste sig hurtigt at være det rigtige valg. Allerede efter første session var der meget tydelig ændring både i hendes person og hendes spisevaner. Hun vækkede os næste morgen og sagde, at hun var sulten. Det var ikke en sætning, vi havde hørt meget længe! Derefter gik det stødt og roligt fremad via deres samtaler over Skype og det udleverede hjemmearbejde. Hun fik mere og mere selvtillid og kom tilbage til normale spisevaner. I dag er hun tilbage i sit optimistiske og glade jeg og tackler problemer meget bedre end før. Helt sikkert er de redskaber, hun har fået gennem forløbet, noget hun får gavn af hele livet.
Vi kan kun på det varmeste anbefale Michael og Birgitte. De er seriøse, empatiske og særdeles veluddannede.

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!