FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Videnskaben bag Neurocoaching

HVAD ER VIDENSKABEN BAG NEUROCOACHING?

 

Videnskaben bag Neurocoaching er afgørende for at forstå, hvorfor vi sammen kan skabe resultater så meget hurtigere end ved andre behandlingsformer.  Ved at følge hjernens biologiske måde at fungere på i stedet for at se den som en “Black box” lærer du nemlig at tage kontrollen over den store del af den hjerne, der ikke forstår sprog.
 
Vi har i dag nogle ret klare forestillinger om, hvordan hjernen er dannet i evolutionen, hvilke dele af hjernen, der gør hvad – og hvordan de forskellige dele af hjernen arbejder sammen. Vi har også en pæn viden om, hvordan hjernen dannes og udvikler sig lige fra den første celle og op til de 23-25 år, hvor hjernen er fuldt udviklet.  Det er den viden, vi giver videre til dig på en måde, så du kan bruge den praktisk i din hverdag.

Case : 

Vi havde en klient , der var i tvivl, om hun var blevet misbrugt som barn. Ved at følge følelsen tilbage til udgangspunktet, fandt hun ud af, at hun ikke var blevet misbrugt – hun havde “bare” været overladt til sig selv af sine forældre. 

 

Her kan du læse om en række af de primært biologiske videnskaber, vores træningssystem bygger på. Du kan læse om dem fra en ende af eller bare dykke ned i de afsnit, som du synes er interessante.  Ved spørgsmål kontakt os på 7027 6100 eller på mk@neurocoaching.dk.
 
 
1. NEUROPSYKOLOGIEN – Læs om, hvordan elektriske impulser og kemiske stoffer bliver til tanker, følelser og adfærd – og hvordan du kan være med til at styre processen.
 
2. CELLEBIOLOGIEN – Dyk ned i cellernes fascinerende verden – og hvordan de afgør dit liv.
 
3. EVOLUTIONSBIOLOGIEN – Mange af svarene på dine problemer ligger i, hvordan hjernen har udviklet sig gennem de seneste 400 mio. år – følg hjernens rejse.
 
4. HUMAN ADFÆRDSBIOLOGI – Find ud af, hvorfor spørgsmålet “Hvorfor krydsede kyllingen vejen?” har betydning for dig.
 
5. PLACEBO – Læs om nøglen til dit indre medicinskab, voodoo og om placebo-effektens onde fætter.
 
6. NEURO LINGVISTISK PSYKOLOGI – Læs om den glemte psykologi, der var forud for sin tid.
 
7. KOMMUNIKATION MED ANDRE – Hvordan undgår du de misforståelser, der smadrer ægteskaber, venskaber og arbejdsfællesskaber?
 

VIDENSKABEN BAG NEUROCOACHING – HVEM ER FORSKERNE?

Mange førende forskere har bidraget til videnskaben bag Neurocoaching, heriblandt nobelprismodtagerne Eric Kandel (Nobelprisen i 2000), Francois Jacob (Nobelprisen i 1967) og Elizabeth Blackburn (Nobelprisen i 2009).
 
 
Vigtige at nævne er også verdens nok førende stressforsker Robert Sapolsky, der er professor ved det amerikanske universitet Stanford. Samt pensioneret professor i cellebiologi, Bruce Lipton, der også har fået udgivet flere bøger på dansk. Og du vil møde mange flere af forskerne på de enkelte sider. Vores fortjeneste er udelukkende ud fra deres forskning at have skabt et lavpraktisk træningssystem med simple teknikker, som du bl.a. kan bruge til at få styr på stress, angst, depression, vrede og sorg.
 
 
Selvom det er fristende bare at gå direkte til teknikkerne, er det alligevel en god ide at sætte dig ind i videnskaben bag Neurocoaching. Når ting giver logisk mening for os, bliver vi både mere motiverede i processen – og du vil opleve mindre modstand mod forandring fra de dele af din hjerne, der indtil nu har holdt dig låst fast.

Brug hjernen bedre

Hvordan adskiller vi os

Hvad er neurocoaching

Hvad er neurocoaching

Kan vi hjælpe dig

kan-vi-hjælpe-dig

Hvad siger Pressen

Pressen om Neurocoaching

Praktisk information

praktisk

MENU