FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Hvordan foregår det rent praktisk?

Neurocoaching er for dig, der vil nå dine mål-
og komme af med dine problemer – hurtigt
og effektivt.

HVORDAN FOREGÅR NEUROCOACHING HELT LAVPRAKTISK?

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Ring 7027 6100 eller send en mail. Så kigger vi sammen på, om Neurocoaching er det rigtige for dig 😊

NEUROCOACHING – SELVE FORLØBET

INDEN FØRSTE SESSION
Straks efter, at vi har lavet en aftale får du materiale om, hvordan hjernen og Neurocoaching praktisk fungerer. Det er letlæst og med masser af spændende cases. Når du har læst det, vil mange af de ting, vi skal lave, give meget mere mening. Du vil også af din Neurocoach blive bedt om at liste samtlige problemer, du går rundt med – ofte hænger de alligevel sammen. Endelig vil du inden første session have en såkaldet forsession med din Neurocoach over telefonen, hvor problemerne kortlægges, så vi virkelig kan lægge fra land på første session.

praktisk

FØRSTE SESSION
Sessionerne foregår enten over Skype, Facetime eller personligt på en af vores kontorer. Vi har ikke kunnet fastslå nogen form for forskel i effekten, om det er face to face eller over Skype, Facetime eller telefon. Er der flere problemstillinger, starter vi første session med at se på, hvilke der ligger i bunden. Når vi tager dem først, er det vores erfaring, at mange af dine udfordringer forsvinder som “bonus”, fordi de egentlig bare var symptomer på dine reelle problemer. Vi er ligeglade med diagnoser – de er ofte bare med til at fastholde dig i problemerne. Det er kun målet, der er vigtigt.

Alt efter problemstillingen lærer vi dig derefter, hvordan du kan gå ind og ændre i de “hjernefiler” i de gamle dele af hjernen (som vi normalt samlet kalder for underbevidstheden). For de styrer ikke bare dine følelser og din adfærd, men også en stor del af dine tankemønstre. Og de styrer, hvordan andre mennesker ser dig. Disse mere primitive dele af hjernen forstår ikke sprog som f.eks. dansk eller engelsk – for der er simpelthen ikke nogen sprogcentre i denne del af hjernen. Men….du kan faktisk lære at kommunikere med dem med bl.a. billeder, symboler og kropslige fornemmelser. Og når du begynder at kommunikere med dem på en måde, de forstår, så begynder det at gå stærkt. Ligesom når en virksomhedskonsulent begynder at tale med hele personalet i stedet for kun at snakke med direktøren i en virksomhed.

Den traditionelle psykologis ensidige fokus på sproget, når de bearbejder problemer i underbevidstheden, er årsagen til at behandlinger kan trække ud i årevis, hvor de kunne være løst på få sessioner.

 

EFFEKTIVE SESSIONER
Du skal ikke krænge en masse ud – det er nemlig ligegyldigt. Ideen om, at du skal arbejde dig igennem smerten, er simpelthen noget vrøvl. Det eneste, der er interessant, er de relevante“hjernefiler”, dvs. typisk de billeder og fornemmelser, der styrer dine følelser, din adfærd og mange af dine tanker. Det gør Neurocoaching praktisk og enkel.

I første session klør vi bare på, så længe der er power og koncentration – typisk 3-4 timer med indlagte pauser. Det er mere effektivt i stedet for at køre med de traditionelle 45 minutters sessioner. Du kan sammenligne det med en bil: Når du er oppe i fart, koster det meget mindre benzin at holde farten oppe, end hvis du hele tiden stopper op og skal accelerere igen fra 0. Til gengæld vil du så også allerede efter første session mærke en dramatisk forandring.

Det hele foregår i en ganske let indadvendthed (lidt ligesom ved meditation), hvor vi guider dig. I den tilstand (hvor hjernen arbejder med alfa-bølger) kan du få de forskellige dele af hjernen til at arbejde sammen. Du er ved fuld bevidsthed, og det har intet med hypnose at gøre. Det er behageligt og utroligt spændende – og selv hvis der er traumatiske ting i din fortid, behandler vi det med en speciel teknik, så det føles neutralt.

EFTER SESSIONERNE

NEUROCOACHING PRAKTISK MELLEM SESSIONERNE

En af de store forskelle på traditionelle behandlere og vores træningssystem ligger i hvordan Neurocoaching praktisk skal trænes mellem sessionerne. Det at danne nye tankemønstre og følelser er neurologisk set ikke anderledes end at lære at børste tænder eller cykle på en ny måde. Viser vi dig det kun én gang, og vi så ses om 14 dage, kan vi hver gang starte forfra. Det er også det, vi hører fra de klienter, som har gået i behandling i årevis andre steder.

Børster du til gengæld dine tænder 4 gange i dag på den nye måde , 4 gange i morgen osv., så vil det nye mønster sidde på rygraden i løbet af kort tid. Derfor er en afgørende årsag til succesen med Neurocoaching-konceptet, at du efter sessionen på både skrift og i lyd får både referat og individuelle øvelser, som du skal gentage dagligt. Det gør Neurocoaching praktisk og anvendeligt.Samtidig skal du give en feedback 2-3 gange om ugen. Det kræver ca. 30-60 minutter om dagen af dig – det meste af tiden er dog, når du alligevel ligger og falder i søvn.

For god ordens skyld skal du være opmærksom på, at vi også beregner for den tid, vi bruger på at lave referat, øvelser og lydfiler, og for den tid, som går med at håndtere de tilbagemeldinger/dagbøger, der er en del af opfølgningen.

Har du ikke tiden til den daglige træning, anbefaler vi, at du venter med forløbet. Gør du til gengæld den daglige indsats, så vil du – som du kan læse i klient-casene – opleve en dramatisk udvikling. Også ofte en udvikling, der positivt påvirker mange sider af dit liv, som du ikke havde regnet med. Og som uundgåeligt påvirker de mennesker, der er tæt på dig. For når man ændrer en del af systemet, vil ændringen typisk brede sig som positive ringe i vandet.

 

DET VIDERE FORLØB
Sessionerne bliver kortere og kortere. Det typiske er 3-5 sessioner, hvor vi nogle gange tager fat i nye værktøjer – og andre gange bare lige justerer på de gamle.

 

EFTER FORLØBET
Både muskulaturen og nervesystemet kører efter det benhårde princip “Use it or lose it”. Så for at sikre langtidseffekten følger vi op med 2 små sessioner hhv. 3 og 6 måneder efter sidste, ordinære session. Det skal være med til at sikre, at processen bliver en investering, du får glæde af resten af livet.

Alternativt kan du på månedlige møder vedligeholde og forstærke dine nye, mentale muskler i en lille træningsgruppe sammen med andre Neurocoaching-klienter og en Neurocoach. Læs mere om træningsgrupperne her.

 

GRATIS PRØVESESSION

Du har måske allerede forgæves prøvet anden behandling. Og du sidder derfor tilbage med en sund skepsis. Og en ting er jo at læse om det det – en anden ting er at prøve det. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis demonstration, så du kan se, hvordan Neurocoaching praktisk fungerer. Så behøver du ikke længere være i tvivl.

ONLINE ELLER PERSONLIGT?

De sidste 5 års målinger viser, at det ved Neurocoaching er ligegyldigt for effekten, om sessionerne foregår personligt eller på Microsoft Teams. Ved angst og stress har online-sessionerne endda vist sig som mere effektive end de personlige sessioner.

PRISER

TIMEPRIS FRA 1085,- kr. (enhedspris uanset om det er forsession, session eller tiden, vi bruger på at lave referat, øvelser og lydfil). Ønsker du momspligtige ydelser, skal vi tillægge moms.

BEMÆRK: Timepris er for 60 minutter!

NÅR DU SAMMENLIGNER PRISER…

Hvis du sammenligner priser, så vær opmærksom på, at vores timepris er for 6o minutter. Hos de fleste behandlere er en ”time” kun på 45 minutter – det gør os til sammenligning 25 % billigere.

Medmindre din Neurocoach også er supervisor, er vi altid to om din proces herinde. Det er gratis for dig, og sikrer både dig og os en ensartet kvalitet.

Hos os kan du desuden selv være med til at bestemme prisen på dit forløb: Her og nu ved at passe din daglige træning. Og på langt sigt ved at holde fast i dine nye, gode tankevaner.

 

Da vi er en forskningsvirksomhed kan du hos os tillige være sikker på, at vi alle er opdateret med den nyeste viden på området. Der er selvsagt en verden til forskel på den klassiske psykologi, der typisk stammer fra før 1980, og den moderne, biologiske neuropsykologi anno 2023.

E​R NEUROCOACHING DET RIGTIGE FOR DIG?

Neurocoaching er et træningssystem, hvor effekten af din investering i tid og penge hænger 100% sammen med din indsats. Fuldstændig som du kender det fra al anden træning og uddannelse. Så her er et par ting, du lige skal være opmærksom på, inden du kontakter os.

DU SKAL KUNNE VÆRE VEDHOLDENDE
Det tager ca. 1 måneds daglig træning for rimeligt stabilt at kunne overskrive de gamle stykker hukommelse, der sætter gang i din stressmekanisme  (og dermed din angst, din vrede, din OCD, din sorg, din depression osv.).  Så inden du starter, skal du være klar på hver dag i en måned at bruge min. 30-60 minutter på træningen. Både på de dage, hvor du allerede føler dig i mål  – og på de dage, hvor du føler dig slået tilbage til start. Al udvikling sker nemlig i bølger – så du vil opleve begge slags dage i processen.

DU SKAL VÆRE PARAT TIL AT PRIORITERE NEUROCOACHING
Vi har alle en travl hverdag. Derfor er det vigtigt, at du prioriterer din daglige træning – det er jo en investering i resten af dit og din families liv. For hvis du ikke træner det nye mønster, træner du helt automatisk det gamle. Og det du træner, bliver du god til. Her skelner de afgørende dele af din hjerne desværre ikke mellem godt og skidt – der er kun dig, der kan det.

Så ved du med dig selv, at du er hurtig til at give op, så skal du hellere vælge noget andet i stedet.

Også efter processen skal du være indstillet på at blive ved med at træne dine nye, mentale muskler. For ellers risikerer du, at der sker det samme, som hvis du efter en muskelopbygning bare lægger dig tilbage i sofaen. Langsomt men sikkert forsvinder musklerne igen. Vi kalder det “Use it or loose it”.

NEUROCOACHING SKAL GIVE FULD MENING FOR DIG
Hvis en del af dig oplever skepsis, vil du pga. nocebo-effekten komme til at køre med håndbremsen trukket i processen. Og så bliver det hele meget dyrere og meget mere besværligt.

Du kan få al den biologiske forskning, vi bygger på – men når du går i gang, skal Neurocoaching give logisk mening. Sørg for at tage ansvar for din skepsis, når du ringer til os. Stil spørgsmål, indtil du forstår, hvorfor Neurocoaching er vejen hen mod dit mål.

DU SKAL VÆRE VILLIG TIL AT TAGE ANSVAR
Ingen kommer og redder dig i Neurocoaching. Du lærer at redde dig selv. Vi leverer redskaberne og processen. Dit ansvar er at levere indsatsen – hver dag.

DU SKAL VÆRE VILLIG TIL AT HÅNDTERE DIN INDRE MODSTAND
Du kommer til at opleve masser af modstand mod forandring inde i dig i løbet af processen. For selv den værste depression giver en del af din hjerne noget, som den ikke har lyst til at miste. Det kan f.eks. være omsorg, ansvarsfrihed – eller måske en økonomisk gevinst.

Praktisk
Alle vil selvfølgelig gerne have det godt. Men vanens magt og ubevidste gevinster gør, at nogle ikke orker eller reelt ikke ønsker at ændre på de dårlige mønstre, der gør, at de har det skidt.

Så for at undgå at spilde dine penge, skal du være indstillet på at italesætte den modstand – og afmontere den sammen med din Neurocoach.

Overordnet er det vigtigste her at “få fisken på disken” sammen med din Neurocoach.  Så gør du noget ved problemerne, i stedet for at de gør noget ved dig.

DU SKAL VÆRE VILLIG TIL AT ITALESÆTTE NISSEN
Du kender sikkert udtrykket ”nissen følger med”.  Og nissen følger også med i en træningsproces som Neurocoaching. For du tager altid dine problemer med dig. Uanset om det er offerrollen, mistilliden, dovenskaben, perfektionismen, usikkerheden, overspringshandlingerne eller noget helt syvende. Derfor er det vigtigt, at du er indstillet på at italesætte dem og gøre op med dem, så snart de viser sig. Også selvom det kan føles svært.

 

praktisk

 

Specielt offerrollen er farlig. Vi lærer dig at tage action og tage styringen. Men forandringen kræver også en række bevidste valg fra din side. Nogle gange endda valg, der kræver en del overvindelse.

Du kan læse mere om den farlige offerrolle HER.

 

BEHANDLINGER, DER ER UFORENELIGE MED NEUROCOACHING
Neurocoaching drejer sig om, at du skaber forandring i din hjerne. Og her er der 3 behandlingstyper, som hæmmer din evne til at lære og tænke positivt. De er derfor desværre uforenelige med Neurocoaching. Det er

  • benzodiazepiner
  • antipsykotiske lægemidler ( f.eks. quetiapin )
  • elektrochok / ECT

Så vil du starte på  Neurocoaching, skal du først være ude af de 3 behandlinger.

EN PERSONLIG OPLEVELSE

Vil du gerne læse mere fra en, der selv har prøvet Neurocoaching i praksis? Så kan du læse Anders’ personlige oplevelse af sit forløb HER. Du kan se en oversigt over alle de klienter, der er stået offentligt frem med deres historier HER.

Lasses historie:

DET ER OKAY AT SØGE HJÆLP

Neurocoaching er ikke et mirakelmiddel, men et træningssystem. Og ligesom med muskelmasse, skal mentale muskler også holdes vedlige. Og de skal holdes vedlige på den rigtige måde. Det skyldes, at tidlige mønstre og traumer også ser ud til at kunne sidde epigenetisk (læs mere HER. ). De tidlige traumer og mønstre kan derfor ikke altid bare overskrives, men kan kun overtrumfes – netop ved at holde de nye mønstre vedlige.

Derfor tak til Lasse for at inspirere med sin udviklingshistorie, hvor der har været bump på vejen, men hvor han til sidst fandt recepten. Kæmpe respekt for hans ærlighed og gåpåmod!!

Han kom til os første gang i 2018 for at få hjælp til at få styr på sin angst, sine negative tanker og sit tankemylder.

Han løftede sig i lyntempo: På 3 sessioner (+ en forsession) (i alt 13 time) gik han fra 35% til 160% af sit mål om at hvile i sig selv uanset hvad (100% var det, han til at starte med troede, var max )

Han kom dog til i de flg. 3 år at træne for lidt og forkert, så han i 2021 havde brug for en korrektion (8 timer) – og her bonnede han igen hurtigt ud på de 160%. Vigtige erfaringer rigere.

Da alle vores klienter efter hver session får sessionens indhold som både referat og lydfil, er det heldigvis ret enkelt – selv efter mange år – at lave et brush up og foretage de nødvendige ændringer i træningen. Så Neurocoaching bliver den livsvarige investering for dig, som du søger.

Her Lasses egen feedback:

JEG FØLTE SKAM
Jeg havde mange negative tanker de senere år af mit liv. Disse tanker fyldte enormt meget i mit hoved næsten hver dag. Og det påvirkede min dagligdag negativt, da det så kunne være svært at være i nuet. Både alene og blandt andre mennesker, når tankemylderet bare kører derud af. Og de negative tanker skabte angst.

Jeg følte skam over, at sådan nogle tanker overhovedet kunne eksistere i mit hoved. Og hvorfor kunne jeg ikke bare være “normal” ligesom “alle” andre? Der gik længe inden jeg begyndte at søge hjælp. Det var svært for mig at acceptere, at jeg havde brug for hjælp. Jeg var jo en ung frisk gut, med et sundt, fysisk helbred.

JEG FIK EN MASSE REDSKABER
Efter virka et halvt år overtalte min kæreste mig til at søge hjælp. Jeg fandt Neurocoaching på nettet, og det virkede interessant for mig, da det virkede som om, deres tilgang til tingene var at tage action på tingene i stedet for bare at snakke om problemerne. Og det kunne jeg godt lide. Jeg fik derfor hjælp hos Neurocoaching i 2-3 måneder og jeg fik en masse redskaber i værktøjskassen. Jeg tænkte derfor, at nu kunne jeg sikkert klare mig selv, nu hvor jeg havde alle redskaberne. Den hjælp, jeg fik, var enormt god! Jeg følte mig meget gladere og havde væsentligt færre tanker i hovedet. Jeg var ikke fri for negative tanker, men jeg tænkte, at det nok var fint nok.

DE NÆSTE 3 ÅR KLAREDE JEG MIG SELV
De næste 3 år i mit liv, klarede jeg mig selv ved hjælp af redskaberne, men primært brugte jeg kun lydfilerne. Jeg fik det bedre og bedre, og jeg begyndte at skære ned på mængden af lydfilerne. Jeg havde det stadig fint i en periode med mindre brug af lydfiler. Men pludselig en dag for et par måneder siden, begyndte tankerne at flyve rundt i hovedet igen. Jeg kunne ikke styre dem, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre ved dem. Jeg snakkede med min kæreste om det, og hun spurgte mig om jeg havde brug for hjælp til det. Jeg blev meget ked af det, og følte en stor angst. “Har jeg nu brug for hjælp igen?”, tænkte jeg. Jeg troede, jeg var videre fra det her, og jeg fik en stor tvivl på, om jeg kunne klare alle disse tanker.

GENOPFRISKNING
Der gik en god måneds tid igen, indtil jeg en dag blev rigtig træt af det, og derfor erkendte at jeg havde brug for hjælp til det her, igen. Men jeg havde stadig svært ved at acceptere det. Men jeg tog mig sammen og søgte hjælp hos min Neurocoach. Jeg brugte ca. 2 måneder med ham, og det hjalp utrolig meget. Han genopfriskede alle redskaberne med mig, helt fra bunden, og gjorde mig opmærksom på, at hvis jeg vil i mål med det her, er jeg nødt til selv at tage action og virkelig træne redskaberne aktivt, og ikke bare lade tankerne styre mig.

JEG HAR SELV ET VALG
Jeg blev mindet om, at jeg selv har et valg, af hvad der skal fylde i mit hoved. Og jeg kan selv vælge, hvordan min dag skal være, og hvordan mit humør skal være. Jeg er selv herre over mit eget liv. Jeg skal bare vælge at tage action og bruge mine redskaber aktivt.

NU VED JEG, AT JEG SKAL BLIVE VED MED AT TRÆNE
Jeg har derfor trænet intensivt de sidste par måneder, og det har virkelig fået mig hen mod mit mål om at hvile i mig selv uanset hvad. Jeg føler mig utrolig afslappet, glad og lykkelig. Jeg har en større tro på mig selv end nogensinde før, og jeg føler at jeg kan klare alt! Og jeg føler nu endelig, at jeg har nået mit mål. Men jeg ved, at jeg skal blive ved med at træne redskaberne aktivt så jeg bliver ved med at være i mål i fremtiden. Og redskaberne skal sidde helt inde på rygraden, så jeg kan blive ved med at gå min nye sti, og aldrig mere hoppe tilbage til den gamle sti igen.

Og hvad var forskellen så på det første forløb og genopfriskningen? Jeg lærte under processen, at jeg faktisk aldrig havde brugt redskaberne rigtigt i de 3 år – før nu! Jeg havde bare trænet inaktivt med lydfilerne i de 3 år.

DET FØLES FANTASTISK
Nu bruger jeg for første gang redskaberne rigtigt, fordi jeg træner dem aktivt i løbet af dagen, hver eneste dag. Og det føles FANTASTISK! Det er meget længe siden, at jeg har skabt SÅ MEGET GLÆDE i mit liv! Jeg har lært igennem processen at det er ENORMT vigtigt at få talt ud om sine problemer til andre mennesker, og at det er OKAY at søge hjælp hos andre mennesker med sine mentale udfordringer.

VI KAN ALLE FÅ BRUG FOR HJÆLP
Og jeg har for første gang rigtigt accepteret, at jeg havde brug for hjælp. Og jeg er helt vildt lykkeligt over at jeg SØGTE hjælp. Jeg har lært, at vi alle kan få brug for hjælp igennem svære tider i vores liv. Og det er virkeligt vigtigt at acceptere sig selv, for den man nu engang er, og søge hjælp. Så man kan leve et lykkeligt og langt liv i nuet, og gøre alle de ting der gør en glad, hver eneste dag. Jeg kan kun anbefale at benytte Neurocoaching. De giver dig nogle fantastiske redskaber, som du kan bruge hele livet igennem. Jeg er overbevist om, at de kan hjælpe enhver person med at løse alle ens mentale udfordringer, uanset hvad det måtte være. Du skal dog arbejde for det, for det er kun dig selv der kan skabe resultaterne i sidste ende. Men tro mig, du vil IKKE fortryde det! Det er det hele værd!

 

Trines historie:

DU LÆRER, AT DU SELV KAN VÆLGE, HVILKEN STI DU VIL TAGE

Trine ville gerne have hjælp til at få styr på sin depression, sorg, stress, angst søvnløshed og tankemylder.

Trines historie er god, fordi hun på den ene side er klar i spyttet om, at Neurocoaching er et træningsprogram, der kræver en vedholdende indsats. Men at hun på den anden side også demonstrerer, at yder du det, der skal til, så er der stort set ingen grænser for, hvad du kan forandre forholdsvist hurtigt i hjernen.

Hun flyttede sig på 3 sessioner (+ en forsession) fra 0% til 100% af sit mål om at hvile i sig selv. Allerede på 1. session løftede hun sig fra 0 til 80%

Forløbet tog 12,5 timer inkl. 1 års opfølgning

Hun flyttede sig i processen fra 16 til 84 på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68.

Du kan læse mere om WHO 5-skalaen her:

 

Her Trines egen feedback:
Gør det! Lige nu – ring for sulen ring…

Klokken er 01.00…endnu en nat præget af søvnløshed, tankemylder og uro. Det har stået på ALT for længe, nu må jeg gøre noget! Jeg må da kunne finde noget, der virker for mig, noget, der kan få mig til at få det bedre!

Det fandt jeg – midt om natten faldt jeg over siden neurocoaching.dk.

Jeg sad og læste og læste, klikkede rundt på siden og blev enig med mig selv om, at det her, det lød lige som noget for mig. Noget, hvor jeg selv skulle være aktør og ikke ”kun” tale om tingene.

Min historie byder på depression, sorg, stress og angst. Første ”tur” tog jeg for 10 år siden og anden, og absolut sidste ”tur”, er lige afsluttet. For ved hjælp af de fantastiske redskaber fra Neurocoaching, så er jeg overbevist om, at jeg fremover formår kun at vælge de nye gode stier.

Det var med bankende hjerte og rystende hænder, at jeg ringede op, for grænseoverskridende, det var det! Men jeg var SÅ klar, forandring skulle der til!


DET ER ABSOLUT IKKE NOGET QUICK FIX
Wauw, en rejse jeg/vi har været på – og på så kort tid! Jeg havde første session d. 20. maj og blev afsluttet d. 29. juni, så lige 5 uger og vupti, Trine er tilbage igen.

Ja, jeg skriver vupti, for sådan føles det. Jeg har været ”væk” i så lang tid og så skal der ikke mere til for at komme tilbage igen.

Vupti lyder selvfølgelig meget nemt – dette er absolut ikke noget quick fix.

Det kræver tid, fokus, mod og vilje, og det er det hele værd.


HELT KONKRET OG FORSTÅELIGT

Det jeg godt kan lide ved Neurocoaching er, at det bliver gjort helt konkret og forståeligt. Det er megaspændende og givende. Og du skal turde lege med redskaberne, for selvom noget af det lyder fjollet, så virker det!

En af de erkendelser, jeg er mest forundret over, er, hvor dårligt jeg havde behandlet mig selv, og hvor dårligt jeg havde tilladt andre at behandle mig!

Men det er slut nu, for jeg har valgt actionrollen!

Jeg er gået fra at have stress, sorg og angst, være usikker, tale ned til mig selv, have vredesudbrud, dårligt selvværd, være grådlabil, uden overskud, energi og glæde. Med Flemmings kyndige guidning har jeg nu valgt actionrollen og de nye gode stier, hvilket gør, at jeg nu har ægte glæde, energi og overskud – og at jeg nu igen er den rolige, glade, positive og sjove mor og kæreste.


NU KAN JEG IGEN NYDE LIVET

Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet frem til min Neurocoach, der med sin, fine indføling, empati, anerkendelse og viden om hjernens finurligheder, har guidet mig på rette vej.

Nu kan jeg igen nyde livet til fulde, nyde mine dejlige børn, nyde min dejlige kæreste, nyde at sidde i bilen og skråle med til god musik, nyde roen. Livet er fantastisk.

 

 

TRINE – UPDATE EFTER 2 MÅNEDER 

Update: Jeg har nu stået på egne ben i 2 måneder.

Mange sidder nok og tænker: ”Jamen virker Neurocoaching virkelig på den lange bane?” Jeg ved godt, at jeg ikke har flere års erfaring endnu, men jeg vil stadig godt dele mine tanker og oplevelser med jer.


STARTVANSKELIGHEDER

Lige da min Neurocoach og jeg “afsluttede” vores tætte samarbejde, følte jeg mig SÅ klar. Jeg var totalt ovenpå og klar på livet 🥰 Ret hurtigt kom der dog lidt “startvanskeligheder”, som faktisk kom lidt bag på mig! Det var sommer og ferien stod for døren, alt var positivt og godt, alligevel følte jeg pludselig tankemylder og små stresstegn, som jeg jo ellers var kommet helt af med.

Det bekymrede mig jo lidt. Jeg fik simpelthen en lille angst indeni, og frygtede at tabe alt det gode på gulvet, som jeg lige havde bygget op. Og helt automatisk valgte jeg de gamle, negative og velkendte stier!

 

PÅ MED ACTIONROLLEN OG I GANG
Man kan sammenligne det lidt med at få kørekort: Du lærer først rigtigt at køre bil efterfølgende! Så med fokus og brug af alle mine fantastiske, nye redskaber, formåede jeg at få mine tanker vendt igen og valgt de positive stier 😊 Nu kom min første udfordring så med at finde ud af, hvordan jeg fik alt det, jeg havde lært, til at passe til mig og min hverdag. Så på med actionrollen og i gang 💪

Det der virker for mig er bl.a.:

  • Dagbog: Jeg skriver en kort dagbog hver aften, hvor jeg bruger omsorgsskalaen og roselisten (2 enkle Neurocoaching-redskaber). Det hjælper mig med at holde fokus på de positive ting – og giver læring. 
  • Træningsdagbøger: Jeg skriver stadig mindst én træningsdagbog om dagen. Nogle gange om en situation fra dagen, andre gange fiktiv. Det hjælper mig med at håndtere, forstå og reflektere over mine følelser og reaktioner. 
  • Lydfiler: Jeg hører næsten dagligt en lydfil (alle klienter får efter hver session en individuel lydfil med højdepunkterne fra sessionen). Den giver ro og håb. 
  • Skemaer og skalaer: Jeg har mine skemaer, skalaer og værdier (Neurocoaching-redskaber) hængende, så de er en reminder om at huske alle de nye gode stier. 
  • Redskaber: Jeg bruger f.eks. mine dybe vejrtrækninger, når behovet opstår. Nogle gange aktiverer jeg mit kraftfelt eller bruger mikro-SOK (et Neurocoaching-redskab, hvor du udfordrer negative overbevisninger).

 

JEG HAR FUNDET ET SYSTEM, DER VIRKER FOR MIG
Redskaberne ligger efterhånden på rygraden og er supernemme lige at hive frem. Nu kører det bare på skinner. Jeg har fundet et system, der virker for mig. Og jeg nyder alle de forskellige redskaber, jeg kan hive frem til en given situation. Og der går ikke én dag, hvor jeg ikke bruger én eller flere af redskaberne.

Jeg vælger simpelthen, at hver dag skal være skøn og positiv, ved hver dag at skrive: ”I dag bliver en fantastisk dag” 🥰 Så JA, Neurocoaching virker – også på den lange bane🙏 For den læring og de redskaber du får med dig, de er altid tilgængelige. De kommer til at ligge på rygraden, og du lærer, at du selv kan vælge, hvilken sti du vil tage ❤

Neurocoaching-logo

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!