FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Hvordan foregår det rent praktisk?

Neurocoaching er for dig, der vil nå dine mål-
og komme af med dine problemer – hurtigt
og effektivt.

HVORDAN FOREGÅR NEUROCOACHING PRAKTISK?

SKYPE ELLER PERSONLIGT?


De sidste 5 års målinger viser, at det ved Neurocoaching praktisk er ligegyldigt for effekten, om sessionerne foregår personligt eller over Skype, Facetime eller telefon. Ved angst og stress har Skype og Facetime endda vist sig som mere effektivt end personlig sessioner.

GRATIS PRØVESESSION

Du har måske allerede forgæves prøvet anden behandling. Og du sidder derfor tilbage med en sund skepsis. Og en ting er jo at læse om det det – en anden ting er at prøve det. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis demonstration, så du kan se, hvordan Neurocoaching praktisk fungerer. Så behøver du ikke længere være i tvivl.

EN PERSONLIG OPLEVELSE


Vil du gerne læse mere fra en, der selv har prøvet Neurocoaching praktisk? Så kan du læse Anders’ personlige oplevelse af sit forløb HERDu kan se en oversigt over alle de kunder, der er stået offentligt frem med deres historier HER.

E​R NEUROCOACHING DET RIGTIGE FOR DIG?

Neurocoaching er et træningssystem, hvor effekten af din investering i tid og penge hænger 100% sammen med din indsats. Fuldstændig som du kender det fra al anden træning og uddannelse. Så her er et par ting, du lige skal være opmærksom på, inden du kontakter os.

DU SKAL KUNNE VÆRE VEDHOLDENDE
Det tager ca. 1 måneds daglig træning for rimeligt stabilt at kunne overskrive de gamle stykker hukommelse, der sætter gang i din stressmekanisme  (og dermed din angst, din vrede, din OCD, din sorg, din depression osv.).  Så inden du starter, skal du være klar på hver dag i en måned at bruge min. 30-60 minutter på træningen. Både på de dage, hvor du allerede føler dig i mål  – og på de dage, hvor du føler dig slået tilbage til start. Al udvikling sker nemlig i bølger – så du vil opleve begge slags dage i processen.

DU SKAL VÆRE PARAT TIL AT PRIORITERE NEUROCOACHING
Vi har alle en travl hverdag. Derfor er det vigtigt, at du prioriterer din daglige træning – det er jo en investering i resten af dit og din families liv. For hvis du ikke træner det nye mønster, træner du helt automatisk det gamle. Og det du træner, bliver du god til. Her skelner de afgørende dele af din hjerne desværre ikke mellem godt og skidt – der er kun dig, der kan det.

Så ved du med dig selv, at du er hurtig til at give op, så skal du hellere vælge noget andet i stedet.

Også efter processen skal du være indstillet på at blive ved med at træne dine nye, mentale muskler. For ellers risikerer du, at der sker det samme, som hvis du efter en muskelopbygning bare lægger dig tilbage i sofaen. Langsomt men sikkert forsvinder musklerne igen. Vi kalder det “Use it or loose it”.

NEUROCOACHING SKAL GIVE FULD MENING FOR DIG
Hvis en del af dig oplever skepsis, vil du pga. nocebo-effekten komme til at køre med håndbremsen trukket i processen. Og så bliver det hele meget dyrere og meget mere besværligt.

Du kan få al den biologiske forskning, vi bygger på – men når du går i gang, skal Neurocoaching give logisk mening. Sørg for at tage ansvar for din skepsis, når du ringer til os. Stil spørgsmål, indtil du forstår, hvorfor Neurocoaching er vejen hen mod dit mål.

DU SKAL VÆRE VILLIG TIL AT TAGE ANSVAR
Ingen kommer og redder dig i Neurocoaching. Du lærer at redde dig selv. Vi leverer redskaberne og processen. Dit ansvar er at levere indsatsen – hver dag.

DU SKAL VÆRE VILLIG TIL AT HÅNDTERE DIN INDRE MODSTAND
Du kommer til at opleve masser af modstand mod forandring inde i dig i løbet af processen. For selv den værste depression giver en del af din hjerne noget, som den ikke har lyst til at miste. Det kan f.eks. være omsorg, ansvarsfrihed – eller måske en økonomisk gevinst.

Praktisk
Alle vil selvfølgelig gerne have det godt. Men vanens magt og ubevidste gevinster gør, at nogle ikke orker eller reelt ikke ønsker at ændre på de dårlige mønstre, der gør, at de har det skidt.

Så for at undgå at spilde dine penge, skal du være indstillet på at italesætte den modstand – og afmontere den sammen med din Neurocoach.

Overordnet er det vigtigste her at “få fisken på disken” sammen med din Neurocoach.  Så gør du noget ved problemerne, i stedet for at de gør noget ved dig.

DU SKAL VÆRE VILLIG TIL AT ITALESÆTTE NISSEN
Du kender sikkert udtrykket ”nissen følger med”.  Og nissen følger også med i en træningsproces som Neurocoaching. For du tager altid dine problemer med dig. Uanset om det er offerrollen, mistilliden, dovenskaben, perfektionismen, usikkerheden, overspringshandlingerne eller noget helt syvende. Derfor er det vigtigt, at du er indstillet på at italesætte dem og gøre op med dem, så snart de viser sig. Også selvom det kan føles svært.

 

praktisk

 

Specielt offerrollen er farlig. Vi lærer dig at tage action og tage styringen. Men forandringen kræver også en række bevidste valg fra din side. Nogle gange endda valg, der kræver en del overvindelse.

Du kan læse mere om den farlige offerrolle HER.

 

BEHANDLINGER, DER ER UFORENELIGE MED NEUROCOACHING
Neurocoaching drejer sig om, at du skaber forandring i din hjerne. Og her er der 3 behandlingstyper, som hæmmer din evne til at lære og tænke positivt. De er derfor desværre uforenelige med Neurocoaching. Det er

  • benzodiazepiner
  • antipsykotiske lægemidler ( f.eks. quetiapin )
  • elektrochok / ECT

Så vil du starte på  Neurocoaching, skal du først være ude af de 3 behandlinger.

EFTER SESSIONERNE

 

NEUROCOACHING PRAKTISK MELLEM SESSIONERNE

En af de store forskelle på traditionelle behandlere og vores træningssystem ligger i hvordan Neurocoaching praktisk skal trænes mellem sessionerne. Det at danne nye tankemønstre og følelser er neurolisk set ikke anderledes end at lære at børste tænder eller cykle på en ny måde. Viser vi dig det kun én gang, og vi så ses om 14 dage, kan vi hver gang starte forfra. Det er også det, vi hører fra de kunder, som har gået i behandling i årevis andre steder.

Børster du til gengæld dine tænder 4 gange i dag på den nye måde , 4 gange i morgen osv., så vil det nye mønster sidde på rygraden i løbet af kort tid. Derfor er en afgørende årsag til succesen med Neurocoaching-konceptet, at du efter sessionen på både skrift og i lyd får både referat og individuelle øvelser, som du skal gentage dagligt. Det gør Neurocoaching praktisk og anvendeligt.Samtidig skal du give en feedback 2-3 gange om ugen. Det kræver ca. 30-60 minutter om dagen af dig – det meste af tiden er dog, når du alligevel ligger og falder i søvn.

For god ordens skyld skal du være opmærksom på, at vi også beregner for den tid, vi bruger på at lave referat, øvelser og lydfiler, og for den tid, som går med at håndtere de tilbagemeldinger/dagbøger, der er en del af opfølgningen.

Har du ikke tiden til den daglige træning, anbefaler vi, at du venter med forløbet. Gør du til gengæld den daglige indsats, så vil du – som du kan læse i kunde-casene – opleve en dramatisk udvikling. Også ofte en udvikling, der positivt påvirker mange sider af dit liv, som du ikke havde regnet med. Og som uundgåeligt påvirker de mennesker, der er tæt på dig. For når man ændrer en del af systemet, vil ændringen typisk brede sig som positive ringe i vandet.

 

DET VIDERE FORLØB
Sessionerne bliver kortere og kortere. Det typiske er 3-5 sessioner, hvor vi nogle gange tager fat i nye værktøjer – og andre gange bare lige justerer på de gamle.

 

EFTER FORLØBET
Både muskulaturen og nervesystemet kører efter det benhårde princip “Use it or loose it”. Så for at hjælpe dig med at fastholde det nye mønster, følger vi op på din brug af redskaberne i et helt år efter sidste session. Det skal være med til at sikre, at processen bliver en investering, du får glæde af resten af livet. For at sikre langtidseffekten beregner vi derfor efter processens ophør samlet 1 time for besvarelse af i alt 9 træningsdagbøger fordelt over det følgende år.

Du får også efter sidste session tilbuddet om at vedligeholde og forstærke dine nye, mentale muskler i en lille træningsgruppe sammen med andre Neurocoaching-kunder og en Neurocoach. Det vil være på et månedligt møde. Læs mere om træningsgrupperne her.

 

PRISER

TIMEPRIS FRA 985,- kr. (enhedspris uanset om det er forsession, session eller tiden, vi bruger på at lave referat, øvelser og lydfil). Ønsker du momspligtige ydelser, skal vi tillægge moms.

BEMÆRK: Timepris er for 60 minutter!

 

NÅR DU SAMMENLIGNER PRISER…

Hvis du sammenligner priser, så vær opmærksom på, at hos de fleste psykologer og psykoterapeuter er en ”time” kun på 45 minutter. Vores timepris er for 60 min. – det gør os i en sammenligning 25 % billigere.

Samtidig er vores teknikker dokumenterede – det er kun i sjældne tilfælde sagen ved traditionelle psykologer og psykoterapeuter.

Medmindre Neurocoachen også er supervisor, er der i alle vores sager udover Neurocoachen en uddannet supervisor med i processen. Det er indeholdt i prisen, og sikrer en ensartet kvalitet.

Hos os får du efter hver session referat og lydfiler, så det bliver en livsvarig investering.

Hos os får du konkrete redskaber, så du med daglig træning selv kan speede processen op og gøre den billigere.

Da vi er en forskningsvirksomhed kan du hos os tillige være sikker på, at vi alle er opdateret med den nyeste viden på området. Der er en verden til forskel på den klassiske psykologi, der typisk stammer fra før 1980, og den moderne, biologiske neuropsykologi anno 2021.

NEUROCOACHING – SELVE SESSIONERNE

 

INDEN FØRSTE SESSION
Straks efter, at vi har lavet en aftale får du materiale om, hvordan hjernen og Neurocoaching praktisk fungerer. Det er letlæst og med masser af spændende cases. Når du har læst det, vil mange af de ting, vi skal lave, give meget mere mening. Du vil også af din Neurocoach blive bedt om at liste samtlige problemer, du går rundt med – ofte hænger de alligevel sammen. Endelig vil du inden første session have en såkaldet forsession med din Neurocoach over telefonen, hvor problemerne kortlægges, så vi virkelig kan lægge fra land på første session.

praktisk

FØRSTE SESSION
Sessionerne foregår enten over Skype, Facetime eller personligt på en af vores kontorer. Vi har ikke kunnet fastslå nogen form for forskel i effekten, om det er face to face eller over Skype, Facetime eller telefon. Er der flere problemstillinger, starter vi første session med at se på, hvilke der ligger i bunden. Når vi tager dem først, er det vores erfaring, at mange af dine udfordringer forsvinder som “bonus”, fordi de egentlig bare var symptomer på dine reelle problemer. Vi er ligeglade med diagnoser – de er ofte bare med til at fastholde dig i problemerne. Det er kun målet, der er vigtigt.

Alt efter problemstillingen lærer vi dig derefter, hvordan du kan gå ind og ændre i de “hjernefiler” i de gamle dele af hjernen (som vi normalt samlet kalder for underbevidstheden). For de styrer ikke bare dine følelser og din adfærd, men også en stor del af dine tankemønstre. Og de styrer, hvordan andre mennesker ser dig. Disse mere primitive dele af hjernen forstår ikke sprog som f.eks. dansk eller engelsk – for der er simpelthen ikke nogen sprogcentre i denne del af hjernen. Men….du kan faktisk lære at kommunikere med dem med bl.a. billeder, symboler og kropslige fornemmelser. Og når du begynder at kommunikere med dem på en måde, de forstår, så begynder det at gå stærkt. Ligesom når en virksomhedskonsulent begynder at tale med hele personalet i stedet for kun at snakke med direktøren i en virksomhed.

Den traditionelle psykologis ensidige fokus på sproget, når de bearbejder problemer i underbevidstheden, er årsagen til at behandlinger kan trække ud i årevis, hvor de kunne være løst på få sessioner.

 

EFFEKTIVE SESSIONER
Du skal ikke krænge en masse ud – det er nemlig ligegyldigt. Ideen om, at du skal arbejde dig igennem smerten, er simpelthen noget vrøvl. Det eneste, der er interessant, er de relevante“hjernefiler”, dvs. typisk de billeder og fornemmelser, der styrer dine følelser, din adfærd og mange af dine tanker. Det gør Neurocoaching praktisk og enkel.

I første session klør vi bare på, så længe der er power og koncentration – typisk 3-4 timer med indlagte pauser. Det er mere effektivt i stedet for at køre med de traditionelle 45 minutters sessioner. Du kan sammenligne det med en bil: Når du er oppe i fart, koster det meget mindre benzin at holde farten oppe, end hvis du hele tiden stopper op og skal accelerere igen fra 0. Til gengæld vil du så også allerede efter første session mærke en dramatisk forandring.

Det hele foregår i en ganske let indadvendthed (lidt ligesom ved meditation), hvor vi guider dig. I den tilstand (hvor hjernen arbejder med alfa-bølger) kan du få de forskellige dele af hjernen til at arbejde sammen. Du er ved fuld bevidsthed, og det har intet med hypnose at gøre. Det er behageligt og utroligt spændende – og selv hvis der er traumatiske ting i din fortid, behandler vi det med en speciel teknik, så det føles neutralt.

 

 

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!