FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

HVORDAN FORGÅR DET RENT PRAKTISK?

Neurocoaching er for dig, der vil nå dine mål-
og komme af med dine problemer – hurtigt
og effektivt.

NEUROCOACHING – PRAKTISK

ER DU KLAR PÅ EN FORANDRING?

Er du interesseret i at skabe en forandring for dig selv – og yde en indsats for det? Så ring 7027 6100 eller skriv til os på mail@neurocoaching.dk. Så finder vi sammen ud af, om Neurocoaching er det rigtige for dig 😊

FØR SESSIONERNE

Straks du tilmelder dig, får du de første øvelser og værktøjer. For så er du i gang.

PÅ FORSESSIONEN

Her er vi sammen nysgerrige på årsagerne under dine symptomer. For symptomerne er oftest mange, mens årsagerne er få. På den måde får vi begge et overblik, så vi kan lægge en slagplan for resten af processen.

PÅ FØRSTE SESSION

Her lægger vi fra land. For her lærer du både at kommunikere og samarbejde med de ikke-sproglige dele af hjernen, der driller (LÆS MERE HER). Og du lærer her også teknikkerne til at ”overskrive” de mønstre, der fik din indre alarm til at lave fejlalarmer.

Og vi kommer til at arbejde rigtigt meget med dine ressourcer – så du kan bruge dem hele tiden i stedet for kun noget af tiden.

MELLEM SESSIONERNE

Måske har du prøvet at være hos en behandler, hvor der var en effekt lige efter, men hvor effekten forsvandt igen efter få dage. Forklaringen er, at der bare i den første søvn forsvinder en pæn del af det, du kunne huske aftenen før*

Så hos os får du efter hver session både referat og 1-2 speciallavede lydfiler med de vigtigste pointer og værktøjer fra sessionen. For så bliver processen en livsvarig investering for dig. Og så kan du selv træne de nye og bedre mønstre, så de gradvist erstatter de gamle.

Den vigtigste enkeltfaktor i alle træningsforløb er vedholdenhed – og sådan er det også ved Neurocoaching. Både de dage, hvor du føler dig udfordret – og de dage, hvor du allerede føler dig i mål. For det er den konsekvente træning, der sikrer din langsigtede, stabile forandring.

Men så kan du til gengæld også nyde, at du nu gradvist kan vælge at tænke og handle på en ny og bedre måde.  Og fejl gør ikke noget – dem forvandler vi sammen til vigtig læring.

PÅ DE FØLGENDE SESSIONER

Her trækker vi læring ud af din indsats siden sidste session. Og vi træner sammen, så du får endnu flere, lavpraktiske redskaber til din mentale værktøjskasse. Indtil vi er enige om, at du nu kan stå på egne ben.

EFTER FORLØBET

En engelsk undersøgelse fra 2017 viser, at 53% af de patienter med psykiske lidelser, der efter traditionel, psykologisk behandling igen følte sig raske, faldt tilbage. Langt de fleste indenfor de første 6 måneder.**

Når vi derfor er enige om, at du kan stå på egne ben, følger vi op i 6 måneder, så vi er sikre på, at dine nye mønstre er stabile. Du kan selv vælge, om du vil være med i en træningsgruppe sammen med andre, der har deltaget i samme forløb som dig – eller om du hellere vil have nogle individuelle, opfølgende sessioner.

PRISER

TIMEPRIS FRA 1088,- kr. (enhedspris uanset om det er forsession, session eller tiden, vi bruger på at lave referat, øvelser og lydfil). Ønsker du momspligtige ydelser, skal vi tillægge moms.

BEMÆRK:

 • Timeprisen er for 60 minutter! Dvs. sammenligner du med tilsvarende priser for de 45 minutter, der er normale i branchen, er vores pris for 45 minutter 816 kr.
 • Medmindre din Neurocoach samtidig også er supervisor, er vi altid to om din proces. Det er gratis for dig.
 • Hos os har du med din træningsindsats selv indflydelse på prisen på dit forløb.
 • Da vi samtidig er en forskningsvirksomhed, kan du hos os være sikker på, at vi alle er opdaterede med den nyeste viden.

GRATIS PRØVESESSION

Du har måske allerede forgæves prøvet anden behandling. Og du sidder derfor tilbage med en sund skepsis. Og en ting er jo at læse om det det – en anden ting er at prøve det. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis demonstration, så du kan se, hvordan Neurocoaching praktisk fungerer. Så behøver du ikke længere være i tvivl.

NEUROCOACHING KAN IKKE KOMBINERES MED FLG. MEDICIN OG BEHANDLINGER,

Flg. medicin og behandlinger hæmmer hjernens plasticitet, dvs. hjernens evne til at forandre sig. De er derfor ikke forenelige med et Neurocoaching-forløb.

 • Benzodiazepiner
 • Antipsykotisk medicin
 • Quetiapin
 • Mere end én antidepressiv på én gang.
 • Antidepressiver (SSRI, SNRI) de første 6 uger efter opstart af medicinen
 • Elektrochok (ECT)

Du kan læse om forskningen bag i den nye bog om Neurocoaching, der udkommer juni 2024

ONLINE ELLER PERSONLIGT?

De sidste 5 års målinger viser, at det ved Neurocoaching er ligegyldigt for effekten, om sessionerne foregår personligt eller på Microsoft Teams. Ved angst og stress har online-sessionerne endda vist sig som mere effektive end de personlige sessioner.

DU HAR PRØVET DET MANGE GANGE FØR

Nogle tror, at forandring skal være besværlig og langtrukken. Men forandring kan også være let. For hvordan er du blevet god til alt det, du er god til – uanset om det er at tale dansk, køre bil eller gå oprejst?  Du har lært det, og du har gentaget det.

Det er fuldstændig det samme i denne proces. Du lærer teknikkerne – og du træner dem – indtil du har ”overskrevet” de gamle uvaner.

Du vil helt sikkert i starten opleve en vis skepsis – måske endda modstand – fra de dele af hjernen, der skal lære f.eks. at slippe offerrollen. Men det håndterer vi sammen – for husk: Alle dele af hjernen vil dig jo kun det bedste.

 

NYD REJSEN

Så lad os sammen gøre vores fælles rejse spændende og motiverende. Så du kan nyde og glædes over din gradvise forandring og frihed – og måske endda de epokegørende aha-øjeblikke, mange også oplever.

For som cellebiologen Bruce Lipton formulerer det:

”You are not a victim of your genes – you are all powerful”

GRATIS BONUS

Neurocoaching er en mini-uddannelse i, hvordan din hjerne fungerer. Og den nye viden og kunnen kan du bruge i rigtigt mange sammenhænge. Både når du skal præstere, og når du skal være social. Og har du lyst, har du nu også muligheden for at hjælpe andre ved at dele ud af dine erfaringer og værktøjer.

En vigtig bonus er for mange, at familie og venner nu kan slappe af, fordi de ikke længere behøver at bekymre sig for dig. Og er du forælder, er den største bonus sikkert, at du nu kan sikre, at du ikke kommer til at give dine egne børn de ubevidste mønstre videre, som gjorde livet surt for dig. Du kan nu effektivt bryde den sociale arv.

EN PERSONLIG OPLEVELSE

Vil du gerne læse mere fra en, der selv har prøvet Neurocoaching i praksis? Så kan du læse Anders’ personlige oplevelse af sit forløb HER. Du kan se en oversigt over alle de klienter, der er stået offentligt frem med deres historier HER.

Trines historie:

DU LÆRER, AT DU SELV KAN VÆLGE, HVILKEN STI DU VIL TAGE

Trine ville gerne have hjælp til at få styr på sin depression, sorg, stress, angst søvnløshed og tankemylder.

Trines historie er god, fordi hun på den ene side er klar i spyttet om, at Neurocoaching er et træningsprogram, der kræver en vedholdende indsats. Men at hun på den anden side også demonstrerer, at yder du det, der skal til, så er der stort set ingen grænser for, hvad du kan forandre forholdsvist hurtigt i hjernen.

Hun flyttede sig på 3 sessioner (+ en forsession) fra 0% til 100% af sit mål om at hvile i sig selv. Allerede på 1. session løftede hun sig fra 0 til 80%

Forløbet tog 12,5 timer inkl. 1 års opfølgning

Hun flyttede sig i processen fra 16 til 84 på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68.

Du kan læse mere om WHO 5-skalaen her:

 

Her Trines egen feedback:
Gør det! Lige nu – ring for sulen ring…

Klokken er 01.00…endnu en nat præget af søvnløshed, tankemylder og uro. Det har stået på ALT for længe, nu må jeg gøre noget! Jeg må da kunne finde noget, der virker for mig, noget, der kan få mig til at få det bedre!

Det fandt jeg – midt om natten faldt jeg over siden neurocoaching.dk.

Jeg sad og læste og læste, klikkede rundt på siden og blev enig med mig selv om, at det her, det lød lige som noget for mig. Noget, hvor jeg selv skulle være aktør og ikke ”kun” tale om tingene.

Min historie byder på depression, sorg, stress og angst. Første ”tur” tog jeg for 10 år siden og anden, og absolut sidste ”tur”, er lige afsluttet. For ved hjælp af de fantastiske redskaber fra Neurocoaching, så er jeg overbevist om, at jeg fremover formår kun at vælge de nye gode stier.

Det var med bankende hjerte og rystende hænder, at jeg ringede op, for grænseoverskridende, det var det! Men jeg var SÅ klar, forandring skulle der til!


DET ER ABSOLUT IKKE NOGET QUICK FIX
Wauw, en rejse jeg/vi har været på – og på så kort tid! Jeg havde første session d. 20. maj og blev afsluttet d. 29. juni, så lige 5 uger og vupti, Trine er tilbage igen.

Ja, jeg skriver vupti, for sådan føles det. Jeg har været ”væk” i så lang tid og så skal der ikke mere til for at komme tilbage igen.

Vupti lyder selvfølgelig meget nemt – dette er absolut ikke noget quick fix.

Det kræver tid, fokus, mod og vilje, og det er det hele værd.


HELT KONKRET OG FORSTÅELIGT

Det jeg godt kan lide ved Neurocoaching er, at det bliver gjort helt konkret og forståeligt. Det er megaspændende og givende. Og du skal turde lege med redskaberne, for selvom noget af det lyder fjollet, så virker det!

En af de erkendelser, jeg er mest forundret over, er, hvor dårligt jeg havde behandlet mig selv, og hvor dårligt jeg havde tilladt andre at behandle mig!

Men det er slut nu, for jeg har valgt actionrollen!

Jeg er gået fra at have stress, sorg og angst, være usikker, tale ned til mig selv, have vredesudbrud, dårligt selvværd, være grådlabil, uden overskud, energi og glæde. Med Flemmings kyndige guidning har jeg nu valgt actionrollen og de nye gode stier, hvilket gør, at jeg nu har ægte glæde, energi og overskud – og at jeg nu igen er den rolige, glade, positive og sjove mor og kæreste.


NU KAN JEG IGEN NYDE LIVET

Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet frem til min Neurocoach, der med sin, fine indføling, empati, anerkendelse og viden om hjernens finurligheder, har guidet mig på rette vej.

Nu kan jeg igen nyde livet til fulde, nyde mine dejlige børn, nyde min dejlige kæreste, nyde at sidde i bilen og skråle med til god musik, nyde roen. Livet er fantastisk.

 

 

TRINE – UPDATE EFTER 2 MÅNEDER 

Update: Jeg har nu stået på egne ben i 2 måneder.

Mange sidder nok og tænker: ”Jamen virker Neurocoaching virkelig på den lange bane?” Jeg ved godt, at jeg ikke har flere års erfaring endnu, men jeg vil stadig godt dele mine tanker og oplevelser med jer.


STARTVANSKELIGHEDER

Lige da min Neurocoach og jeg “afsluttede” vores tætte samarbejde, følte jeg mig SÅ klar. Jeg var totalt ovenpå og klar på livet 🥰 Ret hurtigt kom der dog lidt “startvanskeligheder”, som faktisk kom lidt bag på mig! Det var sommer og ferien stod for døren, alt var positivt og godt, alligevel følte jeg pludselig tankemylder og små stresstegn, som jeg jo ellers var kommet helt af med.

Det bekymrede mig jo lidt. Jeg fik simpelthen en lille angst indeni, og frygtede at tabe alt det gode på gulvet, som jeg lige havde bygget op. Og helt automatisk valgte jeg de gamle, negative og velkendte stier!

 

PÅ MED ACTIONROLLEN OG I GANG
Man kan sammenligne det lidt med at få kørekort: Du lærer først rigtigt at køre bil efterfølgende! Så med fokus og brug af alle mine fantastiske, nye redskaber, formåede jeg at få mine tanker vendt igen og valgt de positive stier 😊 Nu kom min første udfordring så med at finde ud af, hvordan jeg fik alt det, jeg havde lært, til at passe til mig og min hverdag. Så på med actionrollen og i gang 💪

Det der virker for mig er bl.a.:

 • Dagbog: Jeg skriver en kort dagbog hver aften, hvor jeg bruger omsorgsskalaen og roselisten (2 enkle Neurocoaching-redskaber). Det hjælper mig med at holde fokus på de positive ting – og giver læring. 
 • Træningsdagbøger: Jeg skriver stadig mindst én træningsdagbog om dagen. Nogle gange om en situation fra dagen, andre gange fiktiv. Det hjælper mig med at håndtere, forstå og reflektere over mine følelser og reaktioner. 
 • Lydfiler: Jeg hører næsten dagligt en lydfil (alle klienter får efter hver session en individuel lydfil med højdepunkterne fra sessionen). Den giver ro og håb. 
 • Skemaer og skalaer: Jeg har mine skemaer, skalaer og værdier (Neurocoaching-redskaber) hængende, så de er en reminder om at huske alle de nye gode stier. 
 • Redskaber: Jeg bruger f.eks. mine dybe vejrtrækninger, når behovet opstår. Nogle gange aktiverer jeg mit kraftfelt eller bruger mikro-SOK (et Neurocoaching-redskab, hvor du udfordrer negative overbevisninger).

 

JEG HAR FUNDET ET SYSTEM, DER VIRKER FOR MIG
Redskaberne ligger efterhånden på rygraden og er supernemme lige at hive frem. Nu kører det bare på skinner. Jeg har fundet et system, der virker for mig. Og jeg nyder alle de forskellige redskaber, jeg kan hive frem til en given situation. Og der går ikke én dag, hvor jeg ikke bruger én eller flere af redskaberne.

Jeg vælger simpelthen, at hver dag skal være skøn og positiv, ved hver dag at skrive: ”I dag bliver en fantastisk dag” 🥰 Så JA, Neurocoaching virker – også på den lange bane🙏 For den læring og de redskaber du får med dig, de er altid tilgængelige. De kommer til at ligge på rygraden, og du lærer, at du selv kan vælge, hvilken sti du vil tage ❤

Lasses historie:

DET ER OKAY AT SØGE HJÆLP

Neurocoaching er ikke et mirakelmiddel, men et træningssystem. Og ligesom med muskelmasse, skal mentale muskler også holdes vedlige. Og de skal holdes vedlige på den rigtige måde. Det skyldes, at tidlige mønstre og traumer også ser ud til at kunne sidde epigenetisk (læs mere HER. ). De tidlige traumer og mønstre kan derfor ikke altid bare overskrives, men kan kun overtrumfes – netop ved at holde de nye mønstre vedlige.

Derfor tak til Lasse for at inspirere med sin udviklingshistorie, hvor der har været bump på vejen, men hvor han til sidst fandt recepten. Kæmpe respekt for hans ærlighed og gåpåmod!!

Han kom til os første gang i 2018 for at få hjælp til at få styr på sin angst, sine negative tanker og sit tankemylder.

Han løftede sig i lyntempo: På 3 sessioner (+ en forsession) (i alt 13 time) gik han fra 35% til 160% af sit mål om at hvile i sig selv uanset hvad (100% var det, han til at starte med troede, var max )

Han kom dog til i de flg. 3 år at træne for lidt og forkert, så han i 2021 havde brug for en korrektion (8 timer) – og her bonnede han igen hurtigt ud på de 160%. Vigtige erfaringer rigere.

Da alle vores klienter efter hver session får sessionens indhold som både referat og lydfil, er det heldigvis ret enkelt – selv efter mange år – at lave et brush up og foretage de nødvendige ændringer i træningen. Så Neurocoaching bliver den livsvarige investering for dig, som du søger.

Her Lasses egen feedback:

JEG FØLTE SKAM
Jeg havde mange negative tanker de senere år af mit liv. Disse tanker fyldte enormt meget i mit hoved næsten hver dag. Og det påvirkede min dagligdag negativt, da det så kunne være svært at være i nuet. Både alene og blandt andre mennesker, når tankemylderet bare kører derud af. Og de negative tanker skabte angst.

Jeg følte skam over, at sådan nogle tanker overhovedet kunne eksistere i mit hoved. Og hvorfor kunne jeg ikke bare være “normal” ligesom “alle” andre? Der gik længe inden jeg begyndte at søge hjælp. Det var svært for mig at acceptere, at jeg havde brug for hjælp. Jeg var jo en ung frisk gut, med et sundt, fysisk helbred.

JEG FIK EN MASSE REDSKABER
Efter virka et halvt år overtalte min kæreste mig til at søge hjælp. Jeg fandt Neurocoaching på nettet, og det virkede interessant for mig, da det virkede som om, deres tilgang til tingene var at tage action på tingene i stedet for bare at snakke om problemerne. Og det kunne jeg godt lide. Jeg fik derfor hjælp hos Neurocoaching i 2-3 måneder og jeg fik en masse redskaber i værktøjskassen. Jeg tænkte derfor, at nu kunne jeg sikkert klare mig selv, nu hvor jeg havde alle redskaberne. Den hjælp, jeg fik, var enormt god! Jeg følte mig meget gladere og havde væsentligt færre tanker i hovedet. Jeg var ikke fri for negative tanker, men jeg tænkte, at det nok var fint nok.

DE NÆSTE 3 ÅR KLAREDE JEG MIG SELV
De næste 3 år i mit liv, klarede jeg mig selv ved hjælp af redskaberne, men primært brugte jeg kun lydfilerne. Jeg fik det bedre og bedre, og jeg begyndte at skære ned på mængden af lydfilerne. Jeg havde det stadig fint i en periode med mindre brug af lydfiler. Men pludselig en dag for et par måneder siden, begyndte tankerne at flyve rundt i hovedet igen. Jeg kunne ikke styre dem, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre ved dem. Jeg snakkede med min kæreste om det, og hun spurgte mig om jeg havde brug for hjælp til det. Jeg blev meget ked af det, og følte en stor angst. “Har jeg nu brug for hjælp igen?”, tænkte jeg. Jeg troede, jeg var videre fra det her, og jeg fik en stor tvivl på, om jeg kunne klare alle disse tanker.

GENOPFRISKNING
Der gik en god måneds tid igen, indtil jeg en dag blev rigtig træt af det, og derfor erkendte at jeg havde brug for hjælp til det her, igen. Men jeg havde stadig svært ved at acceptere det. Men jeg tog mig sammen og søgte hjælp hos min Neurocoach. Jeg brugte ca. 2 måneder med ham, og det hjalp utrolig meget. Han genopfriskede alle redskaberne med mig, helt fra bunden, og gjorde mig opmærksom på, at hvis jeg vil i mål med det her, er jeg nødt til selv at tage action og virkelig træne redskaberne aktivt, og ikke bare lade tankerne styre mig.

JEG HAR SELV ET VALG
Jeg blev mindet om, at jeg selv har et valg, af hvad der skal fylde i mit hoved. Og jeg kan selv vælge, hvordan min dag skal være, og hvordan mit humør skal være. Jeg er selv herre over mit eget liv. Jeg skal bare vælge at tage action og bruge mine redskaber aktivt.

NU VED JEG, AT JEG SKAL BLIVE VED MED AT TRÆNE
Jeg har derfor trænet intensivt de sidste par måneder, og det har virkelig fået mig hen mod mit mål om at hvile i mig selv uanset hvad. Jeg føler mig utrolig afslappet, glad og lykkelig. Jeg har en større tro på mig selv end nogensinde før, og jeg føler at jeg kan klare alt! Og jeg føler nu endelig, at jeg har nået mit mål. Men jeg ved, at jeg skal blive ved med at træne redskaberne aktivt så jeg bliver ved med at være i mål i fremtiden. Og redskaberne skal sidde helt inde på rygraden, så jeg kan blive ved med at gå min nye sti, og aldrig mere hoppe tilbage til den gamle sti igen.

Og hvad var forskellen så på det første forløb og genopfriskningen? Jeg lærte under processen, at jeg faktisk aldrig havde brugt redskaberne rigtigt i de 3 år – før nu! Jeg havde bare trænet inaktivt med lydfilerne i de 3 år.

DET FØLES FANTASTISK
Nu bruger jeg for første gang redskaberne rigtigt, fordi jeg træner dem aktivt i løbet af dagen, hver eneste dag. Og det føles FANTASTISK! Det er meget længe siden, at jeg har skabt SÅ MEGET GLÆDE i mit liv! Jeg har lært igennem processen at det er ENORMT vigtigt at få talt ud om sine problemer til andre mennesker, og at det er OKAY at søge hjælp hos andre mennesker med sine mentale udfordringer.

VI KAN ALLE FÅ BRUG FOR HJÆLP
Og jeg har for første gang rigtigt accepteret, at jeg havde brug for hjælp. Og jeg er helt vildt lykkeligt over at jeg SØGTE hjælp. Jeg har lært, at vi alle kan få brug for hjælp igennem svære tider i vores liv. Og det er virkeligt vigtigt at acceptere sig selv, for den man nu engang er, og søge hjælp. Så man kan leve et lykkeligt og langt liv i nuet, og gøre alle de ting der gør en glad, hver eneste dag. Jeg kan kun anbefale at benytte Neurocoaching. De giver dig nogle fantastiske redskaber, som du kan bruge hele livet igennem. Jeg er overbevist om, at de kan hjælpe enhver person med at løse alle ens mentale udfordringer, uanset hvad det måtte være. Du skal dog arbejde for det, for det er kun dig selv der kan skabe resultaterne i sidste ende. Men tro mig, du vil IKKE fortryde det! Det er det hele værd!

 

MENU