FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Hvordan foregår det rent praktisk?

Neurocoaching er for dig, der vil nå dine mål-
og komme af med dine problemer – hurtigt
og effektivt.

HVORDAN FOREGÅR NEUROCOACHING PRAKTISK?

GRATIS PRØVESESSION

Du har måske allerede forgæves prøvet anden behandling. Og du sidder derfor tilbage med en sund skepsis. Og en ting er jo at læse om det det – en anden ting er at prøve det. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis demonstration, så du kan se, hvordan Neurocoaching praktisk fungerer. Så behøver du ikke længere være i tvivl.

SKYPE ELLER PERSONLIGT?

De sidste 5 års målinger viser, at det ved Neurocoaching praktisk er ligegyldigt for effekten, om sessionerne foregår personligt eller over Skype, Facetime eller telefon. Ved angst og stress har Skype og Facetime endda vist sig som mere effektivt end personlig sessioner.

EN PERSONLIG OPLEVELSE

Vil du gerne læse mere fra en, der selv har prøvet Neurocoaching praktisk? Så kan du læse Anders’ personlige oplevelse af sit forløb HER. Du kan se en oversigt over alle de kunder, der er stået offentligt frem med deres historier HER.

E​R NEUROCOACHING DET RIGTIGE FOR DIG?

Neurocoaching er et træningssystem, hvor effekten af din investering i tid og penge hænger 100% sammen med din indsats. Fuldstændig som du kender det fra al anden træning og uddannelse. Så her er et par ting, du lige skal være opmærksom på, inden du kontakter os.

DU SKAL KUNNE VÆRE VEDHOLDENDE
Det tager ca. 1 måneds daglig træning for rimeligt stabilt at kunne overskrive de gamle stykker hukommelse, der sætter gang i din stressmekanisme  (og dermed din angst, din vrede, din OCD, din sorg, din depression osv.).  Så inden du starter, skal du være klar på hver dag i en måned at bruge min. 30-60 minutter på træningen. Både på de dage, hvor du allerede føler dig i mål  – og på de dage, hvor du føler dig slået tilbage til start. Al udvikling sker nemlig i bølger – så du vil opleve begge slags dage i processen.

DU SKAL VÆRE PARAT TIL AT PRIORITERE NEUROCOACHING
Vi har alle en travl hverdag. Derfor er det vigtigt, at du prioriterer din daglige træning – det er jo en investering i resten af dit og din families liv. For hvis du ikke træner det nye mønster, træner du helt automatisk det gamle. Og det du træner, bliver du god til. Her skelner de afgørende dele af din hjerne desværre ikke mellem godt og skidt – der er kun dig, der kan det.

Så ved du med dig selv, at du er hurtig til at give op, så skal du hellere vælge noget andet i stedet.

Også efter processen skal du være indstillet på at blive ved med at træne dine nye, mentale muskler. For ellers risikerer du, at der sker det samme, som hvis du efter en muskelopbygning bare lægger dig tilbage i sofaen. Langsomt men sikkert forsvinder musklerne igen. Vi kalder det “Use it or loose it”.

NEUROCOACHING SKAL GIVE FULD MENING FOR DIG
Hvis en del af dig oplever skepsis, vil du pga. nocebo-effekten komme til at køre med håndbremsen trukket i processen. Og så bliver det hele meget dyrere og meget mere besværligt.

Du kan få al den biologiske forskning, vi bygger på – men når du går i gang, skal Neurocoaching give logisk mening. Sørg for at tage ansvar for din skepsis, når du ringer til os. Stil spørgsmål, indtil du forstår, hvorfor Neurocoaching er vejen hen mod dit mål.

DU SKAL VÆRE VILLIG TIL AT TAGE ANSVAR
Ingen kommer og redder dig i Neurocoaching. Du lærer at redde dig selv. Vi leverer redskaberne og processen. Dit ansvar er at levere indsatsen – hver dag.

DU SKAL VÆRE VILLIG TIL AT HÅNDTERE DIN INDRE MODSTAND
Du kommer til at opleve masser af modstand mod forandring inde i dig i løbet af processen. For selv den værste depression giver en del af din hjerne noget, som den ikke har lyst til at miste. Det kan f.eks. være omsorg, ansvarsfrihed – eller måske en økonomisk gevinst.

Praktisk
Alle vil selvfølgelig gerne have det godt. Men vanens magt og ubevidste gevinster gør, at nogle ikke orker eller reelt ikke ønsker at ændre på de dårlige mønstre, der gør, at de har det skidt.

Så for at undgå at spilde dine penge, skal du være indstillet på at italesætte den modstand – og afmontere den sammen med din Neurocoach.

Overordnet er det vigtigste her at “få fisken på disken” sammen med din Neurocoach.  Så gør du noget ved problemerne, i stedet for at de gør noget ved dig.

DU SKAL VÆRE VILLIG TIL AT ITALESÆTTE NISSEN
Du kender sikkert udtrykket ”nissen følger med”.  Og nissen følger også med i en træningsproces som Neurocoaching. For du tager altid dine problemer med dig. Uanset om det er offerrollen, mistilliden, dovenskaben, perfektionismen, usikkerheden, overspringshandlingerne eller noget helt syvende. Derfor er det vigtigt, at du er indstillet på at italesætte dem og gøre op med dem, så snart de viser sig. Også selvom det kan føles svært.

 

praktisk

 

Specielt offerrollen er farlig. Vi lærer dig at tage action og tage styringen. Men forandringen kræver også en række bevidste valg fra din side. Nogle gange endda valg, der kræver en del overvindelse.

Du kan læse mere om den farlige offerrolle HER.

 

BEHANDLINGER, DER ER UFORENELIGE MED NEUROCOACHING
Neurocoaching drejer sig om, at du skaber forandring i din hjerne. Og her er der 3 behandlingstyper, som hæmmer din evne til at lære og tænke positivt. De er derfor desværre uforenelige med Neurocoaching. Det er

  • benzodiazepiner
  • antipsykotiske lægemidler ( f.eks. quetiapin )
  • elektrochok / ECT

Så vil du starte på  Neurocoaching, skal du først være ude af de 3 behandlinger.

DET ER OKAY AT SØGE HJÆLP

Neurocoaching er ikke et mirakelmiddel, men et træningssystem. Og ligesom med muskelmasse, skal mentale muskler også holdes vedlige. Og de skal holdes vedlige på den rigtige måde. Det skyldes, at tidlige mønstre og traumer også ser ud til at kunne sidde epigenetisk (læs mere HER. ). De tidlige traumer og mønstre kan derfor ikke altid bare overskrives, men kan kun overtrumfes – netop ved at holde de nye mønstre vedlige.

Derfor tak til Lasse for at inspirere med sin udviklingshistorie, hvor der har været bump på vejen, men hvor han til sidst fandt recepten. Kæmpe respekt for hans ærlighed og gåpåmod!!

Han kom til os første gang i 2018 for at få hjælp til at få styr på sin angst, sine negative tanker og sit tankemylder.

Han løftede sig i lyntempo: På 3 sessioner (+ en forsession) (i alt 13 time) gik han fra 35% til 160% af sit mål om at hvile i sig selv uanset hvad (100% var det, han til at starte med troede, var max )

Han kom dog til i de flg. 3 år at træne for lidt og forkert, så han i 2021 havde brug for en korrektion (8 timer) – og her bonnede han igen hurtigt ud på de 160%. Vigtige erfaringer rigere.

Da alle vores kunder efter hver session får sessionens indhold som både referat og lydfil, er det heldigvis ret enkelt – selv efter mange år – at lave et brush up og foretage de nødvendige ændringer i træningen. Så Neurocoaching bliver den livsvarige investering for dig, som du søger.

Her Lasses egen feedback:

JEG FØLTE SKAM
Jeg havde mange negative tanker de senere år af mit liv. Disse tanker fyldte enormt meget i mit hoved næsten hver dag. Og det påvirkede min dagligdag negativt, da det så kunne være svært at være i nuet. Både alene og blandt andre mennesker, når tankemylderet bare kører derud af. Og de negative tanker skabte angst.

Jeg følte skam over, at sådan nogle tanker overhovedet kunne eksistere i mit hoved. Og hvorfor kunne jeg ikke bare være “normal” ligesom “alle” andre? Der gik længe inden jeg begyndte at søge hjælp. Det var svært for mig at acceptere, at jeg havde brug for hjælp. Jeg var jo en ung frisk gut, med et sundt, fysisk helbred.

JEG FIK EN MASSE REDSKABER
Efter et halvt år ca. overtalte min kæreste mig til at søge hjælp. Jeg fandt Neurocoaching på nettet, og det virkede interessant for mig, da det virkede som om, deres tilgang til tingene var at tage action på tingene i stedet for bare at snakke om problemerne. Og det kunne jeg godt lide. Jeg fik derfor hjælp af Flemming hos Neurocoaching i 2-3 måneder og jeg fik en masse redskaber i værktøjskassen. Jeg tænkte derfor, at nu kunne jeg sikkert klare mig selv, nu hvor jeg havde alle redskaberne. Den hjælp, jeg fik, var enormt god! Jeg følte mig meget gladere og havde væsentligt færre tanker i hovedet. Jeg var ikke fri for negative tanker, men jeg tænkte, at det nok var fint nok.

DE NÆSTE 3 ÅR KLAREDE JEG MIG SELV
De næste 3 år i mit liv, klarede jeg mig selv ved hjælp af redskaberne, men primært brugte jeg kun lydfilerne. Jeg fik det bedre og bedre, og jeg begyndte at skære ned på mængden af lydfilerne. Jeg havde det stadig fint i en periode med mindre brug af lydfiler. Men pludselig en dag for et par måneder siden, begyndte tankerne at flyve rundt i hovedet igen. Jeg kunne ikke styre dem, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre ved dem. Jeg snakkede med min kæreste om det, og hun spurgte mig om jeg havde brug for hjælp til det. Jeg blev meget ked af det, og følte en stor angst. “Har jeg nu brug for hjælp igen?”, tænkte jeg. Jeg troede, jeg var videre fra det her, og jeg fik en stor tvivl på, om jeg kunne klare alle disse tanker.

GENOPFRISKNING
Der gik en god måneds tid igen, indtil jeg en dag blev rigtig træt af det, og derfor erkendte at jeg havde brug for hjælp til det her, igen. Men jeg havde stadig svært ved at acceptere det. Men jeg tog mig sammen og søgte hjælp hos Flemming. Jeg brugte ca. 2 måneder med ham, og det hjalp utrolig meget. Han genopfriskede alle redskaberne med mig, helt fra bunden, og gjorde mig opmærksom på, at hvis jeg vil i mål med det her, er jeg nødt til selv at tage action og virkelig træne redskaberne aktivt, og ikke bare lade tankerne styre mig.

JEG HAR SELV ET VALG
Jeg blev mindet om, at jeg selv har et valg, af hvad der skal fylde i mit hoved. Og jeg kan selv vælge, hvordan min dag skal være, og hvordan mit humør skal være. Jeg er selv herre over mit eget liv. Jeg skal bare vælge at tage action og bruge mine redskaber aktivt.

NU VED JEG, AT JEG SKAL BLIVE VED MED AT TRÆNE
Jeg har derfor trænet intensivt de sidste par måneder, og det har virkelig fået mig hen mod mit mål om at hvile i mig selv uanset hvad. Jeg føler mig utrolig afslappet, glad og lykkelig. Jeg har en større tro på mig selv end nogensinde før, og jeg føler at jeg kan klare alt! Og jeg føler nu endelig, at jeg har nået mit mål. Men jeg ved, at jeg skal blive ved med at træne redskaberne aktivt så jeg bliver ved med at være i mål i fremtiden. Og redskaberne skal sidde helt inde på rygraden, så jeg kan blive ved med at gå min nye sti, og aldrig mere hoppe tilbage til den gamle sti igen.

Og hvad var forskellen så på det første forløb og genopfriskningen? Jeg lærte under processen, at jeg faktisk aldrig havde brugt redskaberne rigtigt i de 3 år – før nu! Jeg havde bare trænet inaktivt med lydfilerne i de 3 år.

DET FØLES FANTASTISK
Nu bruger jeg for første gang redskaberne rigtigt, fordi jeg træner dem aktivt i løbet af dagen, hver eneste dag. Og det føles FANTASTISK! Det er meget længe siden, at jeg har skabt SÅ MEGET GLÆDE i mit liv! Jeg har lært igennem processen at det er ENORMT vigtigt at få talt ud om sine problemer til andre mennesker, og at det er OKAY at søge hjælp hos andre mennesker med sine mentale udfordringer.

VI KAN ALLE FÅ BRUG FOR HJÆLP
Og jeg har for første gang rigtigt accepteret, at jeg havde brug for hjælp. Og jeg er helt vildt lykkeligt over at jeg SØGTE hjælp. Jeg har lært, at vi alle kan få brug for hjælp igennem svære tider i vores liv. Og det er virkeligt vigtigt at acceptere sig selv, for den man nu engang er, og søge hjælp. Så man kan leve et lykkeligt og langt liv i nuet, og gøre alle de ting der gør en glad, hver eneste dag. Jeg kan kun anbefale at benytte Neurocoaching. De giver dig nogle fantastiske redskaber, som du kan bruge hele livet igennem. Jeg er overbevist om, at de kan hjælpe enhver person med at løse alle ens mentale udfordringer, uanset hvad det måtte være. Du skal dog arbejde for det, for det er kun dig selv der kan skabe resultaterne i sidste ende. Men tro mig, du vil IKKE fortryde det! Det er det hele værd!

 

EFTER SESSIONERNE

NEUROCOACHING PRAKTISK MELLEM SESSIONERNE

En af de store forskelle på traditionelle behandlere og vores træningssystem ligger i hvordan Neurocoaching praktisk skal trænes mellem sessionerne. Det at danne nye tankemønstre og følelser er neurolisk set ikke anderledes end at lære at børste tænder eller cykle på en ny måde. Viser vi dig det kun én gang, og vi så ses om 14 dage, kan vi hver gang starte forfra. Det er også det, vi hører fra de kunder, som har gået i behandling i årevis andre steder.

Børster du til gengæld dine tænder 4 gange i dag på den nye måde , 4 gange i morgen osv., så vil det nye mønster sidde på rygraden i løbet af kort tid. Derfor er en afgørende årsag til succesen med Neurocoaching-konceptet, at du efter sessionen på både skrift og i lyd får både referat og individuelle øvelser, som du skal gentage dagligt. Det gør Neurocoaching praktisk og anvendeligt.Samtidig skal du give en feedback 2-3 gange om ugen. Det kræver ca. 30-60 minutter om dagen af dig – det meste af tiden er dog, når du alligevel ligger og falder i søvn.

For god ordens skyld skal du være opmærksom på, at vi også beregner for den tid, vi bruger på at lave referat, øvelser og lydfiler, og for den tid, som går med at håndtere de tilbagemeldinger/dagbøger, der er en del af opfølgningen.

Har du ikke tiden til den daglige træning, anbefaler vi, at du venter med forløbet. Gør du til gengæld den daglige indsats, så vil du – som du kan læse i kunde-casene – opleve en dramatisk udvikling. Også ofte en udvikling, der positivt påvirker mange sider af dit liv, som du ikke havde regnet med. Og som uundgåeligt påvirker de mennesker, der er tæt på dig. For når man ændrer en del af systemet, vil ændringen typisk brede sig som positive ringe i vandet.

 

DET VIDERE FORLØB
Sessionerne bliver kortere og kortere. Det typiske er 3-5 sessioner, hvor vi nogle gange tager fat i nye værktøjer – og andre gange bare lige justerer på de gamle.

 

EFTER FORLØBET
Både muskulaturen og nervesystemet kører efter det benhårde princip “Use it or loose it”. Så for at hjælpe dig med at fastholde det nye mønster, følger vi op på din brug af redskaberne i et helt år efter sidste session. Det skal være med til at sikre, at processen bliver en investering, du får glæde af resten af livet. For at sikre langtidseffekten beregner vi derfor efter processens ophør samlet 1 time for besvarelse af i alt 9 træningsdagbøger fordelt over det følgende år.

Du får også efter sidste session tilbuddet om at vedligeholde og forstærke dine nye, mentale muskler i en lille træningsgruppe sammen med andre Neurocoaching-kunder og en Neurocoach. Det vil være på et månedligt møde. Læs mere om træningsgrupperne her.

PRISER

TIMEPRIS FRA 985,- kr. (enhedspris uanset om det er forsession, session eller tiden, vi bruger på at lave referat, øvelser og lydfil). Ønsker du momspligtige ydelser, skal vi tillægge moms.

BEMÆRK: Timepris er for 60 minutter!

NÅR DU SAMMENLIGNER PRISER…

Hvis du sammenligner priser, så vær opmærksom på, at hos de fleste psykologer og psykoterapeuter er en ”time” kun på 45 minutter. Vores timepris er for 60 min. – det gør os i en sammenligning 25 % billigere.

Samtidig er vores teknikker dokumenterede – det er kun i sjældne tilfælde sagen ved traditionelle psykologer og psykoterapeuter.

Medmindre Neurocoachen også er supervisor, er der i alle vores sager udover Neurocoachen en uddannet supervisor med i processen. Det er indeholdt i prisen, og sikrer en ensartet kvalitet.

Hos os får du efter hver session referat og lydfiler, så det bliver en livsvarig investering.

Hos os får du konkrete redskaber, så du med daglig træning selv kan speede processen op og gøre den billigere.

Da vi er en forskningsvirksomhed kan du hos os tillige være sikker på, at vi alle er opdateret med den nyeste viden på området. Der er en verden til forskel på den klassiske psykologi, der typisk stammer fra før 1980, og den moderne, biologiske neuropsykologi anno 2021.

NEUROCOACHING – SELVE SESSIONERNE

INDEN FØRSTE SESSION
Straks efter, at vi har lavet en aftale får du materiale om, hvordan hjernen og Neurocoaching praktisk fungerer. Det er letlæst og med masser af spændende cases. Når du har læst det, vil mange af de ting, vi skal lave, give meget mere mening. Du vil også af din Neurocoach blive bedt om at liste samtlige problemer, du går rundt med – ofte hænger de alligevel sammen. Endelig vil du inden første session have en såkaldet forsession med din Neurocoach over telefonen, hvor problemerne kortlægges, så vi virkelig kan lægge fra land på første session.

praktisk

FØRSTE SESSION
Sessionerne foregår enten over Skype, Facetime eller personligt på en af vores kontorer. Vi har ikke kunnet fastslå nogen form for forskel i effekten, om det er face to face eller over Skype, Facetime eller telefon. Er der flere problemstillinger, starter vi første session med at se på, hvilke der ligger i bunden. Når vi tager dem først, er det vores erfaring, at mange af dine udfordringer forsvinder som “bonus”, fordi de egentlig bare var symptomer på dine reelle problemer. Vi er ligeglade med diagnoser – de er ofte bare med til at fastholde dig i problemerne. Det er kun målet, der er vigtigt.

Alt efter problemstillingen lærer vi dig derefter, hvordan du kan gå ind og ændre i de “hjernefiler” i de gamle dele af hjernen (som vi normalt samlet kalder for underbevidstheden). For de styrer ikke bare dine følelser og din adfærd, men også en stor del af dine tankemønstre. Og de styrer, hvordan andre mennesker ser dig. Disse mere primitive dele af hjernen forstår ikke sprog som f.eks. dansk eller engelsk – for der er simpelthen ikke nogen sprogcentre i denne del af hjernen. Men….du kan faktisk lære at kommunikere med dem med bl.a. billeder, symboler og kropslige fornemmelser. Og når du begynder at kommunikere med dem på en måde, de forstår, så begynder det at gå stærkt. Ligesom når en virksomhedskonsulent begynder at tale med hele personalet i stedet for kun at snakke med direktøren i en virksomhed.

Den traditionelle psykologis ensidige fokus på sproget, når de bearbejder problemer i underbevidstheden, er årsagen til at behandlinger kan trække ud i årevis, hvor de kunne være løst på få sessioner.

 

EFFEKTIVE SESSIONER
Du skal ikke krænge en masse ud – det er nemlig ligegyldigt. Ideen om, at du skal arbejde dig igennem smerten, er simpelthen noget vrøvl. Det eneste, der er interessant, er de relevante“hjernefiler”, dvs. typisk de billeder og fornemmelser, der styrer dine følelser, din adfærd og mange af dine tanker. Det gør Neurocoaching praktisk og enkel.

I første session klør vi bare på, så længe der er power og koncentration – typisk 3-4 timer med indlagte pauser. Det er mere effektivt i stedet for at køre med de traditionelle 45 minutters sessioner. Du kan sammenligne det med en bil: Når du er oppe i fart, koster det meget mindre benzin at holde farten oppe, end hvis du hele tiden stopper op og skal accelerere igen fra 0. Til gengæld vil du så også allerede efter første session mærke en dramatisk forandring.

Det hele foregår i en ganske let indadvendthed (lidt ligesom ved meditation), hvor vi guider dig. I den tilstand (hvor hjernen arbejder med alfa-bølger) kan du få de forskellige dele af hjernen til at arbejde sammen. Du er ved fuld bevidsthed, og det har intet med hypnose at gøre. Det er behageligt og utroligt spændende – og selv hvis der er traumatiske ting i din fortid, behandler vi det med en speciel teknik, så det føles neutralt.

 

 

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!