7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

Neurocoaching praktisk

HVORDAN FOREGÅR NEUROCOACHING PRAKTISK?

SKYPE ELLER PERSONLIGT?


De sidste 5 års målinger viser, at det ved Neurocoaching praktisk er ligegyldigt for effekten, om sessionerne foregår personligt eller over Skype, Facetime eller telefon. Ved angst og stress har Skype og Facetime endda vist sig som mere effektivt end personlig sessioner.

GRATIS PRØVESESSION

Du har måske allerede forgæves prøvet anden behandling. Og du sidder derfor tilbage med en sund skepsis. Og en ting er jo at læse om det det – en anden ting er at prøve det. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis demonstration, så du kan se, hvordan Neurocoaching praktisk fungerer. Så behøver du ikke længere være i tvivl.

NEUROCOACHING PRAKTISK

 

INDEN FØRSTE SESSION
Straks efter, at vi har lavet en aftale får du materiale om, hvordan hjernen og Neurocoaching praktisk fungerer. Det er letlæst og med masser af spændende cases. Når du har læst det, vil mange af de ting, vi skal lave, give meget mere mening. Du vil også af din Neurocoach blive bedt om at liste samtlige problemer, du går rundt med – ofte hænger de alligevel sammen. Endelig vil du inden første session have en såkaldet forsession med din Neurocoach over telefonen, hvor problemerne kortlægges, så vi virkelig kan lægge fra land på første session.

praktisk

FØRSTE SESSION
Sessionerne foregår enten over Skype, Facetime eller personligt på en af vores kontorer. Vi har ikke kunnet fastslå nogen form for forskel i effekten, om det er face to face eller over Skype, Facetime eller telefon. Er der flere problemstillinger, starter vi første session med at se på, hvilke der ligger i bunden. Når vi tager dem først, er det vores erfaring, at mange af dine udfordringer forsvinder som “bonus”, fordi de egentlig bare var symptomer på dine reelle problemer. Vi er ligeglade med diagnoser – de er ofte bare med til at fastholde dig i problemerne. Det er kun målet, der er vigtigt.

Alt efter problemstillingen lærer vi dig derefter, hvordan du kan gå ind og ændre i de “hjernefiler” i den gamle del af hjernen (som vi til daglig kalder underbevidstheden), der ikke bare styrer dine tanker, følelser og adfærd, men også bestemmer, hvordan andre mennesker ser dig. Disse mere primitive dele af hjernen arbejder ikke med sprog, men primært med billeder, symboler og fornemmelser i kroppen eller hovedet. Så når vi tager fat i dem, så går det stærkt.

Det hele foregår i en ganske let indadvendthed (lidt ligesom ved meditation), hvor vi guider dig. I den tilstand (hvor hjernen arbejder med alfa-bølger) kan du få de forskellige dele af hjernen til at arbejde sammen. Du er ved fuld bevidsthed, og det har intet med hypnose at gøre. Det er behageligt og utroligt spændende – og selv hvis der er traumatiske ting i din fortid, behandler vi det med en speciel teknik, så det føles neutralt.

EFFEKTIVE SESSIONER
Du skal ikke krænge en masse ud – det er nemlig ligegyldigt. Det eneste, der er interessant, er “hjernefilerne”, dvs. typisk de billeder og fornemmelser, der styrer dine tanker og følelser. Vi gør Neurocoaching praktisk og enkel. Traditionelle psykologers fokus på sproget, når de bearbejder problemer i underbevidstheden, er årsagen til at behandlinger kan trække ud i årevis, hvor de kunne være løst på få sessioner. I første session klør vi bare på, så længe der er power og koncentration – typisk 3-4 timer med indlagte pauser. Det er mere effektivt i stedet for at køre med de traditionelle 45 minutters sessioner. Du kan sammenligne det med en bil: Når du er oppe i fart, koster det meget mindre benzin at holde farten oppe, end hvis du hele tiden stopper op og skal accelerere igen fra 0. Til gengæld vil du så også allerede efter første session mærke en dramatisk forandring.

FÆLDERNE I PROCESSEN

 

1. MODSTAND
Vi mennesker elsker vaner – også de dårlige. Derfor er der altid modstand mod forandring i alle organisationer. Du har sikkert selv prøvet at opleve modstand mod forandring på din arbejdsplads, i en forening – eller måske i familien – når du har haft en god ide. 

 

 

 

Hjernen er med sine 86 milliarder neuroner og 180 hjernecentre også en organisation. Så også her vil der altid være modstand mod forandring fra dele af hjernen. Modstanden er heldigvis ikke noget problem i sig selv. Bare du som “direktør” i hjernen italesætter modstanden – og sætter dig igennem, når vi sammen bliver opmærksom på den.

 
Overordnet er det vigtigste her at “få fisken på disken” sammen med din Neurocoach.  Så gør DU noget ved problemerne, i stedet for at DE gør noget ved dig.
 
 
2. PROBLEMET RYGER MED IND I PROCESSEN
Vi tager altid vores problemer med ind i en udviklingsproces. Uanset om det er offerrollen, mistillid, dovenskab, usikkerhed, overspringshandlinger,  osv. osv. Derfor er det vigtigt at få dem italesat, så snart de viser sig.
 

Specielt offerrollen er farlig. Her lærer vi dig at tage styringen. Men det kræver også en række bevidste valg fra din side.

Du kan læse mere om den farlige offerrolle HER

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

3. PRIORITERING
Vi har alle en travl hverdag. Derfor er det vigtigt, at du prioriterer din daglige træning – det er jo en investering i resten af dit og din families liv. For hvis du ikke træner det nye mønster, træner du helt automatisk det gamle. Og det du træner, bliver du god til. Her skelner hjernen desværre ikke mellem godt og skidt – der er kun dig, der kan det.

 

 

4. BEVIDSTHEDSFÆLDEN
Du lærer hos os at få kontrol med en meget større del af hjernen. Men den del af hjernen, der producerer dine følelser (det limbiske system/pattedyrshjernen) forstår ikke ord, som bevidstheden gør – så her lærer vi dig at kommunikere med den på en måde, så den forstår det. Og her er det vigtigt, at du bruger de nye redskaber.

EFTER SESSIONERNE

 

NEUROCOACHING PRAKTISK MELLEM SESSIONERNE

En af de store forskelle på traditionelle behandlere og vores træningssystem ligger i hvordan Neurocoaching praktisk skal trænes mellem sessionerne. Det at danne nye tankemønstre og følelser er i princippet ikke anderledes end at lære at børste tænder eller cykle på en ny måde. Viser vi dig det kun én gang, og vi så ses om 14 dage, kan vi hver gang starte forfra. Det er også det, vi hører fra de kunder, som har gået i behandling i årevis andre steder.

Børster du til gengæld dine tænder 4 gange i dag på den nye måde , 4 gange i morgen osv., så vil det nye mønster sidde på rygraden i løbet af kort tid. Derfor er en afgørende årsag til succesen med Neurocoaching-konceptet, at du efter sessionen på både skrift og i lyd får både referat og individuelle øvelser, som du skal gentage dagligt. Det gør Neurocoaching praktisk og anvendeligt.Samtidig skal du give en feedback 2-3 gange om ugen. Det kræver ca. 30-60 minutter om dagen af dig – det meste af tiden er dog, når du alligevel ligger og falder i søvn.

For god ordens skyld skal du være opmærksom på, at vi også beregner for den tid, vi bruger på at lave referat, øvelser og lydfiler, og for den tid, som går med at håndtere de tilbagemeldinger/dagbøger, der er en del af opfølgningen.

Har du ikke tiden til den daglige træning, anbefaler vi, at du venter med forløbet. Gør du til gengæld den daglige indsats, så vil du – som du kan læse i kunde-casene – opleve en dramatisk udvikling. Også ofte en udvikling, der positivt påvirker mange sider af dit liv, som du ikke havde regnet med. Og som uundgåeligt påvirker de mennesker, der er tæt på dig. For når man ændrer en del af systemet, vil ændringen typisk brede sig som positive ringe i vandet.

 

DET VIDERE FORLØB
Sessionerne bliver kortere og kortere. Det typiske er 3-5 sessioner, hvor vi nogle gange tager fat i nye værktøjer – og andre gange bare lige justerer på de gamle.

 

EFTER FORLØBET
Både muskulaturen og nervesystemet kører efter det benhårde princip “Use it or loose it”. Så for at hjælpe dig med at fastholde det nye mønster, følger vi op på din brug af redskaberne i et helt år efter sidste session. Det skal være med til at sikre, at processen bliver en investering, du får glæde af resten af livet. For at sikre langtidseffekten beregner vi derfor efter processens ophør samlet 1 time for besvarelse af i alt 9 træningsdagbøger fordelt over det følgende år.

Du får også efter sidste session tilbuddet om at vedligeholde og forstærke dine nye, mentale muskler i en lille træningsgruppe sammen med andre Neurocoaching-kunder og en Neurocoach. Det vil være på et månedligt møde.

 

PRISER

TIMEPRIS FRA 985,- kr. (enhedspris uanset om det er forsession, coaching-tiden eller tiden, vi bruger på at lave referat, øvelser og lydfil). Ved momsregistrerede virksomheder skal tillægges moms.

BEMÆRK: Timepris er for 60 minutter!

 

NÅR DU SAMMENLIGNER PRISER…

Hvis du sammenligner priser, så vær opmærksom på, at hos de fleste psykologer og psykoterapeuter er en ”time” kun på 45 minutter. Vores timepris er for 60 min. – det gør os i en sammenligning 25 % billigere.

Samtidig er vores teknikker dokumenterede – det er kun i sjældne tilfælde sagen ved traditionelle psykologer og psykoterapeuter.

Medmindre Neurocoachen også er supervisor, er der i alle vores sager udover Neurocoachen en uddannet supervisor med i processen. Det er indeholdt i prisen, og sikrer en ensartet kvalitet.

Hos os får du efter hver session referat og lydfiler, så det bliver en livsvarig investering.

Hos os får du konkrete redskaber, så du med daglig træning selv kan speede processen op og gøre den billigere.

Da vi er en forskningsvirksomhed kan du hos os tillige være sikker på, at vi alle er opdateret med den nyeste viden på området. Der er en verden til forskel på den klassiske psykologi, der typisk stammer fra før 1980, og den moderne, biologiske neuropsykologi anno 2018.

EN PERSONLIG OPLEVELSE


Vil du gerne læse mere fra en, der selv har prøvet Neurocoaching praktisk? Så kan du læse Anders’ personlige oplevelse af sit forløb HERDu kan se en oversigt over alle de kunder, der er stået offentligt frem med deres historier HER.

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

KOMMENDE ARTIKLER

Marts: Ny forskning bekræfter: Din kost styrer kemien i din hjerne

April: Stress går ind og forandrer dine gener

Maj: Derfor er hjernerystelser langt farligere end vi troede.

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!