FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

PRESSEN OM NEUROCOACHING – SE OS PÅ TV

PRESSEN OM NEUROCOACHING –  SE OS PÅ TV

PRESSEN OM NEUROCOACHING – DR1

I DR-programmet “So f*** special” fik Dansk Center for Neurocoaching 2 gange 5 stjerner af Christine Feldthausen for deres indsats med på 5 timer at få en depressionsramt mand på højkant igen. Han var gået i depression med ulykkelig kærlighed efter en skilsmisse, så opgaven var både at booste selvværdet og flytte fokus fra ekskonen til livets muligheder og glæder.

Efter 5 timers komprimeret Neurocoaching og undervisning var hans selvværd så genetableret, at han til TV-holdets store overraskelse samme aften fandt sig en ny kæreste, som han stadig den dag i dag er sammen med.

“Programmet viser, hvor hurtigt vi alle kan forandre os med de rigtige teknikker”, fortæller Michael Kjærsgaard. “Vores begrænsninger sidder kun et sted, og det er mellem ørerne. Problemet er bare, at de sidder i en del af hjernen, der ikke forstår sprog. Det er forklaringen på, hvorfor traditionel psykologi og samtaleterapi kun virker dårligt, når det drejer sig om at tøjle vores følelser.  Når vi til gengæld arbejder med bl.a. billeder og symboler, forstår den del af hjernen budskabet – og så går det hurtigt. Det viser udsendelsen også klart. Derfor var det også vigtigt at involvere pressen i dokumentationen af effekten af Neurocoaching.

PRESSEN OM NEUROCOACHING – TV4

Michael Kjærsgaard fra Dansk Center for Neurocoaching hjælper i afsnit 198 af serien “Singleliv” realitystjernen Putte af med hendes årelange angst. Bl.a. ved at lære hende at bruge hjernens organisering af tid til at fjerne traumer.

Brug hjernen bedre

Hvordan adskiller vi os

Hvad er neurocoaching

Hvad er neurocoaching

Kan vi hjælpe dig

kan-vi-hjælpe-dig

Hvad siger Pressen

Pressen om Neurocoaching

Praktisk information

praktisk

MENU