FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Joan

 er både certificeret NLP-psykoterapeut, NLP-coach og Master Hypnoterapeut fra Hypnoseskolen. Hun har derudover en lang række kurser indenfor forskellige psykologiske områder på CV’et…

Vil du vide mere om Joan?

Joan

Joan er både certificeret NLP-psykoterapeut, NLP-coach og Master Hypnoterapeut fra Hypnoseskolen. Hun har derudover en lang række kurser indenfor forskellige psykologiske områder på CV’et.
 
Joan har næsten 10 års erfaring som både psykoterapeut, mentor, underviser og virksomhedskonsulent.  Hun er pt. ved at færdiggøre efteruddannelsen som klinisk Neurocoach.
 
Joan arbejder med base i både Roskilde og Frederikssund.

Mikkels historie :

EN 180 GRADERS VENDING

Mikkel ville gerne have hjælp i forhold til sit temperament.

Mikkel flyttede sig på 5 sessioner (+ en forsession) fra 0% til 100% af sit mål om at føle sig sikker uanset hvad. Allerede på 1. session løftede han sig fra 0% til 75%.

Han flyttede sig i processen fra 32 til 96 på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68.

Du kan læse mere om WHO 5-skalaen her: https://flipflashpages.uniflip.com/2/11265/378341/pub/html5.html#page/20

Her Mikkels egen feedback:
”Da jeg startede mit forløb, kunne jeg ikke rigtigt forestille mig min egen fremtid, i den situation jeg var i. Jeg vidste godt, hvordan jeg ville være, men jeg anede ikke, hvordan jeg skulle gebærde mig, og hvordan jeg skulle komme i mål. Det gjorde, at jeg skubbede dem væk, som jeg elsker allermest i verden. Dem som er min fremtid. Jeg beskyttede og dækkede over, mig selv med vrede og temperament, indtil jeg fysisk og psykisk havde det rigtig dårligt.

Jeg vil takke dig, Joan, og dig ,Michael, for samtaler, så værdifulde og givende – og for jeres måde at holde mig fast i på en ekstremt behagelig måde. Det er for mig livsændrende at have fået de værktøjer jeg har fået. De er – for det meste – simple at bruge, MEN er så extremt effektive.

Jeg vil også gerne takke mig selv for at have vilje, mod og 100% dedikation til, at ville

lave den 180 graders vending, som jeg har opnået.

 

De varmeste anbefalinger

 

God dag 🙉

Bh Mikkel”

 

Feedback : 

HVORDAN ALICES INDSATS ÆNDREDE HENDES BØRN

Oprindeligt var det Alices teenagedatter, der skulle være startet med Neurocoaching. Men da datteren var i tvivl om sin egen vedholdenhed, besluttede Alice (navnet er ændret) at starte i stedet.

Alice flyttede sig på 5 sessioner (+ en forsession) fra 25% til 100% af sit mål om at have et stabilt fundament uanset hvad. Allerede på 1. session løftede hun sig fra 25% til 50%. Og på den internationale WHO5-trivselsskala, der går fra 0 til 100 – og hvor det danske gennemsnit er på 68 – flyttede hun sig fra 56 til 88.

Endnu mere bemærkelsesværdig var effekten dog på Alices familie. Her Alices egen feedback:

”Jeg tog oprindelig kontakt til Neurocoaching, da vores datter på 14 år havde haft en svær periode, hvor hun ikke trivedes. Hun følte, det hele var håbløst, og at det var svært at finde overskud til selv de daglige gøremål. Min mand og jeg ønskede, at hun startede et forløb, så hun kunne få den hjælp, hun havde brug for til at blive en livsglad og positiv pige igen.

Efter flere samtaler med Michael foreslog han, at jeg skulle coaches i stedet, da det ville hjælpe vores datter lige så meget, som hvis hun selv blev coachet. Forklaringen om at det ikke kun var hende, der havde brug for hjælp, men hele familien, kunne jeg nikke genkendende til, og derfor valgte jeg at starte et forløb.

Allerede efter første session kunne jeg mærke en forskel. Flere af mine overbevisninger blev udfordret, og med de enkle redskaber jeg fik her, kunne jeg lige så stille begynde at ændre de ting, som skabte uhensigtsmæssige mønstre i vores familie.

Helt konkret oplevede jeg, at når min mand og jeg slap de bekymringer, vi havde for vores datter og i stedet stolede på, at hun godt kunne klare sig, så fandt hun også en ro og en tro på, at tingene nok skulle blive bedre.

Jeg blev i forløbet også opmærksom på, at jeg tog ansvaret fra min datter, fordi jeg var bange for, at hun skulle lide nederlag, som hun ikke ville kunne komme videre fra. Ved at give slip på dette blev der plads til, at hun selv kunne begynde at tage ansvar, og det satte gang i en positiv udvikling. Jo mere jeg gav slip på ansvaret og kontrollen, jo mere tog hun ansvar og kontrol over sig selv.

Vi begyndte bevidst at ændre fokus fra det negative til det positive, og vi oplevede, hvordan det havde en selvforstærkende effekt. Vi ændrede vores måde at spørge vores datter om hendes dag, om hendes oplevelser og hendes tanker, og jeg oplever nu, at hun lige så stille bliver mere positiv og får mere energi.

Mit forløb er lige afsluttet, og vi er stadig i gang med at udvikle os i familien – vores datter er begyndt at tage ansvar for sig selv, og vi mærker hver dag, at hun får det bedre, hun er gladere og mere nærværende.

Jeg er taknemmelig for den mulighed, vi i min familie har fået for at udvikle os, både hver for sig og sammen som familie, og jeg oplever, at der er en større forståelse og respekt mellem børn og voksne og mellem min mand og jeg.

Vi ved nu, at det ikke er nogens skyld, at vi hverken kan bebrejde os selv eller nogen andre. Vi gjorde det bedste, vi kunne ud fra de forudsætninger, vi havde på det tidspunkt. Vores held er, at vi nu har redskaber til at gøre det, der er det bedste nu ❤️

Tak til Joan og Michael for at hjælpe mig til at se mit potentiale, til at synliggøre mine styrker og for at udfordre mine overbevisninger. De bedste anbefalinger herfra.”

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!