FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Pia

er Neurocoach og har en 4 årig psykoterapeut- uddannelse indenfor NLP fra Nordisk NLP Akademi, en 3 årig terapeutisk uddannelse fra IFUAM (Institut for misbrugsuddannelse) og en 1 årig terapeutisk uddannelse fra ACT. Pia har derudover mange års erfaring indenfor det sociale område…..

Vil du vide mere om vores Klinisk Neurocoach Pia 

Læs mere om vores Klinisk Neurocoach og psykoterapeut Pia

  

Vores Klinisk Neurocoach og psykoterapeut Pia har udover uddannelsen fra Dansk Center for Neurocoaching både en 4-årig psykoterapeut-uddannelse samt en uddannelse som Master Trained Coach fra Nordisk NLP Akademi. Hun har derudover en 3-årig terapeutisk uddannelse fra IFUAM (Institut for misbrugsuddannelse) og en 1-årig terapeutisk uddannelse fra ACT. Pia har derudover mange års erfaring indenfor det sociale område, med sagsbehandling, vejledning og konsulent arbejde.

Det er den brede erfaring og uddannelse vores Klinisk Neurocoach og psykoterapeut Pia bruger i sit arbejde med behandling af bl.a. stress, angst og depression.

FOR MIG ER DET DYBT LOGISK

 

Jeg har valgt Neurocoaching, fordi vi her tager afsæt i, hvordan hjernen fysisk fungerer med en kraftfuld kombination af anvendt neuropsykologi, psykoterapi og coaching. En cocktail der både kommer omkring dine udfordringer, men samtidig coacher dig henimod målet – og det hele er baseret på solid, neurologisk og biologisk forskning.
I processen lærer jeg dig lavpraktiske redskaber til at få kontrol med de dele af hjernen, der driller. Jeg giver dig praktisk og teoretisk viden om, hvordan din hjerne fungerer.  Og i stedet for at bruge tid på symptomer går vi direkte til årsagerne under din angst, stress, depression eller hvad det nu er, du oplever. For symptomer er uendelige, mens årsagerne er få.
Det betyder at vi straks kan tage fat i det, det handler om – og det gør processen målrettet, præcis og hurtig.
Vi kommer til at arbejde som et team, hvor vi sammen arbejder henimod dit mål. Du får med praktisk og mental træning muligheden for aktivt og dagligt at træne den nye dig, så du hurtigt og sikkert kan nå dine mål.

For mig er der masser af kraft i gode citater. Så jeg vil gerne dele mine favoritcitater med dig her på siden. Overvej, hvad de giver dig =)

 

  
“If you can dream it, you can do it” 
 
“Det er ikke problemet, der er problemet. Det er hvordan vi forholder os til det, der er problemet”
 
 “Ingen kan skade mig uden min tilladelse”  

FEEDBACKS FRA KUNDER

Her nogle af de feedbacks, som Pia har fået af sine kunder:

 

FRA 50 TIL 100% PÅ 3 SESSIONER

Mikkel (navnet er ændret) henvendte sig med bl.a. træthed, sygdomsangst og angsten for at miste (jalousi). I stedet for at lade os distrahere af symptomerne, gik han og hans Neurocoach Pia sammen direkte efter årsagerne, hvoraf den vigtigste viste sig at være et forvrænget selvbillede.  På kun 3 sessioner (13,75 timer incl. 1 time afsat til 1 års opfølgning) lykkedes det derfor Mikkel med en målrettet indsats at flytte sig fra 50 til 100% af sit mål om at føle sig god nok uanset hvad. 
 

Mikkels egen feedback efter forløbet med sin Neurocoach og psykoterapeut Pia:

“Min historie… 

Jeg kontaktede Dansk Center for Neurocoaching af flere grunde. Jeg har igennem det meste af mit liv haft dårligt selvværd. Jeg har tit haft følelsen af ikke at være god nok. 
Pia og Michael har sammen hjulpet mig med at få styr på mine følelser. 
Istedet for “almindelig” behandling som fx. hos en psykolog, gav behandlingen med neurocoaching mig noget konkret. 
Istedet for at snakke problemerne igennem, så fik jeg nogle værktøjer, som kan hjælpe. 
Jeg er blevet meget bedre til at vende mine tanker fra negative til positive. Jeg kan generelt styre mine tanker  og mit temperament bedre. 
Det gør at mine følelser er mere stabile istedet for at køre op og ned hele dagen. “

DER ER STYR PÅ HUMØRET

Henrik henvendte sig med humørsvingninger og en jalousi, der var ved at ødelægge ægteskabet – og der viste sig også at ligge et forkert selvbillede under. Samtidig lærte Henrik en række kommunikationsteknikker, så han og konen (som egentlig elskede hinanden højt) ikke mere behøvede tale forbi hinanden. Så på 6 sessioner (17,25 timer incl. 1 time afsat til 1 års opfølgning) med sin Neurocoach og psykoterapeut Pia flyttede Henrik sig med sin træning fra 10 til 95% af sit mål om at føle sig god nok uanset hvad. På den internationale WHO5-trivselsskala flyttede han sig fra 20 til 80 (Skalaen går fra 0-100, hvor depressionsgrænsen er ved 35 og det danske gennemsnit i trivsel er på 68). Læs mere om WHO-skalaen.

 
 
Her Henriks egen feedback:
UDEN PIA HAVDE DET NOK SET SORT UD

“Når man skal finde løsninger på ting, så kan internettet sommetider være til stor hjælp, og dette var netop sådan et tilfælde.Helt nede i kulkælderen, ægteskabet tæt på opløsning, intet, som ville lykkes….. Jeg havde, ifølge min læge, brug for psykologhjælp, men med flere måneders ventetid måtte der ske noget andet.

I første omgang blev det terapi, som vel var okay, men alligevel ikke svaret på mine bønner.

Jeg måtte ty til Google, og fandt frem til Dansk Center For Neurocoaching. Det så anderledes ud end hvad jeg ellers havde kendskab til, mere ”fart over feltet” og handlingsorienteret, hvilket en samtale også fastslog at være tilfældet.

Jeg fik lavet en aftale med Pia, coach hos førnævnte, og havde en (lang) personlig samtale, hvor problemer blev pin-pointet, og en slagplan blev lagt.

Hele forløbet var lige dele coaching og min egen indsats på hjemmefronten, hvilket passede mig storartet. Der stilles store krav til ens egen arbejdsindsats, men resultaterne afspejler det også senere.
 
I starten havde jeg nok en følelse af at det var lidt hokus-pokus agtigt, men inden længe gav tingene mening – og hvis man ellers overholder sin del af aftalen, så kommer resultaterne hurtigt.
 
Jeg skal ikke skilles, der er styr på humøret og alle de andre ting…. og jeg kan, uden at lyve, sige at uden Pia havde det nok set sort ud.
Når dette er sagt, så stopper det ikke efter sidste session, for man skal til stadighed holde sine ting vedlige, og jeg ved personligt, hvor vigtigt det er at følge op og blive ved at holde fokus.”

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!