FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

TRÆNINGSGRUPPER

TRÆNINGSGRUPPER: GRUPPECOACHING PÅ SKYPE

 

For at sikre langtidseffekten kan du efter processens ophør vælge at deltage i månedlige gruppecoachinger på skype. I træningsgrupperne kan du løbende udveksle erfaringer sammen med en Neurocoach og 3-4 andre deltagere, der har været igennem samme individuelle coachingforløb på skype som dig.

Coachingsessionerne følger en fast dagsorden, hvor vi både udveksler erfaringer, udfordrer hinanden og holder hinanden op på vores udvikling. Sessionerne foregår typisk på Skype eller Teams.
 
Coachingsessionerne på skype tager 1 time pr. gang – og du tilmelder dig for 1/2 år (6 møder) ad gangen.
 
Herunder kan du se feedbacks fra nogle af de deltagere, der har været igennem et forløb med gruppecoaching.

TRÆNINGSGRUPPER: GRUPPECOACHING PÅ SKYPE

FEEDBACK:

 

“FEDT AT KUNNE DELE SIN UDVIKLING MED ANDRE”

“Jeg har efter endt forløb været i en opfølgende Neurocoaching-træningsgruppe med 3 andre.

Jeg synes helt klart at træningsgruppen hjalp til at fortsætte i den gode retning, og at de andre i gruppen var gode sparringspartnere i tiden efter det individuelle forløb.

Det var dejligt at få nye redskaber og indsigter den vej igennem. Og fedt at kunne dele sin udvikling med andre der kan sætte sig ind i hele Neurocoaching-forløbet og de værktøjer vi anvender.

Michael var rar at have med i forløbet, og han var god til at komme med nye inputs og en masse god teori indenfor Neurocoaching mv.

Så en træningsgruppe er helt klart anbefalelsesværdigt.

Jeg har ubeskriveligt meget gavn ud af hele mit forløb hos Dansk Center for Neurocoaching.

Af hjertet tak!”  Winnie

 

FEEDBACK:

 

“DET HAR STYRKET MIG I AT FORBLIVE I AKTIONROLLEN”

“Jeg vil gerne anbefale deltagelse i en Neurocoaching gruppe når dit individuelle forløb er afsluttet. Det er en rigtig god måde at fortsætte den gode vej på og styrke dine redskaber.

 

Vores gruppe har fungeret rigtigt godt og vi har inspireret og støttet hinanden under forløbet. Det har været godt at kunne dele sine problematikker i gruppen, fortælle hvad man vil gøre ved det og derefter blive holdt op på det ved næste møde. Det har styrket mig i at forblive i aktionrollen og nå mine mål hurtigere og bedre end hvis jeg skulle have gjort det alene.
 
Igennem forløbet har jeg også nydt godt at af få hørt andres erfaringer med redskaberne og hvad der virker for dem. Vi har også fået bygget flere redskaber på når der var behov for det og lært mere teori. Jeg synes det har været alle pengene værd og en god investering.” Erik Jensen

 

FEEDBACK:

 

Det har givet mig en stor styrke i at blive i actionrollen ved at være med i træningsgruppen efter mit afsluttede forløb.

At være i en træningsgruppe, hvor man egentlig ikke kender hinanden og alligevel skaber en troværdighed i at mødes online, er et super set-up, og en virkelig god investering til sig selv. Jeg bliver mindet om alle de fantastiske værktøjer der er i Neurocoaching.

Vi har under hele forløbet taget emner op, som vi har ønsket i gruppen og endda gået skridtet videre med de enkelte teorier bag redskaberne. Det har givet en super god effekt. Man lærer både af de emner, man selv bringer op, og ved at høre de emner de andre i gruppen bringer op.

Jeg kan kun give mine absolut bedste anbefalinger i at melde sig til en træningsgruppe efter et afsluttet forløb.

/Lene

 

FEEDBACK:

 

“EN GOD OG TRYGHEDSSKABENDE INVESTERING”
Dét at vedligeholde Neurocoachingteknikkerne i en træningsgruppe på den anden side af coachingforløbet kan jeg kun varmt anbefale! For mig fyldte det oven på den sidste, individuelle coachingsession meget, at jeg var blevet nervøs for at glemme mine redskaber. Og for langsomt, men sikkert at falde tilbage i de gamle negative mønstre.
 
Det har derfor været en virkelig god og tryghedsskabende investering at tilmelde mig træningsgruppen. Mit træningsgruppeforløb foregik over Skype én gang månedligt i fem måneder med yderst kompetente og inspirerende Michael Kjærsgaard som coach. Og vi var fire deltagere, som ikke kendte hinanden på forhånd, men havde det til fælles, at vi kort forinden havde afsluttet hver vores Neurocoachingforløb og havde lyst til at fortsætte træningen på gruppebasis.
 
Vi gennemgik fra gang til gang vores positive skridt fremad, vores udfordringer på vejen, og hvordan vi konkret ville handle for at imødegå udfordringerne. Det har betydet alverden for mig at bruge træningsgruppen til at holde fast i teknikkerne og de gode resultater af at anvende dem – og på den måde forblive i den livsvigtige actionrolle“. Betina

 

FEEDBACK:

 

“DET HAR LØFTET OS ENDNU HØJERE”

”Velkommen til din nye sti. De første skridt går hurtigt, men arbejdet med at få integreret et godt træningsmønster i hverdagen – og at holde fast på dem – kan være en udfordring i en travl hverdag.  

Her kan Neurocoaching-træningsgrupperne være en stor hjælp.  I træningsgrupperne arbejder vi sammen 3 til 5 personer, og har Skype-møder f.eks. en time en gang om måneden.  

Vi har en fast dagsorden, hvor det vigtigste fokus er, den fremadrettede udvikling og at holde hinanden op på træning af redskaber og dagbøger. 

Formålet med Skype møderne er: 

– løbende opfølgning  

– forståelse  

– opbakning 

– sparring omkring den daglige brug af redskaber 

– ny inspiration  

– nye mål  

I gruppen har vi oplevet, at når vi sammen drøfter, hvordan vi hver især håndterer vores ”indre medarbejdere”, så opstår der en masse nye vinkler. 

Det har ikke alene givet både energi og viljestyrke til den af os, der stod overfor en udfordring, men også til alle os andre, fordi vi i arbejdet bliver fanget af den samme Neurocoaching-ånd.  

 

Samtidig har vi opleve, at det har løftet os endnu højere, når vi kan dele succesfølelsen, når vi når et mål – og når det lykkes at overtrumfe de gamle tankemønstre med nye og positive. Det vil vi gerne, varmt anbefale dig at dele sammen med os.  

Så for at finde så meget styrke og udholdenhed som muligt, kan det være godt at have “Neurocoaching-venner”, der støtter og holder dig op på at fortsætte den gode vej. Vi oplever nemlig, at der i gruppen opstår venskab – et venskab, som ikke holder dig nede i offerrollen, men som støtter og bakker dig op i at holde ved din egen styrke. Fordi vi alle har de samme redskaber, er det nemt at sætte sig ind i hinandens udfordringer – ikke de personlige, men de situationer, der opstår når nye tankemønstre og handlemåder skal integreres.  

 

Så hvis du er klar til næste skridt på din nye vej, glæder vi os til at byde dig velkommen i en træningsgruppe som en ny Neurocoaching ven! Tidligere oplevelser, vaner, udfordringer, alder og erfaring har ingen betydning for – det eneste vigtige er, at du, ligesom os, har bestemt dig for at tage styring i eget liv – og den beslutning vil vi holde hinanden op på! “

Mai-Britt, Heidi og Mette

RING OG HØR MERE PÅ 7027 6100

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!