FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Flemming

er Neurocoach og har både en 4-års psykoterapeut- uddannelse indenfor Neuro Lingvistisk Psykologi fra Dansk NLP Institut og en 1-årig coachuddannelse. Han er derudover uddannet markedsøkonom og har både en diplomuddannelse ….

Læs mere om vores kliniske Neurocoach Flemming

Vores Klinisk Neurocoach Flemming

har udover sin uddannelse her ved Dansk Center for Neurocoaching også en 4-års psykoterapeut-uddannelse indenfor Neuro Lingvistisk Psykologi fra Dansk NLP Institut og en 1-årig coachuddannelse. Han er derudover uddannet markedsøkonom og har både en diplomuddannelse i ledelse og en 2-årig, terapeutisk uddannelse fra ID Academy i Silkeborg.. Flemming har desuden mange års erhvervserfaring fra det private erhvervsliv, bl.a. som salgschef og marketingchef. Det er denne brede erfaring, der giver ham en god basis for behandling af stress, angst og depression. Så hedder din næste Klinsk Neurocoach Flemming?

Psyke og krop hænger uløseligt sammen. Psyken påvirker kroppen og kroppen påvirker psyken i en forunderlig vekselvirkning. Vi kender allesammen til, hvordan tanker kan få os til at rødme eller give os svedige håndflader. Og den modsatte vej hvordan en rask gåtur i naturen på få øjeblikke kan skifte vores sindsstemning.
Videnskaben har for længst fået øjnene op for, hvor omfattende og kraftfulde disse interaktioner er, og der forskes intenst i, hvad det er der sker og hvordan.
Og det er netop den nyeste viden indenfor dette felt, vi omsætter i praksis, når vi har kunder i behandling for traumer, stress og sorg. Vi ser gang på gang, at netop når krop og psyke arbejder sammen i behandling af traumer, stress og sorg, flytter vores kunder sig ekstremt hurtigt og effektivt.

Citat:

Watch your thoughts; they become words.
Watch your words; they become actions.
Watch your actions; they become habits.
Watch your habits; they become character.
Watch your character; it becomes your destiny”

– Lao-Tze

MARIAS HISTORIE

 

Maria ville gerne have hjælp til flg. problematik/ker: Lavt selvværd og angst

Maria flyttede sig på 4 sessioner (+ en forsession) fra 0% til 95% af sit mål om at have et stort solidt Rodnet uanset hvad. Allerede på 1. session løftede hun sig fra 0% til 70%.

Forløbet holdt sig indenfor den generelle, økonomiske aftale. Incl. 1 års opfølgning og incl. referater og lydfiler, der sikrer den langsigtede forandring.

Hun flyttede sig i processen fra 36 til 76 på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen liggerpå 35 og det danske gennemsnit er på 68.

Du kan læse mere om WHO 5-skalaen her

 

 

Her Marias egen feedback:
Mit problem var pludselig angst som hæmmede mig enormt.

Jeg har igennem processen lært utrolig mange ting om mig selv. Først og fremmest at angsten bare prøvede at beskytte mig eller gøre mig glad – intet andet.

JEG KAN ÆNDRE ALLE DE NEGATIVE TANKER

Jeg har indset at det kun er mig der kan styre hvad jeg tænker, føler og handler på. Så jeg kan faktisk også ændre alle de negative tanker jeg havde, én for én. Det er en kæmpe ressource. Det gør, at jeg kan skabe og leve det liv jeg drømmer om. Jeg har ligeledes indset at de små glæder og succeser i hverdagen er enormt værdifulde, og at jeg helt selv kan skabe dem og give dem masser af dejlig energi. Det føles som frihed! Jeg har igennem processen fundet tilbage til den store solide kerne, som jeg vidste, jeg havde i mig. Og følelsen af at jeg er god nok UANSET HVAD. Det er en af de bedste ting jeg har erkendt. Jeg accepterer og anerkender mig selv hver dag – både for de store og små succeser. Det er en kæmpe styrke i mit liv nu. Det gør mig mere robust og rationel. Og ikke mindst urokkelig, fordi jeg tror så meget på mig selv. Og jeg vil være tro mod mig selv og den jeg er. Jeg er også meget bevidst om, hvad jeg har kontrol over og hvad andre har kontrol over, ligesom, hvad der er mit ansvar og hvad der er andres. Denne skelnen er enormt vigtig, for det gør, at jeg kan bruge alle mine dejlige ressourcer på det der gør mig glad. Jeg behøver faktisk aldrig nogensinde bruge energi på, hvad andre måtte tænke, for jeg kan på ingen måde styre det. Den erkendelse gjorde jeg ret tidligt i processen, og det er jeg taknemmelig for. Nu kan jeg bare bruge energi på at skabe lige netop den stemning, der gør mig glad i selskab med andre eller alene <3 Denne erkendelse har blandt andet også medført at mit ægteskab er blevet så meget nemmere og kærlighedsfyldt. Vi skændes ikke længere som før i tiden, men har en voksen til voksen samtale, hvis det er det, der er brug for. Min mand og jeg snakkede fornyeligt om, at man virkelig kunne måle på, hvor få uenigheder vi har nu sammenlignet med førhen. Og det er jo fuldstændig fantastisk. Dén energi det frigiver er så dejlig og vigtig.

PROCESSEN HAR OGSÅ PÅVIRKET MIN DATTER

Jeg kan både se og mærke, at denne proces også har påvirket min datter enormt positivt. VI er gladere, mere energiske, fjollede og fantasifulde. Når jeg inviterer hende ind i mit kraftfelt, så blomstre vi alle sammen. Og tænk, at det har jeg jo kontrol over, så det kan jeg jo bare gøre når som helst. Jeg er også glad for, at jeg har indset hvad jeg som forælder kan påvirke min datter med – blandt andet hvilke værdier og ikke mindst stemninger. Det er jeg taknemmelig for. Jeg har fundet frem til mange dejlige ressourcer inde i mig. Der blandt andet handler om, at jeg synes jeg er et inspirerende menneske. Jeg demonstrerer så flot, hvordan man kan ændre gamle mønstre og vaner, og løfte sig på enormt kort tid. Jeg har en evne til at kæmpe for det, der virkelig betyder noget for mig. Jeg er blevet langt mere assertiv nu, hvilket jeg kan mærke herhjemme og på min arbejdsplads. Jeg siger min mening og er rolig ved at gøre det. Jeg behøver bare min egen anerkendelse nu, og det er en kæmpe ressource inde i mig. Jeg er selvfølgelig altid taknemmelig for komplimenter, men de er mindst lige så værdifulde og dejlige, når de kommer fra mig selv.

Noget af det stærkeste i Neurocoaching har været den første store session, hvor jeg gav gaver tilbage. Det var så stærkt og powerfyldt at være i det univers. Jeg synes alle mine redskaber er enormt stærke i sig selv og sammen, og jeg er glad for, at jeg kan udvælge lige netop det redskab, der er mest effektivt i en given situation.

 

“JEG HAR FANDEME IKKE LAVT SELVVÆRD…!!!!” 

Cecilie (navnet er ændret) flyttede sig på 2 sessioner (+ en forsession) fra 15% til 98% af sit mål om at stole på sig selv uanset hvad. Allerede på 1. session løftede hun sig fra 15% til 70%.Alt i alt tog det 11,75 timer incl. 1 års opfølgning og incl. referater og lydfiler, der sikrer den langsigtede forandring.
Hun flyttede sig i processen fra 44 til 84  på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68.
Du kan læse mere om WHO 5-skalaen på de sidste 3 sider af flg. link:

 

 

Her Cecilies egen feedback:

“JEG HAR FANDEME IKKE LAVT SELVVÆRD…!!!!”
Dette var min umiddelbare – og ret stærke – reaktion ved min første samtale med Neurocoaching. For det stemte på ingen måde overens med mit selvbillede. Men jo, jeg kunne jo svare bekræftende på, at jeg havde relativt voldsomme stresssymptomer – og for anden gang inden for et par år. Hjertebanken, høj puls, smerter i brystet og voldsomme angstanfald var nu returneret i mit liv på trods af, at jeg året forinden troede mig helbredt. For jeg havde været i et psykologforløb ovenpå den første stresssygemelding. Og derfor troede jeg, at det aldrig ville ske igen – for nu vidste jeg jo bedre…

 

JEG VAR DESPERAT
Men jeg var desperat efter dette tilbagefald. For jeg var dybt bekymret for, hvilken type af job jeg ville kunne udføre i fremtiden. Jeg var nemlig godt klar over, at stressen kom fra mig selv og ikke fra en ond arbejdsgiver. Så hvordan skulle jeg kunne passe på mig selv, som alle sagde, at jeg skulle?

Så jeg fortsatte samtalen trods min indre modstand mod denne fortælling om lavt selvværd – og blev fascineret af den videnskabelige underbygning af Neurocoachings metode samt løftet om at nå ind til kernen af problemet. Noget som jeg aldrig tidligere havde været.

 

JEG BLEV NYSGERRIG
Så jeg traf en beslutning om at gøre præcis, hvad jeg blev bedt om i dette forløb. Og gøre det med hele mit hjerte. Ikke bare så jeg kunne se, om det virkede. Men også fordi jeg – både som leder og som samfundsborger – blev nysgerrig på effekten af denne metode . For stress er jo et kæmpe problem…ikke bare for min virksomhed men for vores samfund generelt.

 

DET GAV MENING
Og da jeg i forløbet fik linket mit selvværd til min livshistorie, gav det hele mere mening. En barndom med en svært psykisk syg mor, fraskilte forældre og en fraværende far har gjort, at jeg har klaret mig selv, siden jeg var ganske lille – en såkaldt mønsterbryder. Jeg har altid intellektuelt vidst, at denne baggrund har givet mig en masse styrker, men formentlig også har drillet lidt. Men jeg har aldrig rigtig fået håndteret dette…for alt gik jo fint…indtil de førnævnte stresstilfælde.

 

HVOR ER LIVET VIDUNDERLIGT
På meget kort tid har jeg nu fået nogen nye redskaber, som gør mig meget bedre rustet til at håndtere mit liv fremadrettet. For jeg ved, at jeg kan.

Jeg ved at jeg skal træne disse redskaber resten af mit liv, men er overbevist om, at det kommer til at ske mere og mere per automatik og ubevidst. Og denne følelse af ro og sikkerhed har udløst en masse energi og stor taknemmelighed….tænk hvor er livet vidunderligt.

 

Igen tak for et nyt liv!”

Feedback fra en glad kunde efter sessionerne med hans Neurocoach Flemming

”Tak, Flemming for et meget positivt coaching forløb gennem jer, med dig som min coach.
Jeg rettede henvendelse til jer efter en periode med voldsomme nedture. Depression, massivt stress og angstanfald. Det hele oveni hinanden kombineret med et maget lavt selvværd. Den mest voldsomme personlige krise jeg har haft i mit 55 år lange liv. Jeg har gået til psykolog tidligere og syntes at kende mine dæmoner. Men de plagede stadig og rigtig meget er gået galt det sidste års tid for mig.
Efter grundigt at have studeret jeres hjemmesiden besluttede jeg i oktober at rette henvendelse til jer.
Allerede efter den første indledende samtale opnåede jeg en forbedring. Jeg blev bestyrket i troen på, at I kunne hjælpe mig. Og alene det, var meget beroligende.
Herefter gik vi i gang med skype sessions og den egentlige coaching. Jeg fik redskaber og meditationslydfiler, der omhandlede de emner vi talte om under coachingen. Jeg tog metoderne til mig og gennemlyttede lydfilerne om morgenen, i bilen, om eftermiddagen og om aftenen. Og det hjalp. På meget kort tid opnåede jeg at bevæge mig fra 0 på tilfredshedsskalaen og helt op på 90. Og det er fortsat og jeg bruger metoderne når jeg støder på modstand i mit liv. Jeg har været helt oppe på 100 % nu. Og det endda selv om mange af de ydre faktorer fortsat er uafklarede og svære. Men jeg har lært at se mig selv og mine problemer gennem helt andre briller.
Jeg vil gerne takke for et meget vellykket coachingforløb. Og vi har jo ny session til januar. Bare en kort opfølgning. Det glæder jeg mig til.
Mange tak for jeres professionelle håndtering af mig.

Louise (navnet er ændret) sendte flg. mail efter endt forløb med sin Neurocoach Flemming

“Mange tak, for et skønt forløb og en super indsats fra din side.
Jeg er nu helt afklaret med mine traumer og min fortid, og jeg har fået så mange positive ting ind i mit liv, og har taget de beslutninger som jeg havde brug for, for at komme positivt videre med mit liv.

Jeg vil varmt anbefale dig til andre, og takke dig for et fantastisk forløb.

Mange tak, for et skønt forløb og en super indsats fra din side.

Jeg vender tilbage hvis jeg på et tidspunkt får brug for lydfiler omkring en anden problematik. Jeg kan se hvor powerfulde de er. Jeg nyder lyden af din stemme.

Ps. Jeg elsker mig selv ubetinget 100%, tak Flemming!!!!”

Louise løftede sig på de 2 sessioner med sin Neurocoach Flemming fra 0% til 100% af sit mål. På den internationale WHO5-trivselsskala løftede hun sig sig i processen fra 48 til 100. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit. Læs mere om WHO-skalaen her.

Anders (navnet er ændret) fik vores Neurocoach Flemming følgende mail fra:

“Mine første kærestesorger kom i en alder af 27 år. Jeg fik min første “rigtige” kæreste i en alder af 26 år, havde
det rigtig godt i et års tid, men det sidste halve år begyndte det at gå ned af bakke, da min kæreste først kyssede med en fra hendes studie og efterfølgende blev ved med at have kontakt til ham med den undskyldning at de var klassekammerater. Det endte selvfølgelig med at jeg gjorde det forbi og havde det godt med mit valg. Men en måneds tid efter bruddet gik der noget i stykker inden i. Jeg kunne slet ikke forstå hvad det skete inden i mig hoved, da alt gik godt, lige færdiguddannet, fået det perfekte job, gode venner, en god familie osv. Men noget var galt, kunne ikke hænge sammen og var så angst for at miste alt det der gik så godt, da jeg ikke kunne styre det der skete inde i mit hoved .

Jeg Googlede kærestesorger og fik fat i Neurocoaching, hvorefter jeg ringede og havde en lang god konstruktiv snak, hvor de også lavede en lille test. Allerede fra den samtale kunne jeg mærke at bunden var ramt, og jeg kunne få de værktøjer jeg havde brug for at komme op igen. Jeg kontaktede min chef forklarede situationen, hun var forstående og gav mig frie tøjler til forløbet. Jeg havde første samtale med min Neurocoach Flemming og fik en række opgaver i at beskrive mine udfordringer igennem livet som forberedelse til den “store” session. Alle mine samtaler udover den store samtale foregik over Skype, så jeg kunne gøre det fra arbejde, og stadig passe mit job. Jeg valgte dog , at den store samtale skulle være et fysisk fremmøde. Den foregik hos Flemming i en landligt idyl, og det var der jeg for alvor kunne mærke at det var det rette sted jeg havde fundet.

Sessionen fløj afsted og jeg var nærmest i trance, hvor jeg rejste rundt i min egen tidslinje og “behandlede” de problemstillinger det lå til grund for min voldsomme reaktion. En vigtig afklaring jeg fik var forskellen på min selvtillid og mit selvværd, det var netop min høje selvtillid der gjorde mig blind for at min kæreste havde smadret mit selvværd. Men øvelserne til den store session gav mig en række værktøjer til at bearbejde mit selvværd. Den første øvelsen i arbejdet med min tidslinje var også den øvelse der efterfølgende har været mest værdifuld. Forløbet giver netop en række forskellige værktøjer, ikke alle virkede for mig, men de par stykker der gjorde har bygget mit selvværd op, så selvtillid og selvværd går hånd i hånd. Det har ikke kun betydet en bearbejdning af kærestesorgernemen også givet mig værktøjer til de andre udfordringer jeg møder fordi de ting der ligger til grund for mine udfordringer, er “gravet op” med roden i samarbejde med min Neurocoach Flemming. Jeg kan kun anbefale andre i lignende situation at gøre det samme.

Mvh Anders

JEG BLEV MØDT SOM AKTØR FREMFOR OFFER

Maibritt (navnet er ændret) henvendte sig pga. angst, stress og depression. På 3 sessioner ( 12,75 timer) løftede hun sig fra 25 til 100% af sit mål. På den internationale WHO5-trivselsskala løftede hun sig sig i processen fra 32 til 72. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit.

 

Her Maibritts egen feedback 2 måneder efter sidste session: 

Hen over sommeren besluttede jeg mig for at give mig selv et neuro-coaching forløb. Der var nogle ting i mit liv, jeg trængte til at få ryddet op i, nogle ting jeg bøvlede med. Ting i min måde at tænke på og mestre udfordringer på, som gjorde mig utilfreds med mig selv. Mine tanker var domineret af ikke at være god nok, og det optog min opmærksomhed. Gjorde mig bange for at fejle.

Jeg havde gennem en årrække været velbehandlet med antidepressiv medicin, og var trappet ud af denne. En af mine udfordringer nu var frygt for at havne i depression igen. I forløbet har jeg især arbejdet med mit selvværd og jeg har blandt andet fået fokus på, om jeg prioriterer efter egne eller andres forventninger. Det er nu to måneder siden jeg afsluttede forløbet.

 

Noget af det første der slog mig var, at Flemming i sit møde med mig havde en ubesværet tiltro til, at jeg kunne klare dette her til ug, og at resultatet nok skulle komme. Det var meget virkningsfuldt, at blive mødt som aktør og ikke offer – altså der var ikke så meget opmærksomhed på, hvordan jeg havde det og hvorfor, men på hvad jeg kunne gøre ved det. En befrielse. Det drejede sig heldigvis heller ikke blot om at ændre negative tanker til positive. Jeg blev derimod guidet til at anerkende signalerne fra min underbevidsthed, og danne mere konstruktive og positive overbevisninger om mig selv og min omverden. De få coaching-sessioner jeg havde, blev brugt til at udvikle mine helt personlige redskaber, som jeg stadig har og altid vil kunne tage frem og bruge, når der opstår en udfordring. Derudover fik jeg lydfiler, indtalt personligt til mig, som jeg stadig bruger jævnligt.

Min oplevelse er, at det der gør den store forskel, er den energi man selv lægger i træningen. Flemming opbyggede i samarbejde med mig, både et stillads omkring arbejdet og et konkret indhold for træningen. Jeg fik en række forskellige øvelser og redskaber, som jeg skulle arbejde med hver dag. Arbejdet med at få det hele til at virke var mit eget. For mig tog det mange timers arbejde – timer jeg dog oplevede som en fornøjelse. Jeg kunne glæde mig til at komme hjem fra arbejde, og koncentrere mig om træningen eller lytte til lydfilerne.

Her to måneder efter afslutning, har det generelt gjort mig mere glad og givet mig et bedre selvværd. Derudover sover jeg mærkbart bedre hver nat – og hvis jeg vågner i løbet af natten, kan jeg hurtigt falde i søvn igen, ved at bruge nogle af mine redskaber.

 

Jeg bruger stadig redskaberne næsten hver dag og jeg har eksperimenteret med at lave mine egne lydfiler. Det har været rigtig sjovt og lærerrigt. Alt i alt – et indsigtsgivende og udviklende forløb for mig, så jeg nu tror langt mere på mit eget værd, slapper mere af i andres selskab, og bedre kan koncentrere mig om de ting jeg er involveret i. Jeg har fået en vidunderlig ro indeni. Der er selvfølgelig stadig dage, hvor episoder rammer og tager energien. Forskellen er, at nu kan jeg gøre noget aktivt ved det. Jeg ved jeg har nogle effektive redskaber, som jeg til enhver tid kan tage frem. Både til at agere aktivt og til at slå bremsen i.

“DEN GAMLE STI ER SMERTE, DEN NYE STI ER GLEDE”

Inge (navnet er ændret) fra Norge fik bearbejdet sit selvværd, sin angst og sit temperament i 4 sessioner (i alt 17 timer). Hun flyttede sig her fra 30 til 75% af sit mål om hvile i sig selv uanset hvad.  På den internationale WHO5-trivselsskala løftede hun sig sig i processen fra 36 til 76. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit. Du kan se mere om WHO5-trivselsskalaen HER.   
Her Inges egen feedback:
“Jeg ønsker å gi Flemming og Dansk Senter for Neurocoaching de beste anbefalinger fordi:
Metoden anvender siste forskningsnytt om, hvordan hjernen fungerer. Dette ga meg stor tillit, fordi kunnskap og å kunne forstå gir meg tillit. Jeg fikk tilsendt mye godt og relevant materiale, som var verdifult å lese både før, under og etter prosessen. Jeg tar det stadig frem og leser og blir fortsatt motivert og imponert og ikke minst overbevist om, at dette virker.
 
JEG HADDE DET IKKE GODT MED MIG SELV
Flemming viste en imponerende forståelse og kunnskap om min situasjon, som kort sagt var, at “Jeg var min egen største begrensning» i livet. Jeg hadde det ikke godt med meg selv, var deprimert etter langvarig stress og et skadet selvbilde. 
 
FLEMMING HJALP MEG MED Å IDENTIFISERE ÅRSAKEN
Etter hvert som vi jobbet med de metodene som er standard i behandlingsopplegget, hjalp Flemming meg med å identifisere nye erkjennelser om årsaken til, at jeg ikke hadde det godt med meg selv. Og det føltes som en lettelse, at han hver gang kunne relatere dette til mine problemer, forklare sammenhenger, og at han kunne tilby et metode/verktøy for å løse problemstillingen. Jeg er imponert over hans evne til å se hvor «skoen trykker».
 
MAN MÅ SELV YTE EN GOD INNSATS
Det skal understrekes, at man må selv yte en god innsats. Gjør man, det så vil man kjenne ganske raskt ,at verktøyene virker, og det er en utrolig god følelse.
Den nye sti fremstår som litt uvirkelig i starten, men jeg har erfart, at det er mulig.
«Den gamle sti er smerte, den nye sti er glede».
Tusen takk Flemming!”

Henriks historie

 

Henrik ville gerne have hjælp til flg. problematik/ker: Stress som resultatet af at være den ekstreme hjælper.

Henrik flyttede sig på 5 sessioner (+ en forsession) fra 60% til 99% af sit mål om at skabe RO. Allerede på 1. session løftede han sig fra 60% til 98%.

Forløbet holdt sig indenfor den generelle, økonomiske aftale. Incl. 1 års opfølgning og incl. referater og lydfiler, der sikrer den langsigtede forandring.

Han flyttede sig i processen fra 48 til xx (Sendes til Henrik den 20.5) på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68.

Du kan læse mere om WHO 5-skalaen her

 

Her Henriks egen feedback:

Her er i kort form min udviklingshistorie 2021 (start april – start maj). Jeg var gået ned med stress og sygemeldt fra i januar 2021 pga. mit forkerte slogan ”En mand dør med støvlerne på”.

· Allerede den første ”rigtige” session (altså ikke forsessionen, hvor vi udelukkende snakkede) gav et fantastisk udbytte – hvor jeg FAKTISK opnåede 100% ro.

· Den guidede tur gav mig en dybere ro end den, jeg fik ved at meditere siddende i stol en 15 min. hver morgen. Den guidede tur forstærkede og gjorde den ro, som meditationen også rammer, endnu dybere

· Man kunne sige at meditationen rammer målskiven med dyb ro som mål – og var måske derfor en medvirkende baggrund til at Neurocoaching-sessionen virkede så godt – målet var klart – Neurocoaching-sessionen var ligesom at gå fra at kaste med dartpile til at kaste med spyd. Meget mere power bag. Og den dybe power viser sig igen når jeg nu mediterer – jeg kommer længere ned i roen.

· Jeg troede faktisk at målet var nået – at ”100% ro” var i hus. Men det har hele tiden været 3 skridt frem – 1 eller 2 tilbage.

· Jeg er gået fra at være ekstrem hjælper (efter devisen ”En mand dør med støvlerne på”) til at være en hjælpsom coach – der hjælper andre med at DE kan lave deres opgaver – men som ikke laver opgaverne for dem.”

· Jeg har hele vejen gennem processen – selv når jeg var voldsomt udfordret – været vedholdende. Vejen ud var at fokusere og blive ved med at ”om-programmere” mine negative vaner.

· LYDFILERNE  brugte (og bruger) jeg en af hver aften – og om natten hvis jeg vågner.

· Jeg har brugt ansvars cirklerne til at finde ud af hvad der er mit ansvar og hvad der er andres. Virkeligt godt.

· I øjeblikket har jeg samlet alle mine indre medarbejdere  (en Neurocoaching for de forskellige dele af hjernen. Mine indre medarbejdere kan jeg spørge om hjælp. Men i virkeligheden behøver jeg ikke spørge – det sker blot.

· TRICKET ER NU at jeg ved at simpelt, let og hurtigt trække cirklen med prikken ind i Sola plexus eller til mit sikre sted over hovedet – BLIVER MIG SELV igen – med dyb ro og alle ressourcer tilgængelige.

· En erkendelse, jeg fik, er, at man ikke skaber ny ro – ”man genfinder den ro man allerede har i sig til at starte med.

 

Feedback fra en glad kunde

 

2 sessioner – 10 timer

Start 0%

Slut 100%

 

Hej Flemming

Det tog lidt tid, men her den ???? og endnu en gang TAK – jeg er meget taknemmelig for Neurocoachingen og for din måde at hjælpe.

Tilbage i sommeren 2004 fik jeg pludselig kraftige angstanfald, der til sidst blev til en svær depression. Jeg blev ordineret lykkepiller og i løbet af 8-9 uger, var jeg nogenlunde normalt fungerende igen. Jeg følte dog i de næste 14 år, at jeg ikke rigtigt var mig selv. I maj i år (2018) trappede jeg ud af lykkepillerne og præcis en måned senere kom det første angstanfald. Angstanfaldene eskalerede og begyndte at være en konstant knugende angst, så jeg ikke kunne fungere i min hverdag. Jeg var desperat, fordi jeg jo kunne huske, hvor lang tid, der gik med at komme ud af angsten sidst – og ikke mindst huskede jeg de frygtelige bivirkninger, der var ved lykkepillerne.

Efter en søgning på nettet faldt jeg over Neurocoaching.dk. Jeg læste alt på hjemmesiden og syntes, det gav så god mening – det virkede så logisk, at det var dette, der skulle til for mig. Det virkede også for godt til at være sandt.

Men d. 26/6-18 ringede jeg og fik en snak med Jesper fra Neurocoaching. Han forklarede mig mere om metoden og vi blev enige om, at jeg ville prøve at starte op. 2 timer senere ringede Flemming og vi aftalte tidspunkt for opstart.

Jeg har haft 3 sessioner med Flemming:

  1. 5/7-18: ”Detektivsessionen”.
  2. 9/7-18: Hovedsessionen
  3. 19/7-18 Sidste session.

 

OG jeg bøjer mig i støvet – det virker!!! Allerede efter detektivsessionen havde jeg af Flemming fået redskaber til at kontrollere angsten, så min hverdag kunne fungere igen. Efter Hovedsessionen kom mine lydfiler ret hurtigt, så jeg kunne komme i gang for alvor. Det var fantastisk at opleve, hvordan jeg ved hjælp af min egen hjerne og mine egne ”medarbejdere” kunne kontrollere, hvordan jeg tænker. Jeg gjorde også brug af rådet fra Neurocoaching, om at lege med det selv. Lave nye tankemønstre og visualisere – både situationer fra fortiden og situationer, jeg stod overfor, der kunne være udfordrende. Jeg tog en gammel hobby fra ungdommen op – at tegne. Jeg tegnede mine symboler og mine medarbejdere, så de fik liv.

Jeg fandt hurtigt ud af, at det, der virker bedst er, når man virkelig tager alle sanser med i visualiseringerne. Dvs. griner rigtigt, smiler, krammer sig selv, dufter, lytter. Især hele kropssproget er vigtigt, for at man virkelig får forklaret ”urhjernen”, hvad det handler om.

Så lev dig ind i det – det kan godt til at starte med virke lidt grænseoverskridende, men sæt/læg dig for dig selv og giv den så fuld gas på alle sanser.

Allerede d. 19/7, da jeg havde min sidste session hos Flemming, var jeg helt fri for angst og oplevede kun lidt uro/ængstelse om morgenen. Men det var ret hurtigt vendt ved brug af redskaberne fra Flemming.

Status nu (26/7) er, at jeg er glad og tryg igen- jeg havde angst og det fik jeg fjernet med hjælp fra Flemming. Jeg er taknemmelig ogjeg er stolt af mig selv, fordi jeg tog kontrol med mine tanker og mit liv i stedet for at falde i fælden med lykkepiller, der jo bare holdt mig fast i offerrollen. Og læg mærke til, hvor hurtigt det gik ????

Feedback fra Joachim, som han efter forløbet sendte til sin Neurocoach Flemming

Joachim (navnet er ændret) henvendte sig, fordi han led af jalousi i et omfang, der truede med at ødelægge hans parforhold. Han og hans Neurocoach Flemming havde 2 sessioner på i alt 10,75 timer.

“Selve oplevelsen af, selv at kunne påvirke hver eneste tanke og følelse, og samtidig hver gang cementere den nye sti og hvor godt den føles, er helt vild.
Det har givet mig rigtig meget i mit følelsesliv og min relation til andre mennesker!.

Jeg vil også informere om, at jeg føler mig rykket frem i min samlede process, så jeg nu føler jeg næsten helt i mål. Vil sige jeg ligger på 90 %, hvor de sidste 10 % er ting, jeg skal arbejde med, med Cecilie (navnet er ændret) i et parforløb. Alle mine redskaber bliver brugt dagligt, og hver dag roser jeg mig selv for, at følge den sti, jeg har grundlagt med hjælp fra jer!.

Jeg er rigtig glad for forløbet og rigtig taknemmelig for hjælpen og redskaberne, som har givet mig virkelig meget. Føler mig som et meget forbedret Jeg!”

Joachim løftede sig på vores 2 sessioner fra 25% til 80% af sit mål. På den internationale WHO5-trivselsskala løftede han sig sig i processen fra 60 til 84. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit. Læs mere om WHO-skalaen.

FRA FRYGT TIL SELVTILLID PÅ 4 SESSIONER

Lucas på 14 år (navnet er ændret) henvendte sig til vores Neurocoach Flemming, fordi han følte, at han ikke længere kunne yde det samme i skolen og på håndboldbanen.
Hans forældre var året før blevet skilt, og samtidig var der, pga. den megen tale i medierne om terror, også opstået en frygt for terror i ham, der ofte ødelagde nattesøvnen.

Lucas løftede sig i processen med sin Neurocoach Flemming med en god arbejdsindsats fra 50% til 100% af sit mål om selvværd og tryghed . De brugte 4 sessioner og i alt 12 timer.

Han sendte et par måneder efter forløbet nedenstående feedback:
“Jeg har været rigtig glad for mit forløb, da det har hjulpet mig til at præstere på håndboldbanen og i skolen igen.
Jeg har generelt fået meget mere selvtillid og tro på mig selv, og er nu 101% i mål ;)”

På den internationale WHO5-trivselsskala løftede han sig sig i processen fra 72 til 100. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit. Læs mere om WHO-skalaen her.

Trines feedback

”DET FØLES SOM FRIHED”

Trine (navnet er ændret) fik af Flemming hjælp i forhold til angst og et forvrænget selvbillede.

Trine flyttede sig på 4 sessioner (+ en forsession) fra 0% til 95% af sit mål om at have et stort solidt rodnet uanset hvad. Allerede på 1. session løftede hun sig fra 0% til 70%. Forløbet tog 16,25 timer

Hun flyttede sig i processen fra 36 til 76 på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68.

Du kan læse mere om WHO 5-skalaen HER

 

Her Trines egen feedback:

 

JEG LÆRTE, AT ANGSTEN VILLE MIG DET GODT
Mit problem var pludselig angst som hæmmede mig enormt.

Jeg har igennem processen lært utrolig mange ting om mig selv. Først og fremmest at angsten bare prøvede at beskytte mig eller gøre mig glad – intet andet.

 

JEG HAR FUNDET TILBAGE TIL MIN STORE, SOLIDE KERNE
Jeg har indset at det kun er mig der kan styre hvad jeg tænker, føler og handler på. Så jeg kan faktisk også ændre alle de negative tanker jeg havde, én for én. Det er en kæmpe ressource. Det gør, at jeg kan skabe og leve det liv jeg drømmer om.

Jeg har ligeledes indset at de små glæder og succeser i hverdagen er enormt værdifulde, og at jeg helt selv kan skabe dem og give dem masser af dejlig energi. Det føles som frihed!

Jeg har igennem processen fundet tilbage til den store solide kerne, som jeg vidste, jeg havde i mig. Og følelsen af at jeg er god nok UANSET HVAD. Det er en af de bedste ting jeg har erkendt.

 

JEG ER NU ROBUST OG RATIONEL
Jeg accepterer og anerkender mig selv hver dag – både for de store og små succeser. Det er en kæmpe styrke i mit liv nu. Det gør mig mere robust og rationel. Og ikke mindst urokkelig, fordi jeg tror så meget på mig selv. Og jeg vil være tro mod mig selv og den jeg er.

Jeg er også meget bevidst om, hvad jeg har kontrol over og hvad andre har kontrol over, ligesom, hvad der er mit ansvar og hvad der er andres. Denne skelnen er enormt vigtig, for det gør, at jeg kan bruge alle mine dejlige ressourcer på det, der gør mig glad. Jeg behøver faktisk aldrig nogensinde bruge energi på, hvad andre måtte tænke, for jeg kan på ingen måde styre det. Den

erkendelse gjorde jeg ret tidligt i processen, og det er jeg taknemmelig for. Nu kan jeg bare bruge energi på at skabe lige netop den stemning, der gør mig glad i selskab med andre eller alene =)

 

MIT ÆGTESKAB ER BLEVET MEGET NEMMERE
Denne erkendelse har blandt andet også medført, at mit ægteskab er blevet så meget nemmere og kærlighedsfyldt. Vi skændes ikke længere som før i tiden, men har en voksen til voksen samtale, hvis det er det, der er brug for. Min mand og jeg snakkede fornyeligt om, at man virkelig kunne måle på, hvor få uenigheder vi har nu sammenlignet med førhen. Og det er jo fuldstændig fantastisk. Dén energi det frigiver er så dejlig og vigtig.

 

PROCESSEN HAR OGSÅ PÅVIRKET MIN DATTER
Jeg kan både se og mærke, at denne proces også har påvirket min datter enormt positivt. VI er gladere, mere energiske, fjollede og fantasifulde. Når jeg inviterer hende ind i mit kraftfelt, så blomstrer vi alle sammen. Og tænk, at det har jeg jo kontrol over, så det kan jeg jo bare gøre når som helst. Jeg er også glad for, at jeg har indset, hvad jeg som forælder kan påvirke min datter med – blandt andet hvilke værdier og ikke mindst stemninger. Det er jeg taknemmelig for. Jeg har fundet frem til mange dejlige ressourcer inde i mig. De handler blandt andet om, at jeg synes, at jeg er et inspirerende menneske. Jeg demonstrerer så flot, hvordan man kan ændre gamle mønstre og vaner, og løfte sig på enormt kort tid. Jeg har en evne til at kæmpe for det, der virkelig betyder noget for mig.

 

JEG BEHØVER NU BARE MIN EGEN ANERKENDELSE
Jeg er blevet langt mere assertiv nu, hvilket jeg kan mærke herhjemme og på min arbejdsplads. Jeg siger min mening og er rolig ved at gøre det. Jeg behøver bare min egen anerkendelse nu, og det er en kæmpe ressource inde i mig. Jeg er selvfølgelig altid taknemmelig for komplimenter, men de er mindst lige så værdifulde og dejlige, når de kommer fra mig selv.

Noget af det stærkeste i Neurocoaching har været den første store session, hvor jeg gav gaver tilbage (en teknik til at afmontere gamle mønstre). Det var så stærkt og powerfyldt at være i det univers. Jeg synes alle mine redskaber er enormt stærke i sig selv og sammen, og jeg er glad for, at jeg kan udvælge lige netop det redskab, der er mest effektivt i en given situation.

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!