FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

NEUROCOACHING

NEUROCOACHING HJEMME FRA LÆNESTOLEN

Vi har i 10 år specialiseret os i terapi og coaching over Skype. Læs mere her.

VIL DU HAVE DIT LIV MED GLÆDE OG FRIHED TILBAGE?

SÅ RING 7027 6100 OG BESTIL EN GRATIS PRØVESESSION

DERFOR

KAN NEUROCOACHING HJÆLPE DIG

 

1. Lider du af angst, OCD, stress, depression, sorg, vrede, kærestesorger eller spiseforstyrrelse? Og er du træt af symptombehandling?

2. Så identificerer vi sammen de biologiske årsager under dine problemer – og retter dem. Hovedårsagen er typisk, at dit stresssystem er blevet overfølsomt. Ligesom en alarm, der er justeret for følsomt og derfor giver fejlalarmer.

3. Er du utålmodig efter resultater? Vi giver dig lavpraktiske redskaber, du med det samme kan gå ud og bruge – til glæde for både dig og alle dem, der også er påvirket af dine problemer.

4. Har du for meget at miste ved bare at fortsætte som nu? Så ændr det allerede i dag. For alle følelser skabes af dele af din egen hjerne. Og kan du skabe dine følelser, kan du med de rette teknikker naturligvis også slukke for dem igen. Og samtidig tænde for dine ressourcer. Så du kan sprænge rammerne og forlange din frihed og din glæde tilbage!

5. Foretrækker du at handle ud fra solid viden og gennemtestede metoder? Vi kører programmet på 3 planer, så det hele både giver logisk mening for dig, men også forstås af de ældste dele af din hjerne, der skaber dine følelser. De forstår nemlig ikke sprog, men forstår til gengæld billeder og fysiske fornemmelser Og når du først begynder at involvere dem, så går det rigtigt hurtigt!

Interesseret? Så ring 70 27 6100 eller læs videre her...

 

Neurocoaching er et neuropsykologisk træningsprogram baseret på hjernens biologiske måde at fungere på.  Programmet har vist sig at kunne fjerne eller stærkt reducere de fleste psykiske lidelser og social arv ved at få de forskellige dele af hjernen  til at arbejde bedre sammen samt rydde op i de traumer og negative mønstre, der har gjort hjernens stress- og alarmsystem overfølsomt. Neurocoaching er blevet demonstreret på både DR1 og TV4 og bygger på international forskning fra bl.a. 3 nobelpristagere.

Kvalitetssikringsinstituttet Tapfreelance har dokumenteret, at den gennemsnitlige kunde med Neurocoaching flytter sig fra depressionsniveau til over det danske gennemsnit i trivsel på 3,9 sessioner? Se rapporten her.

SÅDAN

HJÆLPER NEUROCOACHING DIG

 

1. Før du starter, tilbyder vi dig en prøvesession, så du kan mærke forskellen, inden du siger ja.

2. Derefter er du og din Neurocoach detektiver på, hvad der er roden under dine problemer. I stedet for at være passiv patient er du nu aktivt medlem af et team, hvor målet er dit mål.

 

3. Så træner din Neurocoach dig i simple og konkrete teknikker til at “overskrive” de gamle traumer og mønstre, som kom til at gøre dit stress- og alarmsystem oversensitivt. Og du lærer at håndtere nye udfordringer på en mere hensigtsmæssig måde, så du selv styrer kemien i dit nervesystem.

4. Se herefter din Neurocoach som din personlige træner, som du løbende evaluerer sammen med. For alt hvad du træner, bliver du god til – uanset om du træner stress og angst, eller om du træner tryghed og glæde. Sådan fungerer hjernen.

 

5. De fleste forløb ligger på 3-5 sessioner fordelt over 1 måned. Efter sidste session følger vi op i 1 år. Og hvis du har lyst, kan du træne videre med andre, der har være igennem samme program. Det sikrer, at Neurocoaching bliver en livsvarig investering. Både for dig og for dem omkring dig.

Læs om priser og det typiske forløb her…

RING OG HØR MERE PÅ 7027 6100

MEST LÆSTE SIDER

Neurocoaching er ikke en magisk pille, men et træningsprogram der udnytter hjernens biologiske evne til at forandre sig. Så hos os er du hverken offer eller patient men kunde, hvor du aktivt arbejder sammen med din Neurocoach. På den måde lærer du selv teknikkerne, så du fremover kan tage din skæbne i dine egne hænder. Ovenstående links kan være med til at give dig et logisk overblik..

Se den nye video om de 4 biologiske principper, der giver dig succes.

( klik her )

GRATIS

PRØVESESSION
 

Du har måske allerede forgæves prøvet anden behandling – og sidder derfor tilbage med en sund skepsis. Og en ting er jo at læse om det det – en anden ting er at prøve det og mærke forskellen. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis demonstration af Neurocoaching. Så behøver du ikke længere være i tvivl om, hvad du skal.

 

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!