FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

FRA-BEKYMRING-TIL-L

Stress, angst, depression:

FRA BEKYMRING TIL LIVSKRAFT

 

Her Sørens beretning om, hvordan han lærte at guide sig selv, tage hensyn til sig selv og stå ved sig slg selv.

 

“Hvem er jeg? Hvordan finder jeg ud af, hvad der er mig? Hvordan finder og bevarer jeg det, der er mig? Hvorfor blev jeg nedbrudt, når jeg jo gjorde det, som andre ville have? Hvorfor fik jeg ikke succes med noget i mit liv, når løsningen var klar, og jeg arbejdede som en hest?”
Det er nogle af spørgsmålene, der har optaget mig det meste af mit liv. Jeg har altid været fantastisk god til at gøre, hvad andre mente var rigtigt. Jeg følte at jeg levede et dobbeltliv, hvor jeg af til godt vidste hvad der var rigtigt, men ikke turde tro på det. Udadtil levede jeg i kraft af andres luner på godt og ondt – mærkede deres smerter og glæder. Forsøgte at leve det liv som andre mente var rigtigt. Jeg bekymrede mig om alt og havde svært ved at tro på, at der var nok til mig.

 

FYSISK OG PSYKISK SAMMENFALD
Da jeg var 11 år følte jeg, at andre havde store forventninger til mig, som jeg ikke kunne leve op til. Min ryg var så smertefuld, at jeg fysisk led af store spændinger, som gav mig konstant hovedpine. Jeg blev gradvist mere nedbrudt psykisk. Da jeg var 21 år konsulterede jeg en klog mand, som rettede min skæve krop op. Der var 7 cm forskel på min benlængde, og den ene hofte var sunket. I dag har jeg 1½ cm forskel. Her gik det op for mig, at der var en sammenhæng mellem mine tanker og min fysiske krops sundhedstilstand.    

 

SPLITTELSE OG PSYKISK NEDTUR
Det endte med, at følelsen af splittelse herskede i mit sind og gjorde mig angst, usikker og bekymret. Den gav mig følelsen af stort mindreværd. Jeg lærte at se en sag fra alle sider og syntes at jeg kunne forstå både dem, der var for og imod. Men hvad var det i grunden jeg selv mente??

 

ALTERNATIV BEHANDLING
Min morfar døde pga. mangel på bevidsthed om sundhed. I kølvandet af det eksperimenterede jeg med mit liv i junglen af forskellige behandlere og behandlingsmetoder; kinesiologi, zoneterapi, clairvoyance, massage, healing, div. terapier, akupunktur, homøopatiske lægemidler, røgelse, sten og krystallers virkning. I 5 år havde jeg min egen alternative klinik med massage, healing og terapi i håbet om at finde løsningen på min egen manglende energi.
Der var mange dygtige og kompetente behandlere, som bestemt gav mig noget at tænke på, men også gjorde mig forvirret. Desværre vidste de ikke, hvordan jeg skulle holdes fast for at få følelserne og underbevidstheden med i arbejdet. Jeg kunne jo sagtens forstå med mit hoved, hvad de sagde, men det var som om, det var behandlerne, der bar den gode energi, mens jeg kun sugede den til mig og troede, at den var min. Og når jeg så igen skulle bære udfordringerne alene og tage mine egne beslutninger, kunne jeg ikke længere være den balancerede energi – kunne ikke fastholde den. Jeg vidste jo godt, hvordan det skulle være, men det fungerede bare ikke for mig. Energien var væk igen!

 

HELDET VAR MED MIG
Efter at have prøvet alt og modet var ved at forsvinde, gjorde en bekendt mig opmærksom på Neurocoaching. Ved første gennemlæsning af hjemmesiden kunne jeg mærke, at det var det helt rigtige for mig. Allerede efter første session begyndte der at indtræde ro og tryghed i mit liv. En radikal ændring havde indfundet sig. Noget så markant havde jeg aldrig oplevet noget før. Jeg var ellevild, for her kunne jeg virkelig mærke, at der skete noget.

 

HVAD JEG HAR OPNÅET OG ERKENDT MED NEUROCOACHING
Jeg har virkelig opnået at få en fantastisk kontakt til min underbevidsthed og mine indre medarbejdere (red.: “De indre medarbejdere” er en Neurocoaching-metafor for de forskellige hjernecentre). Så nu kan jeg guide mig selv ved at stille spørgsmål, ligesom hvis der var en terapeut ved min side. Jeg har fundet min indre livskraft og lært at bruge den til at klare udfordringerne med. Jeg har erkendt, hvor vigtigt det er at mærke efter og handle det indre ud. Jeg må dog også erkende, at hvis det ikke var for den klart strukturerede opbygning af coachingen og de strikse krav til dagbogsskrivningen, så ville min proces have set helt anderledes ud. Tak for det fantastiske forarbejde og den nærværende måde, det foregår på!
Ved hjælp af nogle fantastiske værktøjer og uden at røre i den “emotionelle balje” af følelser, coachede I to superkompetente coaches mig igennem alle mit livs tunge udfordringer, så jeg i dag er lettet og glad, fordi jeg bliver mere og mere bevidst om, hvad der er mig, så jeg kan handle ud fra dette. Jeg ved, at jeg flyder og intet kan stoppe mig. Der er ingen udfordring, der er for stor til, at jeg kan klare den, når det bare føles rigtig inde i mig!

 

En STOR tak til mine Neurocoaches for deres fantastiske støtte og coaching. 🙂  

 

MENU