FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

STRESS TIL SELVOMSORG

 

FRA STRESS TIL SELVOMSORG

 

Mette henvendte sig efter 12 år med stress. Hun havde inden forgæves været i mindfulness- og psykologforløb. 

I Neurocoaching-processen fandt hun ud af,  at hun havde taget hensyn til alle – undtagen hende selv. Så i stedet for at prøve at tage ansvar for alle omkring hende, lærte hun nu at tage ansvar for sig selv.

Mette løftede sig på 4 sessioner (+ en forsession) fra 0% til 90% af sit mål om at føle sig god nok uanset hvad. Allerede på 1. session gik hun fra 20% til 60% af sit mål.

Alt i alt tog det 12,75 timer incl. 1 års opfølgning og incl. referater og lydfiler (de sikrer den livslange effekt)

Mette bevægede sig i processen fra 40 til 80  på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68.

Du kan læse mere om WHO 5-skalaen på de sidste 3 sider af flg. link:
https://flipflashpages.uniflip.com/2/11265/378341/pub/html5.html#page/20

 

Her Mettes egen feedback:

”DET ER DIT VALG

12 ÅR MED STRESS
I 2006 var jeg sygemeldt med alvorlig langtidsstress grundet et stort projekt på job og en ufrivillig abort.  Det havde store konsekvenser for min hukommelse og ønsket om at blive mor. Jeg kom på stressophold og til psykolog – og lovede mig selv: Aldrig mere stress!

I 12 år forsøgte jeg derefter at kontrollere og minimere mine symptomer. Med hjælp fra alt lige fra gåture, positiv psykologi, yoga, massage, NADA og meditation. Samt deltagelse i utallige foredrag og webinars om stresshåndtering og mindfulness.

 

MINE SKAVANKER
Stressen havde tilsidst sat sig som både lavt selvværd, dårlig samvittighed, tankemylder, søvnbesvær, muskelspændinger i nakke, skuldre og kæbe samt kraftig spændingshovedpine. Og når jeg ikke lyttede til min krop, kom der altid nye skavanker til: Udslæt, synsforstyrrelse, tinnitus, musearm etc.

JEG BLEV ALVORLIGT BANGE FOR MIT LIV
Oktober 2018 sagde det bang – igen. Kun ½ år efter min barsel, men min krop kunne ikke mere. Jeg havde en konstant, kraftig trykken for brystet og i hovedet, og blev alvorligt bange for mit liv og fremtid. Nogle hektiske år med små børn, nyt job, sygdom og indlæggelser, frivilligt arbejde, mange aktiviteter, stor omgangskreds…Alt det eskalerede sammen med rotteangreb, skoleskifte og trafikuheld på bare én måned. Stressglasset flød over.

 Jeg fik ordineret lykkepiller i 10 dage – og startede hos psykolog igen. 4 samtaler og 2 måneder senere… ingen mærkbar bedring . Jeg besluttede derfor selv at investere i mit liv og min familie med Neurocoacing.

 

EFFEKTEN AF NEUROCOACHING
Så skete der pludselig noget – i en fart!
Allerede på første session fik jeg små, personlige tips om vitaminer, kost, motion og soveteknik. Foruden masser af viden og links om hjernen, Neurocoaching-processen etc. 

Siden 1. session har jeg ikke oplevet nogen  “vulkanudbrud”  – og to sessioner senere, med 12 timer i alt og et behandlingsforløb på under 3 uger, har jeg opnået mit mål, om at:

  • hvile i mig selv, uanset hvad
  • være nærværende, leve i nuet og restituere med god samvittighed

 Det har desuden også haft en meget positiv indflydelse på resten af familien. Her er nu meget mere glæde, ro og afslappethed. 

 

DE BEDSTE REDSKABER
Neurocoaching er ingen magisk pille – men hvis du er ærlig og ihærdig, er det muligt at ændre dine tanker og handlingsmønstre med enkle redskaber i løbet af meget kort tid. Og du får desuden en værktøjskasse til resten af livets udfordringer.

Det er dit valg, dit liv og din indsats, det hele afhænger af.

Jeg har personligt haft stor glæde af:

  • den lange lydfil til accept af min fortid.
  • Give “gaver” retur (uønskede mønstre kaldes i Neurocoaching sarkastisk for “gaver”)
  • Malthe-modellen (en Neurocoaching-teknik) til at forstå og handle på mine symptomer.
  • Psyck K til at acceptere og minimere min påvirkning af andres lyde, dufte, humør og valg.
  • Vejrtrækningsøvelserne  og kraftfeltet  (en Neurocoaching-teknik) til at håndtere øjeblikket.

 

De bedste hilsner og anbefalinger herfra,

Mette Wollesen-Nielsen

mor til tre på 2, 7 og 9 år, IT konsulent på deltid, aktiv i lokalsamfundet.

MENU