FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

FRA ULYKKELIG KÆRLIGHED TIL SELVSIKKER, VELTALENDE OG UIMODSTÅELIG

feedback
Udadtil virkede Emil (navnet er ændret) som selvsikkerheden selv: God stil og godt job. Men indvendig var han væltet. Kæresten havde pakket sine ting og var flyttet. Huset skulle sælges. Sorgen var overvældende.

I processen fandt Emil ud af, at han faktisk hele sit liv slet ikke selv havde været opmærksom på sit eget værd: Han havde bare føjet sin kæreste og slet ikke udnyttet sit potentiale på arbejde. Han var kommet til at sætte både kæresten, sin chef og sine kunder op på en piedestal, fordi han ikke så sig selv realistisk. Årsagerne lå – som de jo oftest gør – i en barndom, hvor han ikke havde følt sig anerkendt på den måde, han på det tidspunkt havde brug for det.

Det fik vi ændret, og allerede efter første session begyndte han at føle sig overlegen i forhold til sin ekskæreste. Og efter første aften i byen, hvor han udstyret med sit nye selvværd (og nogle af vores kommunikationsteknikker) opdagede, hvor ombejlet han var, så var ekskæresten helt fortid. Også da hun efter et par uger tilbød at komme tilbage.

Derfra gik det kun én vej. Hans salgsresultater boomede – og som han selv skrev en uge efter 3. og sidste session: “Det har aldrig været så nemt før. De teknikker jeg har fået af jer virker hver gang. Jeg er selvsikker, veltalende og åbenbart uimodståelig. ? folk mærker mit kraftfelt (et neurocoaching-redskab) så snart jeg aktiverer det, det er SÅ tydeligt. Derudover har jeg lige fået en lønforhøjelse på 5000 kr pr måned fordi jeg sælger mere end nogensinde før. Det her, er de bedste penge jeg nogensinde har brugt”.

På de tre sessioner (12,5 timer) flyttede Emil sig fra 13% til 100% af sit mål om at tro på sig selv uanset hvad. På den internationale WHO5-trivselsskala løftede han sig sig i processen fra 28 til 100! Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit. Læs mere om WHO-skalaen på de sidste 3 sider af
https://flipflashpages.uniflip.com/2/11265/369408/pub/html5.html#page/1

En af årsagerne til, at Emil præsterede så flot, som han gjorde, var at han forstod essensen af neurocoaching: At der ikke findes nogen magisk pille, men at hjernen med en målrettet indsats kan trænes til næsten hvad som helst. Emil er et godt eksempel på, hvor langt man kan nå med vedholdenhed og ihærdighed i stedet for at sætte sig selv i offerrollen. Emil holdt konsekvent sine aftaler og lavede konsekvent de aftalte øvelser – så han fortjente i vores optik sine resultater selv.

3 måneder efter sidste session sendte Emil flg. feedback:
“Jeg er så sindssyg glad for jeg har været det her forløb igennem hos jer. Hvor er det bare en fed følelse at stå op hver dag og selv vælge hvordan mit humør skal være. Jeg nyder det hver dag! Det er helt vildt så anderledes en person jeg er nu, og hvordan folk ser mig. Jeg har aldrig oplevet noget lignende både hos pigerne og kunderne. Det er så nemt? ? Jeg har sagt det før, men I får den lige igen. I er geniale.”

Dagen efter denne feedback blev Emil forfremmet og fik yderligere en lønstigning på 6000 om måneden. Nogle gange overgår virkeligheden bare fantasien.

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!