FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Gratis Neurocoaching-session

VIL DU PRØVE EN GRATIS NEUROCOACHING-SESSION?

 

Er du indstillet på at skulle i gang med en proces hurtigst muligt? Og du er opmærksom på økonomien. Men du vil gerne lige have en smagsprøve, inden du starter op…..så er en gratis Neurocoaching-session måske noget for dig. Så behøver du ikke længere være i tvivl om effekten.

 

Du kan bestille tid til den 15 minutters gratis Neurocoaching-session på 7027 6100.

 

Den kommer til at foregå over telefonen. Da vi har meget lange arbejdsdage, har vi forbeholdt den gratis Neurocoaching-session til dig, der har besluttet dig for at komme i gang med en forandringsproces her og nu, men bare er skeptisk pga. skuffelser i tidligere behandlingsforløb.

 

Hvis du først vil starte på et senere tidspunkt, så vent med den gratis Neurocoaching-session til du er klar – så kan vi arbejde direkte videre med det, vi har lavet på prøvesessionen.

 

Prøvesessionerne egner sig ikke til børn og hjemmeboende unge. Her har vi til gengæld succes med en kombination af familiesessioner og en testsession til den unge. Her kan I kontakte os på 7027 6100 og få tilsendt materiale.

 
 
 

Hvad er betingelserne for en gratis Neurocoaching-session?

Neurocoaching drejer sig jo om at være i den sunde actionrolle. 
 
Så inden sessionen skal du…
1. som minimum have læst flg. sider:
 

2. senest dagen inden sessionen sende 1/2-1 side med dine symptomer og de mulige årsager på mail@neurocoaching.dk . Sender du mere, går den ekstra læsetid fra de 15 minutters Neurocoaching.

 

3. ringe 7027 6100 og booke tiden.

EKSEMPEL PÅ

HVAD 15 MINUTTER KAN GØRE

Karina (navnet er ændret), var den allerførste, der benyttede sig af vores tilbud om en gratis Neurocoaching-session. Her er hendes feedback fra dagen efter:

“Tusinde tak også for de meget spændende udsendelser og artikler om placebo og nocebo. Og tak for både alt den faglige information du kom med igår og i det hele taget bare tak. Jeg havde en helt anden energi bagefter og en helt anden tro på tingene. Stod i Netto og faldt pludselig i lidt sjov med en fremmed. Havde masser af overskud og lethed. Det var en kæmpe gave i forhold til dér, hvor jeg var, da jeg ringede til jer. Jeg glæder mig så meget til det videre forløb. Tak.”

Neurocoach Michael Kjærsgaard

af Michael Kjærsgaard 

DER ER ALTID MODSTAND

mod at tage første skridt, fordi du tror, at dine problemer har noget med dig at gøre

 

VI HAR ALLE SELV VÆRET DER
Selv når vi logisk ved, at den eneste rigtige løsning på vores problem er at få hjælp, kan vi opleve masser af modstand inde i os selv. Måske har du selv haft tanker som “Det må jeg da selv kunne klare” , “Ingen kan alligevel hjælpe mig” eller “Jeg skal sgu ikke have hjælp – jeg er jo ikke syg”.   Og der kan også hos mange af os også ligge en angst for at åbne Pandoras æske, for hvad kan vi risikere at finde? Eller vi kan opleve en misforstået flovhed over vores problemer. Og det er fuldt forståeligt. For der har jeg også selv været engang. Men jeg blev klogere =).

 

PROBLEMERNE HAR IKKE NOGET MED DIG AT GØRE
Den meste modstand skyldes, at du er kommet til at lave fejlslutningen “Mine problemer har noget med mig at gøre”. Eller “Det er min skyld, at jeg har det sådan”. Og her vil du i processen finde ud af, at dine problemer ikke har noget som helst med dig at gøre. Du har bare – især som barn – været udsat for nogle påvirkninger, som har sat sig som “software” inde i dig. Så processen går ud på, at det, du har samlet op, skal lægges tilbage, så du kan igen kan blive den rigtige dig. Al Neurocoaching er en frigørelse fra barnets mønstre og fra familiens mønstre. Og de fleste mønstre kan i en eller anden form følges 4-5 generationer bagud. Målet er frihed! Ikke bare for dig, men også for de næste 4-5 generationer.

SE OS SOM PERSONLIGE TRÆNERE
Jeg går ud fra, at du heller ikke lærte at køre bil uden en kørelærer. Og at du ikke lærte engelsk uden en engelsklærer. Så se os som personlige trænere, der hjælper dig med simple teknikker, så du får kontrollen tilbage med din hjerne og dit liv.

MENU