FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

NU VED JEG, AT JEG SELV KAN STYRE, HVORDAN JEG GERNE VIL HAVE DET

SORG:

Nu ved jeg, at jeg selv kan styre, hvordan jeg gerne vil have det.

 

Her kan du læse Elisabeths beretning. Både om hvordan hun oplevede enhver forælders største mareridt. Men også om hvordan hun med de rigtige værktøjer klarede at bearbejde sorgen og igen fik lyst til at gå i gang med livet.

 

TOTALT CHOK OG DEN FØRSTE HJÆLP
I 2009 mistede jeg min 13 årige søn i en forfærdelig ulykke. Det var min mand og jeg selv, der fandt ham og konstaterede, at han var død.

I mange måneder var jeg i totalt chok. Jeg fik i den akutte fase hjælp af en kvinde, som oprindeligt var sygeplejerskeuddannet og senere Psykotraumatolog RITS®, der arbejder med rekonstruktion og integration af traumatisk stress – og det første år hjalp hun mig meget.

Efter ca 3½ år fik jeg hjælp af en TFT terapeut, der anvendte heste som hjælpere. Det gav mig et gennembrud på det tidspunkt. Men jeg kom aldrig helt på toppen. Hver gang, der skete noget i mit liv eller min omgangskreds, hvor nogen mistede familiemedlemmer eller familiemedlemmer blev ramt af sygdom, blev jeg stresset og deprimeret. Bl.a. var min datter i USA i 3 mdr. Hørte jeg ikke fra hende hver dag, gik min verden under.

 
NEUROCOACHING
I starten af 2017, på et tidspunkt, hvor jeg var helt nede i kulkælderen, hørte jeg tilfældigt om Neurocoaching. Jeg læste noget på nettet, som førte mig videre til hjemmesiden. Med det samme blev jeg meget begejstret. Og tog kontakt. Jeg kendte til NLP i forvejen via en god veninde, der er NLP practitioner, så jeg var sikker på, at dette var noget for mig (red: Neurocoaching er anvendt neuropsykologi, men udspringer af NLP-tankegangen). Jeg blev endnu mere sikker, efterhånden som jeg fik læst på hjemmesiden og fulgt nogle af de meget spændende links, der er.

 

JEG HAR FÅET EN STOR VÆRKTØJSKASSE
Med hjælp fra min Neurocoach har jeg fundet ud af, at jeg havde fået bildt mig selv ind, at det var min skyld, at min søn døde. At jeg ikke havde passet godt nok på ham.  At jeg derfor var en dårlig mor og ikke fortjente at have et godt liv. Så det var bare om at komme i gang med at få omprogrammeret alt dette.

Neurocoaching blev min redning. Nu ved jeg, at jeg selv kan styre, hvordan jeg gerne vil have det – og hvordan jeg gør det. Jeg har fået en stor værktøjskasse med forskellige redskaber, jeg kan tage frem, når der er behov for det.

Via Neurocoaching har jeg for det første fået omprogrammeret de dårlige overbevisninger og fået styr på ansvars- og kontrolcirklerne (Neurocoaching-værktøjer). Derudover har jeg fået flyttet min søns død ud af min identitetscirkel til det neurologiske niveau, hvor det hører til (et andet analyse-værktøj).

EN SIKKER LIVLINE
Sidst men ikke mindst har jeg haft en sikker livline i min Neurocoach. Han var der altid og guidede mig venligt, kærligt og bestemt, hvilket gjorde mig tryg ved at gå ind i disse meget svære følelser og arbejde med dem. Og når jeg sendte dagbøger til ham, havde han gode forslag til, hvordan jeg kunne arbejde videre.

Jeg har nu fundet det meste af mit gamle jeg frem igen og fået en masse energi og lyst til at gå i gang med livet. Det har krævet hårdt arbejde, og jeg har været fyldt af en stærk beslutning om ”At nu skal jeg altså se at have skovlen under dette her” . Det var ikke til at holde ud med alle de tilbagefald.

Jeg giver neurocoaching.dk mine varmeste anbefalinger. De har vist mig, at jeg kan, hvad jeg vil, når jeg vil yde det, der skal til.

 

MENU