FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

1. HURTIGT

Vi er til for de utålmodige. Allerede efter 1. session er den gennemsnitlige kunde 67% i mål – og i gennemsnit bruger en kunde 4 sessioner + 1 forsession til at komme ca 90% i mål.

3. SIMPELT

Med neuropsykologiske briller bliver behandling meget mere overskuelig end med traditionel psykologi. For os er tilstande som angst, stress, depression, sorg osv. nemlig lige så fysiske som et brækket ben. Så i stedet for at skulle kigge på et hav af detaljer og snørklede – og ofte forældede – psykologiske teorier kan vi nøjes med at lære dig, hvordan du kan få de forskellige dele af hjernen til at arbejde bedre sammen. Og  hvordan du selv kan producere den sunde kemi og skabe de elektriske forbindelser i hjernen, der gør dig tilfreds igen.
Og for at gøre det endnu mere simpelt: Det hele laver vi om til simple, individuelle redskaber, som sikrer, at du får kontrollen tilbage. Redskaber du får både på skrift og som lydfiler.

5. LIVSVARIG EFFEKT

Vi arbejder ud fra devisen: “Giver du en mand en fisk, har han det godt resten af dagen – lærer du ham at fiske, har han det godt resten af livet.” Du får både redskaber, referater og lydfiler med, som du kan bruge hver gang, du møder udfordringer. Og alle resultater er gemt i hjernens hukommelse:  Selv efter 3-4 år har det vist sig, at vi på 15-20 minutter kan genfremkalde resultaterne – selv hvis kunderne i mellemtiden har oplevet noget stærkt traumatiserende.

2. BILLIGT

Mange af vores kunder har, inden de kom til os, ofret 50-200.000 andre steder for symptombehandling. Vi rydder på i gennemsnit 12-14 timer op ved roden, så
– du får livsvarige redskaber, du kan bruge både privat, i relationer, i uddannelse, i karriere og sport.
– du får stoppet den negative sociale arv, så den ikke går videre til dine børn.

 

4. DOKUMENTERET EFFEKT

Alle resultater er dokumenteret af et uafhængigt institut for kvalitetssikring baseret på knap 300 cases  – se rapporten på hjemmesiden.

6. HVAD ER HAGEN VED DET?

Hagen er, at du skal gøre en indsats sammen med os. Som allerede Storm P sagde: “Intet kommer af intet undtagen lommeuld” – og det er uanset om det er en uddannelse, et kørekort, en slankekur eller det er at lære at få kontrol med din hjerne og dine følelser.  Neurocoaching er et træningsprogram. Så ligesom ved alt andet, du er blevet god til, skal du lære og træne. Og du skal lever de to I’er: Indstilling og Indsats. Til gengæld kan du så ændre livet for både dig selv og dem, du holder af.

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!