FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

HVORDAN FRANK KOM AF MED SINE TRAUMER

JEG LÆRTE, AT DET ER MIG SELV, DER KAN SKABE DEN POSITIVE UDVIKLING

Frank kontaktede os, da en række oplevelser /traumer, bl.a. hans overmanding af en bankrøver samt et brudt parforhold, var begyndt at fylde for meget. På 6 sessioner (16,5 timer) “overskrev” han sine traumer og løftede sig med en flot indsats – og teknikkerne fra Neurocoaching – fra 30-85% af sit mål. Og han flyttede sig fra 76 til 96 på den internationale WHO5-trivselsskala, der går fra 0-100.

Her Franks egen feedback om sit arbejde med sine traumer:

“Jeg opsøgte Michael, da jeg gik og havde en masse udfordringer og havde svært ved selv at knække koden. Jeg blev anbefalet Michael og Neurocoaching af en bekendt, som mente at det ville hjælpe mig.

Min holdning var nok lidt skeptisk, idet jeg sammenlignede det, han kunne (KAN), med de psykologer jeg havde været i kontakt med i forbindelse med bl.a. røverier, min daværende kones sygdom og andre eksistentielle udfordringer.

Meget positiv og tillidsvækkende oplevelse fra den første kontakt, og der gik meget kort tid, inden vi talte sammen som gamle venner, hvor intet var skjult eller forkert.

Setuppet med at få tilsendt mails hvor jeg blev udfordret på at forholde mig til mig selv, min situation, mine udfordringer, mit eget ansvar – samt ikke mindst min egen vurdering af status/udvikling i forløbet – virkede udfordrende, bevidsthedsforøgende, ansvarstagende og ”provokerende” . Man kommer til at se SÅ meget indad – ind i sig selv. Det gjorde ondt, men for pokker det var godt og selvrespekten steg støt for hver gang. Hele processen foregik over telefonen.

Den største cadeau til Michaels evner kom fra mine teenagebørn som begge meget tidligt i min process med Michael udtalte, at jeg havde ændret mig – positivt – og at jeg hvilede meget mere i mig selv.

Neurocoaching-værktøjerne som jeg fik med, har jeg brugt i meget stor udstrækning – i mit privatliv såvel som i mit professionelle virke – og med stor succes. Jeg skylder Michael megen respekt og tak for hans hjælp til at få mig guidet videre og, vigtigst af alt, få mig erindret om, at det er mig selv, der med selvbevidsthed, fastholdelse og gentagne øvelser, kan skabe den fortsatte, positive udvikling af mig.

Michael får mine varmeste anbefalinger.”
Frank Romny

Billedet blev taget, da Frank (th) og Michael ca. 4 år efter deres telefonsessioner endelig mødtes personligt.

Læs mere om traumer her.

 

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!