FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

JEG KAN NU FORTSÆTTE LIVET….

 

JEG KAN NU FORTSÆTTE LIVET….

Martin flyttede sig på 5 sessioner (+ en forsession) fra 30% til 100% om at stole på sig selv uanset hvad. Allerede på 1. session flyttede han sig fra 30% til 80%!

Alt i alt tog processen 19,5 timer incl. referater, lydfiler og 1 års opfølgning , der sikrer den livsvarige effekt. 

Martin flyttede sig i processen også fra 52 til 92  på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68. Du kan læse mere om WHO 5-skalaen på de sidste 3 sider af flg. link:

https://flipflashpages.uniflip.com/2/11265/378341/pub/html5.html#page/20

Her er Martins egen feedback.:

EN VARM VELKOMST
“Jeg har haft fornøjelsen af Dansk Center for Neurocoaching i forbindelse med min angstbehandling.

Jeg fik en varm velkomst af Jesper for nogle måneder siden, da jeg ringede omkring min udfordring vedrørende angst. Han tog sig tiden til at hjælpe mig grundigt igennem indledningen til deres proces.

Jeg fik derefter af Ole nogle rigtigt gode værktøjer til livet, og jeg kom af med størstedelen af min angst på kort tid igennem punktlighed og arbejdet med mig selv.

JEG VIL SELV LÆSE VIDERE
Jeg elsker den måde, de har kombineret værktøjer og teknikker, man selv kan bruge.

Og jeg har fundet ind til den flamme, hvor jeg selv har lyst til at læse og studere NLP til videre brug i samme retning.

Jeg føler, at jeg nu kan fortsætte livet der, hvor jeg slap det sidst. Der, hvor jeg efterlever min egen vision om at skabe en verden, hvor de færreste lever et uopfyldt liv.

Jeg er lykkelig over at have valgt Neurocoaching. Det er en effektiv træning og behandling. Og jeg føler, at jeg har lært mig selv bedre at kende.

Jeg vil anbefale Neurocoaching til enhver med smag for at gøre det selv, når det kommer til at overkomme livets udfordringer med stress, angst og depression.”

Hilsen,

Martin Ladegaard Andersen

MENU