FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Jesper

er uddannet markedsføringsøkonom og ansvarlig for den løbende opdatering af
hjemmesiden og præsentation af forskningsresultater.
Jesper er også i gang med en uddannelse indenfor Neuro Lingvistisk Psykologi

Hvordan hjælper Jesper fra Neurocoaching dig i gang?

Jesper

har været ved Dansk Center for Neurocoaching siden starten og er ansvarlig for vores markedføring samt de indledende samtaler, uanset om dit problem er stress, angst, vrede, sorg, depression eller et af de andre områder fra venstre kolonne.

Jesper er uddannet Practitioner i Neuro Lingvistisk Psykologi fra Dansk NLP Institut. Han er desuden uddannet Markedsføringsøkonom og har mange års erfaring fra det private erhvervsliv, som bl.a. butikschef og marketingsansvarlig. Derfra kommer hans interesse for mennesker og hans ønske om at hjælpe andre med at skabe en forandring.

Jesper er typisk den første, du kommer i kontakt med, når du ringer ind. Han besvarer dine spørgsmål og guider dig de rigtige steder hen på hjemmesiden, hvis du søger specifikke informationer.  Og skulle du have meget tekniske, neuropsykologiske spørgsmål sørger han for, at du bliver kontaktet af specialisten på området.

“Det er helt klart den mest spændende branche, jeg har prøvet at være i. Og det er dejligt at vide, at vi kan hjælpe selv dem,  hvor det traditionelle behandlingssystem. har givet op” fortæller Jesper fra Neurocoaching og fortsætter “Min vigtigste opgave er at lave en forventningsafstemning, så ingen tror, at de kommer sovende til deres forandring. Neurocoaching er ikke en magisk pille, men et træningsprogram, der kræver den samme indsats og indstilling, som når vi f.eks. vil lære at køre bil eller vil lære et nyt sprog.”

Jesper fortsætter: “Når det så er sagt, giver vores biologiske tilgang en helt anden enkelthed end ved traditionel psykologi. Når du ved, hvordan hjernen fysisk fungerer, kan du udnytte den viden til at tage kontrollen. Traditionel psykologi ser mere hjernen som en “Black box” – Neurocoaching er meget mere konkret.”

 

Hvordan får du fat i Jesper fra Neurocoaching?

Du kan få fat i Jesper alle hverdage fra 9-17 på 7027 6100. Selvom vi typisk er to til at tage telefonerne, kan der være run på – og så bare  send en mail på mail@neurocoaching.dk. Jesper eller en af os andre ringer så tilbage hurtigst muligt.

 

” Slut fred med din fortid, så den ikke ødelægger din fremtid “

 

Dette er et af mine absolutte yndlingscitater. Jesper fra Neurocoaching

Jeg arbejder med Neurocoaching, fordi jeg ved at det virker.

Det selv at have været ramt gav mig lysten til at hjælpe andre.

Min mission blev derfor at hjælpe andre i samme situation, ved at skabe indsigt og forståelse for at vælge den rette sti.

Valget er dit. Spild ikke år af dit liv, som jeg gjorde, Læs, lyt og tag action – og få dit liv tilbage.

Taler af erfaring…

Feedback fra Martin

Jeg har haft virkeligt fede samtale med Jesper både i starten samt nu her efter min Neurocoachingproces. Jesper vægter tydeligvis empatien højt, og han tager sig tid til at give en dybtgående forklaring af perspektiverne.

Jeg fik den varmeste velkomst af Jesper i sin tid, hvor jeg ringede omkring min daværende udfordring, angst. Jesper tog sig god tid til at afhjælpe situationen ved at sætte mig godt ind i Neurocoaching. Afklaringen af hele situationen blev udført med højeste professionalisme. Jesper og jeg gik i kødet på udfordringen – samt på løsningen, der gik gennem målrettet handling. Jesper gav mig et virkeligt godt indblik i processen gennem den indledende samtale.

Her for nylig fik Jesper min historie om træningsfremgangen i mit Neurocoachingforløb . Jesper gik yderst op i samtalen, og empatien fik mig til at styrke interessen for min egen fortsatte træning og selvudvikling.

Jesper har rigeligt med arbejde med hver dag at lægge øre til andres udfordringer. Og Jesper bruger tydeligvis Neurocoachingen til at bringe lys i mørket. Han inspirerer til fortsat handling, fordi han indfører kvalitet helt fra starten af processen .

 
Venlig hilsen,

Martin  Andersen

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!