FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Læs, hvad Lars gjorde for at komme helt over sin traumatiske skilsmisse på bare 6 sessioner.

feedback

Lars (navnet er ændret) var en meget sympatisk mand med en pæn arbejdskarriere, men han kom til os efter en hård og ufrivillig skilsmisse, hvor konen havde sagt stop. Han havde som så mange andre fokuseret på familien i mange år, så hans oprindelige netværk var langsomt forsvundet. Og dem, der var tilbage var ved at være lidt trætte af at høre om sorgen. Så ensomheden, sorgen og angsten fyldte.

Vi fandt sammen ud af, at der var nogle faktorer i Lars’ barndom, der gjorde ham specielt sårbar over for de slag, livet nu engang giver. Dem bearbejdede vi, så han kunne begynde at se sig selv og sine ressourcer realistisk – og håndtere tilbageslag bedre.

Han lærte også at kunne kommunikere med den del af hjernen, der gav ham ulykkelig kærlighed. Den ville egentlig bare gøre ham glad ved at få ham til at opsøge eksen igen, men Lars fik den i stedet til at hjælpe ham med at blive glad på en mere effektiv måde.

Vi ændrede også hans overbevisning om, at han havde mistet noget værdifuldt i ekskonen. Den negative overbevisning lå som et billede i hans ubevidste. Det er meget normalt, at vi efter at have mistet, nærmest får en slags glansbillede i det ubevidste, hvor eksen fremstår helt og aldeles fantastisk. Så vi ændrede det fra et glansbillede til et skrækbillede – og det ændrede så også overbevisningen.

Endelig gennemgik vi en masse lavpraktiske redskaber til at finde en ny partner.

Med en god og samvittighedsfuld indsats fik han taget action på sine problemer et for et, han mødte en sød pige og fik sit overskud tilbage – faktisk til hans ekskones stigende frustration . Efter ca. halvanden måned var han helt ovenpå og var på ingen måde interesseret i ekskonen igen.

Han flyttede sig i processen fra 15 til 95% af sit mål om at hvile i sig selv. Vi brugte 20,75 timer fordelt på 6 sessioner, da det var to særdeles tunge emner, både et forkert selvbillede og ulykkelig kærlighed. I traditionel psykologi betragtes 2 år som det normale tidsrum til behandling af ulykkelig kærlighed – Lars gjorde det på halvanden måned!

Her Lars’ egen feedback:

”Min forvandling” :Jeg er meget glad for at have taget et aktivt valg og søgt hjælp hos Dansk Center for Neurocoaching efter min skilsmisse. Fik fra første session nogle værktøjer, som med en målrettet indsats har givet mig et resultat over al forventning. Det har været et fantastisk samarbejde med min coach, der stille og roligt, men utroligt effektivt, har nedbrudt mine dårlige overbevisninger. Jeg er på meget kort tid blevet forvandlet til et lykkeligt, meget udadvendt og socialt menneske, som ikke mindst hviler i sig selv -og det er på en måde som jeg aldrig har gjort før.

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!