FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

FRA HANDLINGSLAMMELSE TIL GLÆDE OG OVERSKUD PÅ 3 SESSIONER

feedback

CASE:

Martin (navnet er ændret) var den her tillidsvækkende type, som man sagtens kunne finde på at betro sit dankort: Stille, rolig og sympatisk. Og han havde udefra set det hele: Flot karriere, dejlig familie etc. etc. Men som ved så mange andre, var der skeletter i skabet. Stressen havde stille og roligt taget overhånd og havde gjort ham handlingslammet og depressiv. Og stressen havde også ført til angst – hvilket er meget normalt, da stresscenteret og angstcentret sidder lige op og ned af hinanden i den primitive del af hjernen.

Og mønstret var det klassiske: Stressen kom ikke så meget fra arbejdet, men fra hans stærkt negative selvbillede og fra hans meget usunde forventninger til sig selv. Det er begge ting, der typisk dannes i den tidlige barndom i samspillet med forældrene – og har sådan et mønster først sat sig, kræver det med traditionel psykologi oftest flere år at afmontere.

Martin klarede det med en flot træningsindsats på blot 13 timer fordelt over 3 sessioner.

Han lærte hos os teknikkerne til at kunne gå ind og ændre direkte i den ubevidste del af hjernen og afmontere de små stykker “software” , der havde holdt ham tilbage. Og vi lavede sammen de umiddelbart komplicerede mekanismer i underbevidstheden om til små, enkle øvelser, skræddersyet til ham. Dem skulle han så gentage hver dag og dermed overskrive de gamle mønstre med de nye og meget bedre mønstre.

På de tre sessioner flyttede Martin sig fra 10 til 90% af sit mål om at hvile i sig selv uanset hvad. På den internationale WHO5-trivselsskala løftede han sig sig i processen fra 20 til 88. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit. Læs mere om WHO-skalaen på de sidste 3 sider af http://interactivepdf.uniflip.com/2/11265/304375

Her er Martins egen feedback
“Neurocoaching har med sin tilgang og metode hjulet mig til, hurtigere end jeg nogensinde havde forestillet mig, effektivt at tackle personlige udfordringer, som jeg har kæmpet med on and off i årevis. Samtidig har jeg fået værktøjer, jeg kan bruge til at fastholde forandringen fremover.

Resultatet er, at jeg i dag er et markant gladere menneske end for et halvt år siden til glæde for både min familie og jeg, samtidig med at jeg fungerer langt bedre i mit professionelle virke.”

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!