FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

MIN ANGST OG TØVEN VAR SOM SKÅRET VÆK

MIN ANGST OG TØVEN VAR SOM SKÅRET VÆK

Læs her Jacobs beretning om, hvordan han med en ihærdig indsats på 2 sessioner (12 timer) løftede sig fra 15% til 90% af sit mål om at tro på sig selv.
 
 
 
SKILSMISSEN VAR SKUBBET
Jeg har altid været lidt langsom til at falde i snak med andre mennesker. Ifb med arbejde var det ikke så stort et problem, men uden for arbejdet var det værre.
Det har især været svært hen over højtiderne. Da jeg blev skilt, var det skubbet til, at det skulle laves om. 
Jeg søgte på internettet og faldt tilfældigt over Neurocoachings hjemmeside.
 
Jeg var meget skeptisk i starten, men efter at have læst på hjemmesiden bestemte jeg mig for at ringe firmaet op. Her talte jeg med Jesper omkring, hvad neurocoaching kan. Vi talte også om, hvilke teknikker, de benyttede. Når noget lyder for godt til at være sandt, er det normalt rigtigt. Det var dog ikke tilfældet her – jeg kunne finde meget materiale på internettet, som bekræftede, hvad jeg havde fået fortalt.
 
 
Så jeg besluttede mig for at prøve det. For hvis det var bare halvt så godt, som det lød, ville det være godt for mig. Og allerede samme dag som jeg meddelte, at jeg ville starte, fik jeg en del materiale til selvstudie.
 
 
MIN ANGST OG TØVEN VAR SOM SKÅRET VÆK
Efter den første samtale med var oplevelsen i første omgang, at jeg var udmattet. Min tidsfornemmelse var væk under mødet, og når jeg troede, at der var gået en halv time, var der gået 2 timer.
Men efter mødet var det som om, at min angst og tøven for at tale med andre mennesker i ikke-arbejdsrelaterede sammenhænge var skåret væk som ved en operation. Det var væk på en gang – men som efter en operation skal såret hele, og det skulle det også i mit tilfælde. Jeg brugte nogle måneder på at lære min nye Jacob at kende.
 
DET ER DIG SELV, DER SKAL GØRE ARBEJDET
En ting, man skal være forberedt på, før man går ind til dette, er,  at det er dig selv, der skal gøre arbejdet med at ændre vaner og skabe nye. Neurocoaching giver dig bare værktøjerne til det i form af at reprogrammere dine uheldige oplevelser. Der kommer også meget materiale omkring, hvordan hjernen fungerer, som man skal læse og forstå.
 
ANDRE FORANDRINGER
Bagefter oplevede jeg  flere andre ting, som også var forbedret – helt gratis. Jeg har mindre brug for søvn, og jeg har en bedre hukommelse. Og med mere energioverskud og bedre hukommelse er min arbejdsindsats blevet markant forberedt. Jeg har det også meget lettere – både i private sammenhænge og når jeg taler med kollegaer om andet end arbejde. Det er super fedt at se folk få et stort smil på, når jeg kommer.            
 
Mit nye motto er : “Hvis du ikke tror at du kan, kan du heller ikke . Så tro på at det lykkes, for så gør det det”
MENU