FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

det virker

 

Stress, depression, ulykkelig kærlighed

 

DET VIRKER

Her Martins historie om, hvordan han ved hjælp af sin egen vilje og vores træningsprogram kommer ud af både stress, depression og kærestesorger :

 

MIN FAR DØR OG MIN MOR FÅR KRÆFT
Over en treethalvtårig periode mister jeg først min far, og efter kort tid bliver min mor mere og mere svag – både mentalt og til sidst også fysisk i form af diverse blodpropper. I den periode efter min fars død føles det, som om jeg står alene med alt. Min mor ringer i tide og utide og beklager sig over småting, og om jeg ikke lige kan komme forbi kl 11 om formiddagen (hvor jeg jo er på arbejde). Når min bror ringer, har han evigt travlt med at fortælle, hvor meget noget lort det hele er (som om jeg ikke vidste det). Jeg er konstant bare megatræt og udbrændt af presset. Halvandet år efter min fars død bliver min mor ramt af kræft i bugspytkirtlen. Dette bliver starten på 8 måneders heftig kamp med mig selv, mit firma, mine klienter, min datter og min kæreste.

 

MIN EKSKÆRESTE “NEJ!”
Vi starter med kæresten, som vi bare kalder for “NEJ!” Efter længere tids ubalance i mit liv kan det ikke undgås, at det kommer til at gå ud over sammenholdet og privatlivet. Men der er åbenbart kun plads til “NEJ!” i vores forhold. Alt drejer sig om hendes ønsker, hendes agenda og hendes familie og børn. Jeg har tilsyneladende været stæreblind. I hvert fald vælger hun at trække stikket til mig, efter at min mor er blevet syg, for “NEJ!”! kan ikke overskue mere – jeg er jo bare negativ!! Negativ??? Er hun idiot? Hvordan fanden mon lige det går den dag, hun står i lort til halsen, og hun bare har behov for et sted at have en base.  Et sted, hvor der bliver givet i stedet for kun at blive taget?

Efterfølgende bliver jeg mere og mere ude af mig selv. Selv samværet med min elskede og dejlige datter har jeg svært ved at overskue. Jeg har en følelse af at der ikke er mere at komme efter mentalt.  Jeg er sikker på jeg vil dø af det her.  Det hele bliver bare for meget.

 

TIL LÆGEN OG PÅ SKADESTUEN
Jeg søger læge og kommer ind til en meget habil og seriøs læge, der ikke bare kigger og siger “Lykkepiller”.  Han spørger utroligt meget ind til mig som person, mit netværk osv. Han ved, at  jeg i en 1-årig periode tidligere har været på lykkepiller, og at jeg dengang selv kæmpede mig ud af det igen!!!! Tager ALDRIG ALDRIG lykkepiller igen – mentalt afstumpet er vel den bedste konklusion på effekten af de piller.

 

Efter noget tid, hvor søvnen ligger på ca 1,5 -2,5 timer i døgnet, sker det uundgåelige: Filmen knækker. Alt vælter mentalt. Banket tilbage til stenalderen begynder jeg uhæmmet at græde. I to stive måneder i træk græder jeg, så hovedet er ved at falde af af smerte, hver gang mit vækkeur ringer. At jeg i den periode formår at passe min forretning, er mig en gåde den dag i dag.

 

Jeg kører med min bror på skadestuen for dem med gak i låget, og her er jeg så lige pludselig en del af systemet. Puha, godt det bare er kortvarigt! En sindssygt dygtig læge med fingeren på pulsen får med en samtale på fem minutter banket ind i hovedet på mig, at jeg ikke fejler en skid – jeg er bare blæst baglæns af alt for meget modstand. Modstand som starter og bunder i “NEJ!”s styring og misbrug af mig, fordi hun ikke evner at give noget igen følelsesmæssigt. Jeg har kærestesorger. (Red.: Kærestesorger kan være en meget alvorlig tilstand, og er iflg. professor og hjerneforsker Troels W. Kjær ansvarlig for ca. halvdelen af alle selvmord i Danmark).

 

 

KONTAKT TIL NEUROCOACHING
Min sekretær har hørt om en pige, der er blevet hjulpet af denne form for mentaltræning. Så jeg tager kontakt – og stortudende ringer jeg op og bliver modtaget af en Neurocoach, som taler med mig i en hel time. Her handler det hele om mig. Ikke hvad jeg kan give, men hvad Neurocoaching kan give mig. Vi aftaler, at han sender mig noget info, som jeg skal læse igennem for så at tage stilling til, om jeg vil investere 12- 18000,- kr i mig selv.

Jeg får tilsendt en fil på ikke mindre end 45 sider. 45 sider!! Hvordan fanden skal jeg komme igennem dem, når jeg ikke engang kan overskue, om jeg skal spise havregryn eller  hente en pizza!!

Jeg slukker alt lys i huset, sætter mig i sengen og begynder at læse, Det fanger hurtigt, og jeg læser det igen og igen, ringer op til Neurocoachen, og aftaler, hvornår vi skal skype sammen. Og så går det bare slag i slag.

 

 

HVAD SKAL DER TIL ?
Det her skal der til: 1: Viljen til at flytte sig. 2: Troen på, at det kan lade sig gøre. Og 3: Tilliden til, at det rent faktisk kan gøre en forskel. Og det kan jeg garantere! Samtidig med Neurocoachingen vælger jeg at benytte mig af en personlig træner. Selvom jeg i den periode føler, at jeg ikke har råd til noget af det, vælger jeg begge dele. Og jeg har da efterfølgende også tjent mine penge hjem igen med højt humør.

 

 

TIL ALLE JER DER TVIVLER….

…kan jeg berette om flere personer, som jeg har været i kontakt med, og som var mistroiske på, om det nu bare var et pengepugerprogram, de solgte. Men NEJ kære venner, det virker.  Især hvis du VIL det, går det stærkt. Alle de personer, som jeg har været i kontakt med, har reageret med ord som “Hold nu kæft” og “ Det er for sindssygt”  i forhold til deres egen problemstilling. Også set i lyset af, at min historie også gemmer på meget mere end det forløb, som jeg har beskrevet foroven.

 

IDAG

Jeg lever livet med fuld fart på igen. Forretningen kører. Kærligheden blomstrer. Og der er lagt låg på følelserne omkring mine forældre. Og “NEJ!”  findes ikke længere i hverken mit netværk eller mine tanker.

Det er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt, og jeg er i mit livs form.

 

MENU