FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Ny rapport om Neurocoaching på vej

2016 rapport

For os som udviklere indenfor anvendt neuropsykologi er effektiviteten naturligvis altafgørende. Derfor måler vi alle resultater.
I løbet af 2016 vil de sidste 4 års måleresultater desuden blive vurderet af et uafhængigt valideringsinstitut og blive udgivet som rapport som dokumentation og inspiration til bl.a. offentlige myndigheder og forskningsinstitutioner i ind- og udland.Ud fra de foreløbige resultater baseret på ca 300 cases er der dog allerede nu tre klare konklusioner:

Ny rapport om Neurocoaching på vej

1. På første session flytter den gennemsnitlige kunde, der har overholdt programmet, sig fra 23% til 69% af sit mål.

2. I hele forløbet på typisk 3-5 sessioner flytter den gennemsnitlige kunde, der har overholdt programmet, sig fra 23% til 90% af sit mål.
3. I hele forløbet flytter den gennemsnitlige kunde, der har overholdt programmet, sig i generel trivsel fra under depressionsniveau til pænt over det danske gennemsnit Vi bruger her FN’s Verdenssundhedsorganisations målemetode. Den går fra 0 til 100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 er det danske gennemsnit. Her er de gennemsnitlige tal før og efter 34 og 74 for de kunder, der har fulgt vores program.

VIL DU VÆRE KLOGERE?

Så få gratis inspiration til, hvordan du kan bruge din hjerne bedre.

 

 

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!