FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

PARKOMMUNIKATION – RED DIT PARFORHOLD MED SIMPLE TEKNIKKER

PARKOMMUNIKATION – RED DIT PARFORHOLD MED SIMPLE TEKNIKKER

 

 
Kender du det med, at I går og bider af hinanden? Og siger du noget i bedste mening, bliver det straks misforstået. Og det, der i starten var fascinerende ved din kæreste er nu blevet irriterende. Og måske har I børn, der også lider under den konstante, dårlige stemning, og som derfor selv er ved at udvikle stress, angst eller temperament.
 
Naturligvis kunne du bare smutte. For du længes  bare efter fred og ro. Men der er stadig kærlighed mellem jer – og måske nogle børn at tage hensyn til. Alligevel ender det galt igen og igen.
 
Og det er kommunikationen, der er problemet. Og hvorfor smide hele bilen ud, hvis problemet kun er et punkteret dæk. For ingen af jer vågner selvfølgelig om morgenen og tænker: “I dag skal jeg bare gøre min kærestes dag til helvede på jord”.
 
Måske har I endda prøvet traditionel parterapi, men hvor det bare endte med mudderkastning.
 
Hvis du kan nikke genkendende til noget af det, så kan parkommunikation måske være en god investering for jer.  Indenfor parkommunikation kigger vi fremad – og I lærer og træner ganske simple kommunikations- og ledelsesteknikker. Der bliver ikke så meget “føle-føle” – det bliver enkelt og praktisk, så I kan få den glæde tilbage, som er hele formålet med et parforhold.  Og støder vi sammen på gamle, negative mønstre, som I er kommet til at tage med i jeres parforhold, kan vi som specialister i hukommelse også afmontere dem.
 
Læs mere her, hvordan vi sammen får jeres forhold tilbage på sporet:
MENU