FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

REFERENCER

Den bedste dokumentation for, at tingene virker, er hvis vi bliver anbefalet videre. Og derfor er det naturligvis dejligt, at en pæn del af vores klienter er henvist af andre klienter, om det nu er venner, kolleger eller familie. Og vi ser ofte, at når en i familien har fået det godt, vil de andre familiemedlemer også gerne have det samme – for mange problemer kører i familier som underliggende mønstre, der er givet videre gennem generationer.

 

referencer

 

Referencer

Vi hjælper også mange virksomheder og institutioner med alt fra strategi og salg til motivation og medarbejderpleje. Her et udpluk af de mere kendte:

Carlsberg

BoConcept

DLG / LN Eurocom

Nicehair

House Doctor

H.C. Andersen Museet

Hvidovre Kommune

Center for Forsorg og Specielle Indsatser under Århus Kommune

Brainreader

Hounisen Laboratorier

Shipx

Gertz Conditori

”Efter at have benyttet Michael Kjærsgaard fra Dansk Center for Neurocoaching har vores salgskonsulenter samlet set løftet deres salgsperformance med op mod 50%.
Vi har således haft enorm glæde og gavn af samarbejdet omkring optimering og udvikling af vores salgscoaching igennem Dansk Center for Neurocoaching, og jeg kan på det varmeste anbefale
andre virksomheder at benytte Michaels teknikker og evner som kommunikator og coach”

Mvh. Hans Møller
Salgschef
LN Eurocom Teleservice A/S

 

”Jeg kan kun give Dansk Center for Neurocoaching mine bedste anbefalinger. Fagligheden og professionalismen, har givet nogle bemærkelsesværdigt gode resultater, ved at aktivere de uanede ressourcer i hjernen”

 

Med venlig hilsen/Best regard
Per Imer, partner, ShipX

MENU