FORSKNING OG TRÆNING i ANVENDT NEUROPSYKOLOGI

70276100

Birgitte Christiane

er klinisk Neurocoach og har en 4-års psykoterapeut- uddannelse indenfor Neuro Lingvistisk
Psykologi fra Dansk NLP Institut.  Samtidig er hun Exam. Master Tr. Coach og supervisor
fra Nordisk NLP Akademi og uddannet Cand.ling.merc. fra Århus Universitet…

Klinisk Neurocoach Birgitte Christiane

Birgitte Christiane

Birgitte Christiane er Klinisk Neurocoach. Derudover har hun en 4-års psykoterapeut-uddannelse indenfor Neuro Lingvistisk Psykologi fra Dansk NLP Institut og er uddannet som både Exam. Master Tr. Coach og supervisor fra Nordisk NLP Akademi. Endelig har hun en uddannelse som Cand.ling.merc. fra Århus Universitet.

Birgitte har udover sin uddannelse som Klinisk Neurocoach mange års erfaring inden for ledelse. Hun har været tilknyttet Dansk Center for Neurocoaching siden starten. Birgitte hjælper primært private klienter – både børn og voksne.

Som led i sit arbejde med at fjerne bl.a. traumer, sorg og angst lærer Birgitte sine klienter at få de forskellige dele af hjernen til at kommunikere bedre med hinanden.

FEEDBACKS FRA KUNDER

Jeg har her fået lov at gengive nogle af de feedbacks, som jeg har fået af mine klienter.

Marias historie:

”DET ER NÆSTEN UVIRKELIGT FOR MIG”

Maria ville gerne have hjælp i forhold til sit lave selvværd.

Maria flyttede sig på 5 sessioner (+ en forsession), i alt 23,25 timer, fra 20% til 95% af sit mål om at hvile i sig selv uanset hvad. Allerede på 1. session løftede hun sig fra 20% til 80%.

Hun flyttede sig i processen fra 52 til 80 på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68.

Du kan læse mere om WHO 5-skalaen her:

Maria er et godt eksempel på, at når vi ændrer vores billede af os selv, sender vi også helt andre signaler ud mod andre. Og det virker tiltrækkende på andre mennesker.
 

Her Marias egen feedback: 

”JEG SAD FASTLÅST I GAMLE MØNSTRE
Jeg fandt Dansk Center for Neurocoaching via nettet. Jeg sad fastlåst i gamle mønstre – særligt ift. kærligheden eller manglen på samme. Jeg henvendte mig og fik en forsamtale med Neurocoachen Birgitte, hvorefter jeg slet ikke var i tvivl om, at jeg ville starte et forløb hos hende.

Vi startede ud med at drøfte mine problematikker og mønstre og lagde en plan for forløbet. Jeg blev under hele forløbet “holdt i hånden”, guidet og coachet, og jeg fik masser af gode redskaber til brug med det samme – og til evig tid.

Jeg startede forløbet i modløs tilstand, da jeg i adskillige år forinden havde forsøgt ALT andet selvudvikling, jeg kunne komme i tanker om, herunder bl.a. NLP, EMDR, hypnoterapi, traumeterapi, samtaler med psykologer og psykoterapeuter, metakognitiv terapi etc.

 JEG LÆRTE AT BRYDE MINE GAMLE MØNSTRE
Den modløshed, jeg startede Neurocoaching-forløbet ud med, forsvandt hurtigt, og jeg fik via min coach motivation til at arbejde på at skabe nye og gode overbevisninger – og modløsheden forsvandt fuldstændigt. Efter at have kæmpet ift. kærligheden nærmest hele mit liv står jeg aktuelt i en situation, hvor jeg efter et par måneders Neurocoaching nu har den skønneste mand. Og vigtigst af alt: Jeg har brudt mine mønstre. Det er næsten uvirkeligt for mig – og en ren succeshistorie.   

DEN VIGTIGSTE ERKENDELSE
Den vigtigste erkendelse for mig i forløbet har været, at det, jeg træner, bliver jeg bedre til – og når jeg ikke træner, så træner jeg automatisk de gamle mønstre og vaner. Og så har det været vigtigt for mig at vide, at det er helt naturligt at få nogle ”dyk” undervejs i forløbet – det er med at hænge i det til trods.

Jeg har haft stor glæde og effekt af at lytte til lydfiler, som Birgitte og jeg sammen har lavet helt personligt til mig. Men generelt har jeg haft stor glæde og effekt af samtlige redskaber og sessioner.

OPFØLGNINGEN GIVER TRYGHED
Tak til Dansk Center for Neurocoaching – tak, fordi I er til :o) Og en særlig tak til Birgitte – som i øvrigt ikke har sluppet mig endnu. Vi fortsætter med opfølgning det næste års tid, hvilket yderligere bidrager til fastholdelse af mit nye mønster og mine nye positive overbevisninger. Opfølgningen giver samtidig tryghed hos mig og tro på, at den fantastiske udvikling, jeg har gennemgået, vil vare ved.”

 ——————————————- 

Da vi bad Maria om godkendelsen af opsætningen af historien, kom hun med flg. konge-bemærkning , som vi fik lov til at tilføje:

 “Jeg kan helt sikkert godkende historien til hjemmesiden – det er præcis sådan, jeg har haft/har det. Og når det så er sagt, så sidder jeg, når jeg læser historien og tænker, nøj, en fantastisk historie – bare det var mig – og så er det så fedt at erkende, at det ER mig ;o)”

 

 

Her er Jens feedback (navnet er ændret) efter at være blevet hjulpet af sin Neurocoach Birgitte:

Hej Birgitte

“Mit neurocoachingforløb har været en rigtig positiv oplevelse. Jeg er blevet præsenteret for en lang række gode værktøjer, der efter en masse øvelse og træning virkelig har flyttet noget og bidraget til at tage fat om nogle problemstillinger jeg har tumlet med længe”.

 

Her er Tanjas feedback (navnet er ændret) om forløbet med vores Neurocoach Birgitte

Hej Birgitte,

Feedback:
“Jeg henvendte mig til Neurocoaching , fordi jeg var meget trist og følte, at jeg ikke havde kontrol over noget, selvom alle altid har en opfattelse af, at jeg har styr på tingene. Jeg var meget genert, og der skulle ikke særlig meget til at gøre mig ked af det eller usikker. Jeg var alt for afhængig af anerkendelse udefra for at føle mig god nok.
Jeg ved nu, jeg er god, som jeg er uden at få det bekræftet af andre, og jeg har fået større tro på mine egne evner. Jeg har fået alle de her redskaber til at styrke glæde og positivitet. Deraf har jeg også fået større overskud i hverdagen.
Dermed ikke sagt, at jeg ikke mere bliver ked af det. Det er jo naturligt. Men med brug af mine redskaber og positiv indstilling får jeg hurtigere mig selv “op på hesten” igen.
Det fedeste ved neurocoaching er, at jeg har lært mig selv bedre at kende og har fået lagt låg på fortiden, i hvert fald den del, som påvirkede mig negativt. Jeg har opdaget, hvor meget jeg selv er i stand til at gøre for at være den bedste version af mig selv og få den hverdag, som jeg ønsker. Jeg er blevet behandlet super godt og har været rigtig glad for forløbet. Det kan klart anbefales! “

Endnu en feedback:

Hej Birgitte.

For mig har mit samarbejde med min Neurocoach Birgitte gjort den forskel, at det har ændret mit ”nervesystem”. Det kræver en uddybning:

Jeg har tidligere gjort brug af selvudvikling både fagligt og personligt via terapi, kurser, coaching og litteratur. Det har alt sammen gjort godt. Det har gjort mig klogere på følelser og baggrunde herfor. Sorg er blevet taget hånd på meget kærlig vis og forståelse og omsorg fra andre og til mig selv er givet i al det svære.

Men noget føltes som om, at det ikke kunne ændres. Det var bare mig. ”Sådan er jeg”, tænkte jeg. Også selvom det var uhensigtsmæssigt. Fx det at være temperamentsfuld – eller stærkt passioneret, som jeg bedre kunne lide at kalde det.

Neurocoaching kan gøre en forskel her. Fordi viden om god kommunikation falder fuldstændig til jorden, hvis ”proppen af låget” springer af i ophidselse. Så kommer alle gode intentioner om ligeværdig kommunikation til kort – for den følelsesmæssige reaktion er for stærk. Den er som en eksplosion. Også selvom det objektivt er den andens skyld – og denne person eller situation, der startede så fører temperamentsudbrud ikke til god og ligeværdig kommunikation!

Koden til at knække dén nød, som den følelsesmæssige reaktion var, kunne jeg ikke finde. Jeg ville gerne. Jeg vidste som sagt alt om kommunikation teoretisk. Jeg blev bare ramt – primitivt – af mine følelser og dertilhørende reaktioner. De overtog så at sige. Neurocoaching kan præcis gøre en forskel her. Fordi ”nervebanerne” bliver ”kodet om”. Og det har været den kode, som har knækket nøden og gjort den ikke bare tankemæssige og forståelsesmæssige forskel – men også den følelsesmæssige og handlingsmæssige forskel.

Ydermere har mit eget personlige arbejde gjort en forskel i mine relationer. Jeg har simpelthen fået et bedre parforhold, fordi jeg bliver mødt anderledes. Så det føles som om min partner også har udviklet sig, men vedkommende har ikke gået i terapi eller coaching. Det er udelukkende resultatet af mit arbejde – mine ændringer. Så når bare én gør noget andet, sker der noget andet i parforholdet end før.

Kort sagt har jeg fået redskaber, der gør en reel forskel. Ikke bare på det tanke- og forståelsesmæssige niveau, men også på det følelsesmæssige og dermed handlingsmæssige niveau.

HENRIETTES  HISTORIE

Henriette (navnet er ændre) ville gerne have hjælp til selvværd, stress og angst.

Henriette flyttede sig på 4 sessioner (+ en forsession) fra 0% til 80% af sit mål om at elske og acceptere sig selv uanset hvad. Allerede på 1. session løftede hun sig fra 0% til 40%.

Alt i alt tog det 15,5 timer incl. 1 års opfølgning og incl. referater og lydfiler, der sikrer den langsigtede forandring.

Hun flyttede sig i processen fra 28 til 96 på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68.

 

Her Henriettes egen feedback:

· Jeg har det simpelt hen SÅ godt 🙂 Nogle gange kan jeg næsten ikke være i min krop for bare energi og glæde! Det er sådan en dejlig følelse!

· Jeg er fortsat flittig med lydfilerne, de er en god støtte for mig.

· Jeg kan også bare mærke det i min krop, det er skønt! Og det smitter jo af på min kæreste, som også har fået mere energi og drive.

· Så mange TAK, Birgitte – du har været en fantastisk god coach for mig :

FRA INVALIDERENDE ANGST TIL INDRE RO
Anna (navnet er ændret) henvendte sig til os pga.  lavt selvværd og socialangst.
Hun flyttede sig i processen fra 0-95% af sit mål. På den internationale WHO5-trivselsskala løftede hun sig fra 25 til 88. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 er det danske gennemsnit.

Vi har fået lov at bringe Annas feedback efter processen:
“Det har været fuldstændig livsforandrende og den bedste investering i mit liv! Jeg har været udfordret af invaliderende angst og havde efterhånden prøvet alt. Intet virkede. Lige indtil jeg mødte Birgitte. Jeg er blevet boostet med værktøjer og redskaber til at arbejde med angsten. Og det virker!! Jeg er gået fra at være i konstant “beredskab” til en dyb indre ro. Som jeg i øvrigt ikke har oplevet i flere år. Birgitte har hver gang mødt mig med et smil, en optimisme og en enorm tro på, at jeg ville nå mit mål. Og det gjorde jeg! Kan på det varmeste anbefale Neurocoaching. Tusind tak til dig Birgitte.”

 

 

“Livet drejer sig ikke om, hvor hårdt du bliver ramt. Livet drejer sig om, hvor hårdt du kan tåle at blive ramt – og det er det, vi hjælper dig med.”

 

DERFOR ER JEG KLINISK NEUROCOACH

Jeg har valgt at bliver Klinisk Neurocoach, fordi Neurocoaching for mig er meget mere konkret og videnskabelig end traditionel psykologi. Og fordi det er baseret på aktuel og anerkendt forskning.

 
 
Og så kan jeg lide, at jeg har mulighed for at give dig helt konkrete redskaber med hjem, så du hurtigt kan blive selvhjulpen og selv kan tage styringen i dit liv.

EKSEMPEL PÅ EFFEKTEN EFTER 1 ÅR

”JEG HAR EN GRUNDFØLELSE AF AT VÆRE GLAD”

Jeg hjalp Karina (navnet er ændret) i forhold til selvværd og socialangst. Her flyttede hun sig i processen fra 0% til 95% af sit mål om at være stærk i sig selv.

Hun flyttede sig i processen samtidig fra 25 til 88 på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68.

Du kan læse mere om WHO 5-skalaen HER

 

Her Karinas feedback efter 1 år, hvor hun løbende havde holdt sin træning vedlige:

”Waw, så gik der 1 år – tiden flyver, men hold nu op, hvor har jeg lært meget.

Jeg bruger dagligt mine redskaber og er 100% i mål med at være stærk i mig selv!💪 Jeg kan selvfølgelig have dage, hvor jeg føler mig udfordret, men jeg ved hvordan, jeg handler, så jeg får/har det godt. Jeg har sådan en grundfølelse af at være glad, som jeg egentlig aldrig har haft før. Jeg er så sindssygt taknemmelig for alt det du har lært mig. Tusind, tusind tak!!

Og så har jeg i øvrigt en stor pige, der stadig glæder sig til at skulle i skole hver dag. Hun er så glad og trives så godt. Kan næsten ikke få armene ned – hun er for sej🙏🏻😉”

Feedback fra moderen til 15-årige Sofie (navnet er ændret) efter sessionerne med Sofies Neurocoach Birgitte. Sofie led af lavt selvværd og angst:

“Kære Birgitte

Ja, hun kom meget stolt og fortalte det (at hun havde afsluttet forløbet) – og ja; det har været fantastisk dejligt at “følge hendes rejse fra sidelinjen”. Se hvor langt hun er kommet og hvordan hun igen blomstrer og er “min dejlige og sjove” Sofie?

Jeg er så glad for den dag da jeg faldt over jeres annonce for tænk hvilken lang og svær rejse vi ellers ville have været på? Jeg fortæller om jeres helt fantastiske resultater til alle jeg kan komme til; for det I gør er bare så godt.

 

Mange tusind tak?”

Martin (navnet er ændret) sendte flg. feedback efter forløbet med sin Neurocoach Birgitte:
“Arbejder på normal tid igen. Jeg har det rigtig godt med mig selv. Føler grundlæggende, at jeg er blevet mere positivt bevidst om hvem jeg er.
Af og til må der lige fokuseres lidt ekstra, fordi jeg selv er overrasket over, at ubehaget er væk i givne situationer, hvor det plejer at være styrende.

Tak for alt.”

Martin løftede sig på de 4 sessioner (11 timer) fra 0% til 85% af sit mål. På den internationale WHO5-trivselsskala løftede hun sig sig i processen fra 52 til 76. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit. Læs mere om WHO-skalaen på de sidste 3 sider HER 

Karina (navnet er ændret) sendte flg. beskrivelse af forløbet med sin Neurocoach Birgitte
“Du spurgte om jeg ville skrive et par ord om mit forløb hos jer osv. Og nøj hvor er det svært at koge ned til nogle få linier. For jeg har virkelig fået rigtig mange gode ting med mig.

Men hvis jeg skal beskrive mit forløb kort: Efter mit forløb hos Birgitte har jeg virkelig genfundet glæden ved liver igen. Et redskab som virkelig har givet mig en indre ro er at søge til mit sikre sted. Derudover har redskabet med boost knappen også virket godt for mig. Det har i visse situationer givet mig styrke, hvis jeg har følt, at negative personer er for tæt på mig.
Knus Karina”

Karina løftede sig på de 2 sessioner (9,75 timer) fra 0% til 82% af sit mål (holder pt. pause pga. arbejdspres). På den internationale WHO5-trivselsskala løftede hun sig sig i processen fra 24 til 72. Skalaen går fra 0-100, hvor 35 er depressionsgrænsen og 68 det danske gennemsnit. Læs mere om WHO-skalaen på de sidste 3 sider HER 

Mette (navnet er ændret) sendte flg. beskrivelse af forløbet med vores Neurocoach Birgitte:


Hejsa Birgitte

Det her brev bliver forhåbentligt det sidste brev, forstået på den måde, at jeg tror jeg er blevet det stærkere, så jeg kan ”klare” mig selv, smiler.

Jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte, fordi der er så meget positiv at skrive om dig, og hele mit forløb. Det var helt tilfældigt at jeg læste om jer på nettet. Jeg kunne ikke få en tid ved en psykolog, så derfor søgte jeg alternativer. Jeg læste om jer, og ringede. Faktisk spurgte jeg efter en anden, da jeg ringede, men du ringede tilbage, og det er jeg bare rigtig glad for at du gjorde, for jeg følte straks en tryghed og nærværd i dit selskab. Din indstilling til mig, at jeg ikke er en patient som er syg, men en klient der har brug for redskaber til at tænke anderledes, gjorde virkelig en stor forskel, for tanken om at jeg havde en psykisk sygdom, gjorde mig virkelig bange.

Mit første møde med dig, var virkelig helt vild. Jeg forventet ikke at komme op til dig, og du var så forberedt. Jeg følte virkelig at du havde læst på lektierne, hvilke gjorde at jeg ikke skulle bruge tiden på at forklare på ny, du kunne huske alt hvad vi havde snakket om, det gjorde mig virkelig tryg.

Alle de redskaber du har givet mig, alt det feedback du har givet på mine dagbøger, det kæmpe arbejde du har lagt i mig, kan jeg kun være dyb taknemlig for. Du har svaret på mine mail, næsten dag og nat. Jeg har haft ringet til dig en enkel gang, og du var der for mig med det samme. Jeg kan kun varmt anbefale dig til alle, og jeg vil være dig evig taknemlig.

Jeg har aldrig følt mig mindre værd, følt mig forkert, eller et dårligt menneske i dit selskab.

Hvor er jeg bare glad for at det var dig der ringede til mig den dag.

Tusind tak for alt det du har gjort for mig, du viste mig den ”nye sti”

Selvværd, stress, søvnproblemer, bekymringer:

 ”JEG HAR FÅET EN BEDRE INDRE RO”

Marie (navnet er ændret) ville gerne have hjælp til  at forbedre sit selvværd og komme stress, bekymringer

Hun flyttede sig på 4 sessioner (+ en forsession) fra 35% til 99% af sit mål om at at hvile i sig selv uanset hvad. Allerede på 1. session løftede hun sig fra 35% til 50%. 

Alt i alt tog det 15 timer incl. 1 års opfølgning og incl. referater og lydfiler, der sikrer den langsigtede forandring.

Hun flyttede sig i processen fra 40 til 72 på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68.

I kan læse mere om WHO 5-skalaen på de sidste 3 sider af flg. link:

 https://flipflashpages.uniflip.com/2/11265/378341/pub/html5.html#page/20

Her Maries egen feedback:

På grund af mine søvnproblemer og bekymringer kontaktede jeg Neurocoaching. Jeg har haft nogle rigtigt gode samtaler med Birgitte, hvor jeg lærte at tage det stille og roligt og hvile i mig selv.

Jeg fik nogle gode værktøjer til at ændre mine vaner. Bl.a. lydfilerne og Malthe- og SOK-modellerne, som jeg også vil bruge fremover for ikke at falde tilbage i de gamle vaner.

Jeg føler, at jeg har fået bedre indre ro og hviler i mig selv -og mine omgivelser kan også mærke en forskel. Mine erfaringer med Neurocoaching er meget positive, og jeg kan varmt anbefale det.

Selvværd, vinterdepression, angstanfald:

 ”SOVEPILLERNE ER RØGET I SKRALDESPANDEN” 

Anne (navnet er ændret)  ville gerne have hjælp til at håndtere lavt selvværd og vinterdepression

Hun flyttede sig på 4 sessioner (+ en forsession) fra 5% til 100% af sit mål om at tro på sig selv. Allerede på 1. session løftede hun sig fra 5% til 80%. 

Alt i alt tog det 14,75 timer incl. 1 års opfølgning og incl. referater og lydfiler, der sikrer den langsigtede forandring.

Hun flyttede sig i processen fra 36 til 92 på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68.

I kan læse mere om WHO 5-skalaen på de sidste 3 sider af flg. link:

 https://flipflashpages.uniflip.com/2/11265/378341/pub/html5.html#page/20

 

Her Annes egen feedback:

Hej Birgitte.

Jeg har det helt fantastisk og er ikke i tvivl om at jeg 99% af tiden ligger på 110% af mit mål! 

JEG HAR LÆRT AT AFVISE ANGSTANFALD
Jeg bruger mine værktøjer hvis ikke dagligt, så ugentligt. Jeg er bl.a. nået dertil nu, at jeg har lært at afværge et angstanfald ved brug af mine redskaber istedet for at bruge sovepiller (jeg har oplevet 2 eller 3 det sidste halve år – men kun i MEGET stressede eller pressede situationer)! Så nu er sovepillerne røget i skraldespanden, og jeg føler, at jeg har mere styr på og kontrol over mit liv end nogensinde før. 

 MIN FAR KNIBER STADIG EN TÅRE
Jeg skylder jer en kæmpe tak, ikke kun fra mig men især også fra mine forældre. Min far kniber stadig en tåre hver gang vi snakker om, hvor fantastisk det er, at jeg fandt noget hjælp, der HJALP. Og hvor stolte de er over at se, hvordan jeg stråler den dag idag. 

Han siger, at  det er de bedste penge han nogensinde har brugt.

Så igen: Tusind, tusind tak.

 

TRINES HISTORIE 
Trine (navnet er ændret) ville gerne have hjælp til flg. problematikker: Selvværd stress og angst. Trine flyttede sig på 5 sessioner (+ en forsession) fra 0% til 90% af sit mål om at hvile i sig selv. 

Alt i alt tog det 18,75 timer incl. 1 års opfølgning og incl. referater og lydfiler, der sikrer den langsigtede forandring. 

Hun flyttede sig i processen fra 48 til 72 på den internationale trivselsskala WHO5, der går fra 0-100, og hvor depressionsgrænsen ligger på 35 og det danske gennemsnit er på 68. 

I kan læse mere om WHO 5-skalaen på de sidste 3 sider på flg. link 

Her Trines egen feedback efter ca. 2 måneder 
“Birgitte, jeg bliver simpelthen lige nødt til at sige, hvor taknemlig jeg er for det neurocoaching her!! Jeg er blevet et forbedret menneske og tænk sig at jeg aldrig mere skal styres af mine følelser på samme måde igen.. det er for vildt! Hvis det ik er frihed, så ved jeg ikke hvad det er! 😀 TAK!!!”

MENU