7027 6100 – mail@neurocoaching.dk

HVAD ER NEUROCOACHING..

Neurocoaching er en gren indenfor anvendt neuropsykologi, dvs. hvordan du ved at ændre tanker, følelser og adfærd kan skabe nye neuronmønste og en forandring af kemien i hjernen – som så igen giver dig de ressourcer og den trivsel, som gør, at du kan leve det liv, du ønsker.

Lidt teknisk kan du sige, at neurocoaching drejer sig om at optimere kommunikationen – både kommunikationen mellem de forskellige dele af dit nervesystem og kommunikationen (specielt den ubevidste del) mellem dig og din omverden.

Neurocoaching indeholder mange elementer fra både coaching og psykoterapi. Ligesom coaches er vi ekstremt målfokuserede. Jo hurtigere du kommer i mål, jo gladere er vi. Men ofte kan du ikke komme i mål, før du har fået ryddet op i det elektrokemiske “software”, der er dannet tidligere i livet – så her deler vi mange redskaber med psykoterapeuter. Og her har vi udviklet helt nye metoder, så du kan afmontere og overskrive det software, som driller dig, hurtigt og effektivt. Endelig hjælper vi dig som en slags trænere/coaches med at indøve det nye mønster, så det stabilt erstatter det gamle.

hvad er neurocoaching

Mens opdelingen af det traditionelle system hos hhv. psykologer og psykiatere stadig hviler på en 400 år gammel misforståelse om, at kroppen og sindet er to vidt forskellige ting, betragter vi det hele som en uadskillelig enhed. Det gør, at vi er meget mere fleksible i vores metoder. Og det gør, at vi kan bringe dig i mål, simpelthen fordi vores værktøjskasse er større.

Det er også derfor neurocoaching virker på så mange forskellige områder. Vores fokus er dog strengt naturvidenskabeligt: Alt skal være funderet i opdateret viden om hjernen og nervesystemet. Ingen kosmiske kræfter eller halvreligiøse forudsætninger – det hele skal være letforståeligt og nede på jorden. Samtidig bruger vi også mange lavpraktiske coachværktøjer efter devisen “Alt, hvad der virker, er godt”.

Hvad er Neurocoaching
Neurocoaching er dog mere end det. Den meste behandling både i og udenfor det offentlige sundhedssystem er i vores optik brandslukning og symptombehandling, der indeholder risikoen for, at effekten bliver kortvarig. Derfor har vi udviklet et system, der går direkte ned og hjælper dig med at hive “ukrudtet” op med roden. Du lærer samtidig generelt at bruge din hjerne bedre, så du også er bedre rustet i forhold til de udfordringer, livet giver os.

I modsætning til psykoterapeuter er vi ekstremt målfokuserede og fokuserede på effektivitet og ansvarliggørelse.
I modsætning til coaches har vi også fokus på de ting i fortiden, der forhindrer, at du kan nå dine mål i fremtiden.
I modsætning til psykologer hjælper vi dig med at skabe ændringer direkte i den ubevidste del af hjernen, hvor problemet sidder.

I modsætning til hypnotisører vil vi gerne have, at du er ved bevidsthed, da det er samarbejdet i hjernen, der er en betingelse for en varig ændring.
I modsætning til læger og psykiatere har vi som udgangspunkt, at du er rask.

Keep it simple

Selvom hjernen uden diskussion er det meste komplicerede i universet, er mange af hjernens funktioner overraskende simple. Så vi har gjort vores bedste for, at opgaven med at lære at bruge hjernen bedre bliver så enkel og så konkret som muligt, typisk som helt konkrete øvelser.

Formen er meget anderledes

Med en startreplik som “Hvad var det, vi snakkede om sidste gang” og en slutreplik som “Ups, nu er de 45 gået – vi ses om 14 dage” kan forandring tage år – hvis den overhovedet sker.
Grunden til, at vi kalder os neuro-COACHES, er fordi vi er ekstremt målfokuserede – og holder dig op på de aftaler, vi laver. Og vi bruger effektivt vores viden om, hvordan hjernen lærer hurtigst og mest effektivt.
Hos os kører vi – specielt første gang – på, så du hver gang får et ordentligt løft – og vi måler løftet. Hos os får du efter hver session lavpraktiske, personspecifikke øvelser, referater og personlige lydfiler. Nogle af redskaberne er til den bevidste del af hjernen, som primært arbejder med sproget – og andre redskaber går ind og skaber kontrol med den ubevidste del af hjernen, der primært kommunikerer med billeder, fornemmelser og symboler. Hos os ligger der en ansvarliggørelse, så vi forventer, at du bruger øvelserne dagligt – og vi holder dig op på de indgåede aftaler.
Det gør, at vi kan holde de fleste forløb nede på 3-4 sessioner (8-12 timer), fordelt på 2-3 uger. Og det gør, at vi kan holde prisen nede – simpelthen fordi du kommer til at gøre det meste af arbejdet selv.

.

Brug hjernen bedre

brug-hjernen-bedre

Teorien bag

teorien-bag Neurocoaching

Hvordan adskiller vi os

hvordan-adskiller-vi-os-fra andre behandlere

Hvad siger pressen

Se Neurocoaching i pressen

Kan vi hjælpe dig

kan-vi-hjælpe

Praktisk information

praktisk

.

DK - 8543 Hornslet/Århus |(+45) 7027 6100 | mail@neurocoaching.dk
angst

VIL DU VÆRE KLOGERE PÅ DIN HJERNE?

Så tilmeld dig vores artikler. Så får du ganske gratis den nyeste viden samt mentalteknikker, du kan bruge i hverdagen .

Dine data bliver ikke delt med andre - og du kan altid framelde dig igen.

 

KOMMENDE ARTIKLER

 

DECEMBER: Virker Woodoo på dig?

 

 

(Husk at bekræfte din tilmeldning  i din mailboks )

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!